Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

MisterGuardiola
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 mar 2015, 17:41

BigBigBang je napisao/la:
MisterGuardiola je napisao/la:Jest jest tako je
Chelsea je najjači na svijetu vazda bio i odraz tzv fudbalske NBA
ajmo sad svi u bunker

nek su go**a ispala nema mi ništa draže
plastika plastiku pobijedila sinoć,ništa vrijedno pomena
klasican primjer kataloncica koji se kakne u gace na pomen Moruinha, znamo svi kako Lessi prolazi kad je sa suprotne strane Chelsijeva odbrana ni penal ne moze pogoditi...
jest jest tako je,lupali ga sa 50% snage u Realu i evo satra me strah od njega :P
Hvala što glorifkuješ taj kukavičluk od igre,jasno je i tebi da su ž ekipa pa ne mogu drugačije ali opet taj bus 2012 razvaljen ko išta sa 43 šuta u ovkir gola ,to što ste proser tim to je druga stvar samo tako i možete dobiti nekoga :wave:

sva plastika i tim koji se brani sa igračem više na SVOM TERENU zaslužuje ispadanje pa i nepošteno

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 mar 2015, 17:48

@BBB, nije valjda da poštuješ propale taktike onog portugalskog vodonoše :shock: frajer je sinoc pokazao kakav je miš mekinjaš, hajd što se obrukao vec se posrao po svojim navijacima i ovo mu Rus nece zaboraviti tako lako....cudi me da nije prokazao svoje igrace ili sudije, samozvani specijalac.

i gdje ces Pepa pominjati u istoj recenici sa onim smradom :shock:

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 12 mar 2015, 18:01

BigBigBang je napisao/la:Chelsea se samo nije snasao, sva taktika im je pala u vodu kad je Ibrahimovic dobio crveni (iako su naravno ucinili sve da nagovere suddca da ga dobije), vjervatno su mislili da sigurno prolaze jer su jos uz to imali rezultatski prolaz i onda poslije oba gola nekako nonsalatno su se ponasali i cekali samo kraj i bili kaznjeni. Ja se smijem kladiti da bi Chelsea ovo prosao da su oni dobili crveni...parkirali bi bus ne vjerujem da bi mentol poput Blanca znao to probiti.
Ovo je najjaci post u povijesti ovog foruma. Ovo me bas podsjetilo na onu situaciju kad je Guardiola rekao da su od Madrida izgubili "zbog ofsajda od jednog milimetra", a Jozo mu odgovorio: "Postoje dvije vrste trenera: oni koji kritiziraju sve sudacke greske i oni koji kritiziraju samo velike sudacke greske i u tu skupinu spadam ja. No sada smo usli u jednu novu eru gdje vidimo da se kritiziraju ispravne sudacke odluke".

Yebote, ispade da je Chelseau odmogao Ibrahimovicev crveni :rol: Mourinho je jedini i iskljucivi krivac za Chelseaovo ispadanje sinoc. Imas igraca vise 90 minuta, igras pred domacom publikom, dva puta ides branit rezultat - i ispadnes. :rol: Pa ovaj rezultat bi sacuvao i Meho iz Turbeta da je sinoc bio trener Chelsea.
BigBigBang je napisao/la:Pisao Guardiola dok je imao protiv Pellegrinijevu ekipu kad je Jose za sezonu konsolidavao masineriju po svom ukusu Guardiola je kmecao o antifudbalu...Guardiola inace poznat kao strucnjak koji je unistio najjacu ekipu u LP u ovom stoljecu...
Evo ja navijam za Madrid, al' jedina Mourinhova pobjeda u regularnom dijelu protiv Guardioline Barce bila je ona "calma" (Kup je dobiven u produzecima, ali nije ni bitno kad vec spominjes drugu sezonu). Barca je imala pet pobjeda protiv Madrida u periodu Guardiole i Mourinha od toga TRI u periodu kad je Mourinho KONSOLIDOVAO MASINERIJU PO SVOM UKUSU. :rol:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 mar 2015, 18:06

Kuku meni ne vidjeh da je to pisao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kanta godine definitivno :salut:

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 mar 2015, 18:21

Mourinho: "Nadam se da će Manchester City eliminisati FC Barcelonu."

Pa što tako rođeni,nisi ti nama svako :D
slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 mar 2015, 18:46

E jeste prisvojili temu yebo li vas i Jozo i Pep :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 12 mar 2015, 18:50

let3 je napisao/la:@BBB, nije valjda da poštuješ propale taktike onog portugalskog vodonoše :shock: frajer je sinoc pokazao kakav je miš mekinjaš, hajd što se obrukao vec se posrao po svojim navijacima i ovo mu Rus nece zaboraviti tako lako....cudi me da nije prokazao svoje igrace ili sudije, samozvani specijalac.

sto se posrao po navijacima ? osvojice duplu krunu ove sezone, jedna losa utakmica nista nece promjeniti.
pi.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2015, 18:51

FaraonTM je napisao/la:E jeste prisvojili temu yebo li vas i Jozo i Pep :D
jes vala bas, nek otvore sebi temu Pep vs Mou, pa nek tabire koliko 'oce :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 mar 2015, 18:56

Tweeds_10 je napisao/la:
let3 je napisao/la:@BBB, nije valjda da poštuješ propale taktike onog portugalskog vodonoše :shock: frajer je sinoc pokazao kakav je miš mekinjaš, hajd što se obrukao vec se posrao po svojim navijacima i ovo mu Rus nece zaboraviti tako lako....cudi me da nije prokazao svoje igrace ili sudije, samozvani specijalac.

sto se posrao po navijacima ? osvojice duplu krunu ove sezone, jedna losa utakmica nista nece promjeniti.
sa onim kukaviclukom od igre sinoc se posrao po svojim navijacima, prije svega

pa o tome i navijaci Čelzija govore....a to je druga prica što ce osvojiti ligu.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 mar 2015, 19:01

Portugalski vodonosa je vec sada jedan od najvecih trenera u historiji igre, a kad zavrsi karijeru otici ce kao najveci. gdje je on tu su i trofeji, Ligu Sampionaj e vec dva puta osvajao od toga jednom sa autsajderom Portom ne vjerujem da se nesto plaho zabrinuo sto je sinoc ispao radi gola u gostima. Mourinhova igra je sampionska igra koja je donijela trofeje i napredak gdje god da je dosao i to su cinjenice a kriticara ce uvijek jer pazi boze smeta im stil igre :mrgreen:

Naravno fanovi Barcelone se sjecau Mourinha uglavnom radi one sezone kad je naslijedio kvazitim spodobe i laznog inzinjera, nisam vidio da mi se ovdje prisjecaju Intera i Chelsea, mada i u toj sezoni kad je pravio ekipu uzeo je jedan trofej Barceloni. Njegov tim je Anceloti preuzeo i osvojio LP ko sot je Pelegrini Mancinijev City pa uzeo titulu tako da vidimo ove sezone kad su ti strucnjaci po svom poslozili kako im ide...

Najvise bi volio od svega da ludi rus otjera Mourinha a npr. Usmanov dobije vecinsko vlasnistvo nad Arsenalom i otjera francusku spodobu i voajera i usreci nas dovodjenjem najveceg trenera svih vremena.

Pep Guardiola je poslije Arsena Wengera najveca trenerska prevara i podvala, trojanski konj koji je unistio najjaci tim ovoga stoljeca da bi napravio neku kvaziekipu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 mar 2015, 19:14

Jel o onom pepu pricate koji je unistio jednu od najboljih ekipa u povijesti svojim metodama.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 mar 2015, 19:21

sonik24 je napisao/la:
Motokultivator je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Murinjo je unistio El Clasico Reala i Barselone svojim podlostima bukvalno su igrači Reala imali zadatke kako da izazovu kartone,incidente
:thumbup:

Ma Bubinjo..
fakat kad se samo sjetim onih namjernih zuih, crvenih :hmmmmm:
BAne iVanović prilikom izlaska iz tunela sinoć nagazio Luiza bespotrebno i ovaj ga odgurno vidjelo se na kamerama taj detalj..Jednostavno,Murinjo usadi igračima u glavu da cilj opravdava sredstva i onda igrači od kojih ne bi očekivao takev stvari počnu praviti gluposti u trenucima kad imaš pozitivan rezultat igrača više..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 mar 2015, 19:24

Hahahah. Pa ljudi su zakedno igrali bane se voli zezat. Vidis da se smiju ovi iza

Ispade mourinho da je usadio ivanovicu da udara pre pocetka tekme. hahahah kraljevi ste sta sve nece narod napisat o mourinhu

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 mar 2015, 19:25

zgembo89 je napisao/la: fakat kad se samo sjetim onih namjernih zuih, crvenih :hmmmmm:

Vjerujem da je Mou nasavjetovo i magarca Alvesa da odglumi da mu Pepe nogu otkide da bi ovaj dobio crveni u onoj tekmi lp u Madridu,isto mora da je prisapno RvP da nabije onu loptu kad je takodje i on spusio crveni dok je igro u Arsenalu..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 mar 2015, 19:28

bježi ba @BBB, nemoj me svjesno trolati sa Pepom :mrgreen: znam da to radiš namjerno

@Soxxx, najvecem trenerskom geniju svijeta je Roman prakticno nudi blanko ček, samo reci koliko, guzice bi dao da ga ima ;) možda ga Rus i dovede svojim parama, što ne bi volio.... ja se nadam njegovom povratku u Barcu dok ode ova generacija koja je svakako na zalasku.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 mar 2015, 19:33

let3 je napisao/la:bježi ba @BBB, nemoj me svjesno trolati sa Pepom :mrgreen: znam da to radiš namjerno

@Soxxx, najvecem trenerskom geniju svijeta je Roman prakticno nudi blanko ček, samo reci koliko, guzice bi dao da ga ima ;) možda ga Rus i dovede svojim parama, što ne bi volio.... ja se nadam njegovom povratku u Barcu dok ode ova generacija koja je svakako na zalasku.
Kaze Pep da ako me vidite kao trenera Barse mozete me slobodno lupati cekicem po glavi. :-)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 mar 2015, 19:36

muamerc je napisao/la:
let3 je napisao/la:bježi ba @BBB, nemoj me svjesno trolati sa Pepom :mrgreen: znam da to radiš namjerno

Kaze Pep da ako me vidite kao trenera Barse mozete me slobodno lupati cekicem po glavi. :-)
procitao sam to i sjebo se :(

ali ja vjerujem da je to mislio za ove trenutne što još uvijek igraju i na garnituru ljudi u klubu, pojeli su mu živce....vratice se on nekad da vodi neke nove klince ;)

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 12 mar 2015, 20:04

Nikada se on vratiti neće.Previše snage crpi vođenje kluba zvanog Barcelona...
Zadnja izmjena: MisterGuardiola, dana/u 12 mar 2015, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 mar 2015, 20:06

soxx je napisao/la:Jel o onom pepu pricate koji je unistio jednu od najboljih ekipa u povijesti svojim metodama.
Ne nego o onom što je isprsk'o Mourinha s 5-0 i zbog kojeg je ovaj potrošen za narednih 20 godina.
Čuj ti samo mitomanije uništio Bayern, ljudi sinoć 7 golova utrpali Shaktaru i važe za favorite LP :rol:

Više @paja slavi uspjehe Mourinha u RM od madridista :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 mar 2015, 20:12

Pa eto, ispadanje od jednog Reala u polufinalu se tumaci kao uništavanje tima :facepalm: jbt ko da je ispao od Getafea

i to bez obzira što je vec u prvoj svojoj sezoni na klupi bavaraca uzeo duplu krunu.

@MisterGuardiola , vratice se Pep kad- tad, previše je on vezan za Barcu po mnogim linijama....ali ne vjerujem da ce biti uskoro, pogotovu dok je ovih ljudi u i oko kluba, a i ovih igraca.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.