Greška ne izlazi Krste 1 na 1 pogledaj bolje izlazi OkićZip je napisao/la:Za poraz je iskljucivi krivac gosp Kodro... Svaka mu cast, al ovo ne njegov kiks...
Ja ne mogu, al ne moguuuu da shvatim njegov potez s one tri izmjene...??!!! Moze li neko to objasniti..???
Zbog cega Barica vadis? Zbog cega Tatomirovica stavljas na RB, kad je on nas jedini, al JEDINI CB??? Moze Kodro pricati na pressu sta hoce, al ovi potezu su podcjenjivanje protivnika...
Nzm zbog cega Stojceva vadi? Oke, melja loptu, al jedini igrac koji je mogao podvaliti loptu?? Puno greskaa Kodre... I ovo je prvi minus sto se njega ticee...
Pustimo se mi penala, Krste izlazi 1na1 i ko pichka suta... Treba spominjati MELjanje loptee..
Duljevic je igracina, nzm za vas.. Al ja tacno imam osjecaj da kad krene prema golu, da on gazi sve... Prejak igrac.. To sto je ostao bez snage, treba pogledati koliko je pretrcao?? U prvom poluvremenu troduplo vise od Okica...
I daa, treba spomenuti i Okica... Kazete da je nas jedan od najbrzih igraca?? Koliko je puta uzao loptu i pokusao da probije igraca, da utrci u prazan prostor?? U drugom poluvremenu NULA puta...
Nzm cega se bojite kritikovati igrace, zbog cega ih ne izvizdati kad lose odigraju, to nije okretanje ledja, vec znak da nisi dao sve od sebe da pobjedis, publika je to vijeli i kaznila te.. Sljedeci put izadji i daj 100% svojih mogucnosti...
Nemojmo tretirati nase igrace kao uvrijedjene djevojcice...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Okic je izasao 1 na 1 
edit: Kontam da sam ja nesto fulio, evo i sekac te je ispravio

edit: Kontam da sam ja nesto fulio, evo i sekac te je ispravio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Priznao je Kodro da je do njega ovo bilo od sinoc...zasto mijenjati 8 igraca iz toliko dominantne pobjede jos na onom blatu? zna on to i ovoga nece biti sljedeci put budite sigurni
@Belosevic,jesi li primijetio blic-strob? bio je za tebe ali samo

@Belosevic,jesi li primijetio blic-strob? bio je za tebe ali samo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma onda nisam dobro vidio, al isti qurac... Ono se moralo dati za mirnu utakmicu...
-
- Kontakt:
Ljudi svi grijesimo, svako ima los dan... Nemojmo ocajavati, ja se nadam da se ovo veceras nece i ne moze ponoviti. Vjerujem momcima, vjerujem Mehi, bit ce to OK.
@mortem, uredno sve
@mortem, uredno sve

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gdje je onaj sto je sanjao poraz? Sad u subotu nemoj bogati pisati sta si sanjao 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- prasovic89
- Kontakt:
Belosevicu gdje si bio na istoku ? Orijentacija nek' ti bude ona mala u ljubičastoj jakni 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
- Kontakt:
Hahahah, eo laksee, odma iznad tunela. Ti?prasovic89 je napisao/la:Belosevicu gdje si bio na istoku ? Orijentacija nek' ti bude ona mala u ljubičastoj jakni

- prasovic89
- Kontakt:
Šta te briga
U tom pravcu iznad tebe 10tak redova onda 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
- Kontakt:
[quote="prasovic89"]Šta te briga
U tom pravcu iznad tebe 10tak redova onda
[/quote
Ja sam onaj u crnoj jakni, sto je sudiji govorio ''Da valjas bio bi glavni, a ne pomocni'' 

- prasovic89
- Kontakt:
A znači tebe sam gađao upaljačem ccc...Radi tebe nisam kasnije imao čime da zapalim cigaru, pu ! 

-
- Kontakt:
Aaa ti si taj onda
Koji bezobrazluk, jos trazi upaljac poslije... Sramota u tvojim godinama HaHaHa 

Evo i ja pogleda snimak utakmice. Pa ovo danas zaista nije lose odigrano. Bolji smo bili to se zna, ali sreca nije bila tu. Mi smo mogli njih dobro i posteno kazniti ali takav je fudbal, ponekad se desavaju ova cuda. Neka braco ne treba sada nikako paniciti, treba sada ohladiti i dobro se pripremiti za subotu. Bice bolje u to sam siguran. Ovo danas je samo bio nas los dan. Ovu su one sretne utakmice manjeg protivnika i nista drugo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stojcev produzio jos pola godine,nisam znao ovo
odlicno....sada imamo samo 2 igraca kojima istice ugovor u 2015-oj godini a to su Bandovic
i Bilbija 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Posle pregledane utakmice na tv vogosca.
Doso Sam do dva zakljucka.
Prvi je da smo nadigrali borac, (totalno)
Svaki igrac se borio maksimalno, dva penala (start na benka, I ruka u 75 minuti) cisti ko suza za Treci penal Nisam siguran.
Tacno je kad se sve oduzme I sabere trener je kriv,Ali ja vjerujem da je Home razmisljo ubacicu ove igrace (koje Danas ubacijo) da vidim sta mogu. Ako pobjede dobro I jes Ako kiksaju revans ima.
Zamene to 100% ispravno razmisljanje. Evo I zasto:
Nemoze Meho bandovica skinut kad covjek nije napravio niti jedan kiks odkad je on tu (10 utakmica cinimise)
On je Moro nekim igracima dokazat da ONI nisu za prvi 11 da nebi doslo do ne zadovoljstva
I ovo je pravi timing da kodro vidi na djelu svih 20 igraca I da se ikristalise prvih 15 igraca, nece valjda to radit protiv VELEZA u ligi ili svinjskog Uskog skretnice
Drugo moguceje (indicije sudzenja, izbor 11 igraca od strane Mehe) da je ns BiH rikta kup borcu Posto je borac Jedini klub Iz rs normalan a prica se o smanjenju lige. I da nas je bagra Iz saveza ucjenila, al to ce se tek vidjet sledece srijedu.
Zar mislite da bi Meho izveo Ovih 11 da je Danas bila prvestena utakmica?
Doso Sam do dva zakljucka.
Prvi je da smo nadigrali borac, (totalno)
Svaki igrac se borio maksimalno, dva penala (start na benka, I ruka u 75 minuti) cisti ko suza za Treci penal Nisam siguran.
Tacno je kad se sve oduzme I sabere trener je kriv,Ali ja vjerujem da je Home razmisljo ubacicu ove igrace (koje Danas ubacijo) da vidim sta mogu. Ako pobjede dobro I jes Ako kiksaju revans ima.
Zamene to 100% ispravno razmisljanje. Evo I zasto:
Nemoze Meho bandovica skinut kad covjek nije napravio niti jedan kiks odkad je on tu (10 utakmica cinimise)
On je Moro nekim igracima dokazat da ONI nisu za prvi 11 da nebi doslo do ne zadovoljstva
I ovo je pravi timing da kodro vidi na djelu svih 20 igraca I da se ikristalise prvih 15 igraca, nece valjda to radit protiv VELEZA u ligi ili svinjskog Uskog skretnice
Drugo moguceje (indicije sudzenja, izbor 11 igraca od strane Mehe) da je ns BiH rikta kup borcu Posto je borac Jedini klub Iz rs normalan a prica se o smanjenju lige. I da nas je bagra Iz saveza ucjenila, al to ce se tek vidjet sledece srijedu.
Zar mislite da bi Meho izveo Ovih 11 da je Danas bila prvestena utakmica?
Re: Odg: FK Sarajevo
ja sinoc prico s jaranom koji je bas ono navijac SArajeva, frajer je ubjedjen da je namjesteno, kao vidi kvote na Borac, itd...hilmo je napisao/la:Znači optužuješ klub i ljude u klubu da su namjestili utakmicu ili?
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma ljudi se sad hvataju za sve i svašta da opravdaju svoju sujetu i svoje stavove o podjednako dva kvalitetna tima.
Nekome je kriv sudija, neko misli da je namješteno a to što mi iz 16 izglednih prilika ne znamo dati gol to je u fazonu "neće nas", pa neće možda jednom, dva puta, ali iz utakmice u utakmicu..
Nekome je kriv sudija, neko misli da je namješteno a to što mi iz 16 izglednih prilika ne znamo dati gol to je u fazonu "neće nas", pa neće možda jednom, dva puta, ali iz utakmice u utakmicu..
Ma kanite mi se zavjera nekih i gluposti tipa namjestena tekma..
Bandovic molim Boga da dodjem na Kosevo i njega ne vidim,ma ni na klupi....do kada ce ta spodoba da nas handri..
Radovac jucer kao i Protic van utakmice...valja mu novi Q7 udario u glavu sta li...ostali manje vise ok odigrali...trcali,stvarali sanste ,trudili se al eto nije moglo..
Bandovic molim Boga da dodjem na Kosevo i njega ne vidim,ma ni na klupi....do kada ce ta spodoba da nas handri..
Radovac jucer kao i Protic van utakmice...valja mu novi Q7 udario u glavu sta li...ostali manje vise ok odigrali...trcali,stvarali sanste ,trudili se al eto nije moglo..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 mar 2015, 08:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sram i stid dabude vas pojedince koji pricate o stimaljci.
Ne vrijedi ovdje na ovoj temi vise ni pisati sa osobama koje imaju tako retardirano razmisljanje.

Ne vrijedi ovdje na ovoj temi vise ni pisati sa osobama koje imaju tako retardirano razmisljanje.
1946
Al niko da sinoc ne spomene koliko je raje na tekmi bilo s obzirom na vrijeme,da je KUP,i naravno da je radni dan...
oko 7 milja..
ja sam bio prezadovoljan..
oko 7 milja..

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, N3R3D i 52 gosta.