BigBigBang je napisao/la:Chelsea se samo nije snasao, sva taktika im je pala u vodu kad je Ibrahimovic dobio crveni (iako su naravno ucinili sve da nagovere suddca da ga dobije), vjervatno su mislili da sigurno prolaze jer su jos uz to imali rezultatski prolaz i onda poslije oba gola nekako nonsalatno su se ponasali i cekali samo kraj i bili kaznjeni. Ja se smijem kladiti da bi Chelsea ovo prosao da su oni dobili crveni...parkirali bi bus ne vjerujem da bi mentol poput Blanca znao to probiti.
Ovo je najjaci post u povijesti ovog foruma. Ovo me bas podsjetilo na onu situaciju kad je Guardiola rekao da su od Madrida izgubili "zbog ofsajda od jednog milimetra", a Jozo mu odgovorio: "Postoje dvije vrste trenera: oni koji kritiziraju sve sudacke greske i oni koji kritiziraju samo velike sudacke greske i u tu skupinu spadam ja. No sada smo usli u jednu novu eru gdje vidimo da se kritiziraju ispravne sudacke odluke".
Yebote, ispade da je Chelseau odmogao Ibrahimovicev crveni

Mourinho je jedini i iskljucivi krivac za Chelseaovo ispadanje sinoc. Imas igraca vise 90 minuta, igras pred domacom publikom, dva puta ides branit rezultat - i ispadnes.

Pa ovaj rezultat bi sacuvao i Meho iz Turbeta da je sinoc bio trener Chelsea.
BigBigBang je napisao/la:Pisao Guardiola dok je imao protiv Pellegrinijevu ekipu kad je Jose za sezonu konsolidavao masineriju po svom ukusu Guardiola je kmecao o antifudbalu...Guardiola inace poznat kao strucnjak koji je unistio najjacu ekipu u LP u ovom stoljecu...
Evo ja navijam za Madrid, al' jedina Mourinhova pobjeda u regularnom dijelu protiv Guardioline Barce bila je ona "calma" (Kup je dobiven u produzecima, ali nije ni bitno kad vec spominjes drugu sezonu). Barca je imala pet pobjeda protiv Madrida u periodu Guardiole i Mourinha od toga TRI u periodu kad je Mourinho KONSOLIDOVAO MASINERIJU PO SVOM UKUSU.