samo ta Emira,spanciEmir_ZENICA je napisao/la:Waalwijk-Vitesse 2 1.80
Hercules 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
samo ta Emira,spanciEmir_ZENICA je napisao/la:Waalwijk-Vitesse 2 1.80
premala kvota je, ali cibalia nije izgubila ja mislim 15-16 utakmica za redom... vrijeme jeWilly je napisao/la:Što spomenu Hajduka, gledam parove od subote i u Kroaciji igra peti Hajduk protiv druge Cibalie, to bi realno trebala biti kvota oko 1.80. Neko će reći treba Hajduku, bogami treba i gostima ništa manje, uglavnom za tu kvotu taj par neću rizikovati.
Hertha je kod kuće igrala 14 utakmica i samo jednu je dobila.
Ja kad igram na njih,neznaju dobit kuci,a u gostima pobjedjuju,al nece oni ispast iz lige,sutra moraju dobit,mada ih ja zaobilazim sutraBarney Stinson je napisao/la:ja je gonjam kuci od kada je pocelo prvenstvo nastaviti cu i sutra pa kud puko da puklo... supci ali eto sutra joj je zadnja sansa za opstanak...harry_90 je napisao/la:Nemoj Herthe bgti pisat,usljav klub do neba,ciganija zesca,samo kad se sjetim koliko kesha su mi izbiliBarney Stinson je napisao/la:Sutra Leicester 2, Hertha 1, Hajduk 1...![]()
Joj nosi mi 2. Spansku ligu...nikad necu zaboraviti onu utakmicu i gubitak velike love ...harry_90 je napisao/la: samo ta Emira,spanci
Hercules 1
Hvala BlueSharks.BlueSharks je napisao/la:
Imam osjecaj da ce ova proci,nikad necu zaboravit kako vas je Mania navukao ja mislim Numancia X/X,i sjedim ja u kaficu kad vidim zavrsi 1:0,sad reko oni na forumu hebu manii sve sto imaEmir_ZENICA je napisao/la:Joj nosi mi 2. Spansku ligu...nikad necu zaboraviti onu utakmicu i gubitak velike love ...harry_90 je napisao/la: samo ta Emira,spanci
Hercules 1
Nemoj mi njega spominjat...nikad nisam davao pare na dojave...reko odo pokusat...vecinom instiktharry_90 je napisao/la: Imam osjecaj da ce ova proci,nikad necu zaboravit kako vas je Mania navukao ja mislim Numancia X/X,i sjedim ja u kaficu kad vidim zavrsi 1:0,sad reko oni na forumu hebu manii sve sto ima
ma kakve dojave ba,jedino ako hoces dojavu dash 50-100 km i eto dojava jos sa prelazomEmir_ZENICA je napisao/la:Nemoj mi njega spominjat...nikad nisam davao pare na dojave...reko odo pokusat...vecinom instiktharry_90 je napisao/la: Imam osjecaj da ce ova proci,nikad necu zaboravit kako vas je Mania navukao ja mislim Numancia X/X,i sjedim ja u kaficu kad vidim zavrsi 1:0,sad reko oni na forumu hebu manii sve sto imai uplatim ja povecu sumu...velik dobitak ...mogao sam golfa 5 uzet hahahhaa
Numancia X/X....prvo poluvrijeme 0:0 uh reko evo ga ...dobitni...kad oko 65 1:0 i neko na forumu napisa ...sad ce u 93 biti 1:1 ....3 minute sudijske...i nikad gol...joj hebo sam mu sve poredu
![]()
zaheban je on i onaj iz Zagreba(ili Zapresic nisam siguran) koji mu je to rekao ciji je stric iz Spanijeharry_90 je napisao/la: ma kakve dojave ba,jedino ako hoces dojavu dash 50-100 km i eto dojava jos sa prelazomal bas ste taj dan svi se raspricali o tome prije tekme,al jbg.zao mi sto niste prosli,jer je to odmah public bet bio,i nisam u to vjerovao da ce doci,al taj Mania kad pogodi voli da se hvali,a kad fula odmah te brise iz grupe ako mu sta kazes,zeznut neki
Pa vise cemo nas dvojica pogodite nego on,mozemo napravimo grupu na fb i samo deri parove,i falit se da sam najboljiEmir_ZENICA je napisao/la:zaheban je on i onaj iz Zagreba(ili Zapresic nisam siguran) koji mu je to rekao ciji je stric iz Spanijeharry_90 je napisao/la: ma kakve dojave ba,jedino ako hoces dojavu dash 50-100 km i eto dojava jos sa prelazomal bas ste taj dan svi se raspricali o tome prije tekme,al jbg.zao mi sto niste prosli,jer je to odmah public bet bio,i nisam u to vjerovao da ce doci,al taj Mania kad pogodi voli da se hvali,a kad fula odmah te brise iz grupe ako mu sta kazes,zeznut neki
Ma znam da je public bet...mjesto da objavi 1 sat prije tekme on je 5 ili 6 sati haha ....svi su igrali na X
Od 10 parova pogodi 3 i salje poruke kako je najbolji tipster
Ma jasta,pa vise i pogodimoharry_90 je napisao/la: Pa vise cemo nas dvojica pogodite nego on,mozemo napravimo grupu na fb i samo deri parove,i falit se da sam najboljitekma se objavi pola sata pred pocetak ili sat,ili ako hoces dadni je nekom ranije,a da taj ne siri dalje i proci ce,a ne 5 sati prije meca objavit nidhe veze,zato ja volim svoje analize,zadnja 3-4 dana fulam,al me je izvuklo u 5 dana sto sam dobio 90 km,odigram 4 sigurice,na 5 km i dobijem,dao 55,dobio 93 km,i prije pogodim velike kvote nego male.
Sto ja volim tvoje analize to je cudoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi danas je moje misljenje da ce Top Oss da dobije (3 kvota) jer grcevito se bore za opstanak, dok je Apeldorn u sredini i zaostaju 11 bodova za 2 mjestom.. Mislim da je ovo 1..
I jos jedno moje misljenje je da ce Nimes da dobije Clermonta, jer su i bolji na tabeli, a i prosle polusezone su ih dobili u gostima 1:0, i + u losoj su formi i moraju pobjediti, a i mogu uci u visi rang..
Sretno svima..
P.S. Dosta ljudi igra i Frossinone - Gallipoli 2 (u Premieru 5.5 kvota) pa eto probajte i to ako zelite..
Pozz
Heheheh..Citizen-X je napisao/la:Sto ja volim tvoje analize to je cudoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi danas je moje misljenje da ce Top Oss da dobije (3 kvota) jer grcevito se bore za opstanak, dok je Apeldorn u sredini i zaostaju 11 bodova za 2 mjestom.. Mislim da je ovo 1..
I jos jedno moje misljenje je da ce Nimes da dobije Clermonta, jer su i bolji na tabeli, a i prosle polusezone su ih dobili u gostima 1:0, i + u losoj su formi i moraju pobjediti, a i mogu uci u visi rang..
Sretno svima..
P.S. Dosta ljudi igra i Frossinone - Gallipoli 2 (u Premieru 5.5 kvota) pa eto probajte i to ako zelite..
Pozzubijedis sebe al i mene jbote
Ma nije obrisao,vec ga je mijenjao u Mania Fix,a sad kako je pogodio 4 para tenisa,ja mislim da je sad napravio jos jednu Tenis Mania,ja mislim da je isti covjekbuhlta je napisao/la:pa ljudi taj mania je obrisoa profil ako se nevaram ako jos ima profil stavite link da ga dodam u prijatelje da ga prcam
Willy je napisao/la:Sad bi ti Citizen rekao: "Aferim jaruga".1921 je napisao/la:Bice ih josharry_90 je napisao/la:@ 1921
al si naredao parova,svaka ti castAjax, za sada
![]()
Evo i na ss.ba javljaju da se igra 2 na Manchester
@ Willy
I ja sam padao na Turcima. Znaci 19 parova prodjem, i Fener izgubi od AnkareAli posto gotivim Tursku, ne moze proci vikend da se ne kladim na njihove klubove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.