Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

harry_90
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 14:52

Emir_ZENICA je napisao/la:Waalwijk-Vitesse 2 1.80 ;)
samo ta Emira,spanci

Hercules 1 :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 apr 2010, 14:54

Willy je napisao/la:Što spomenu Hajduka, gledam parove od subote i u Kroaciji igra peti Hajduk protiv druge Cibalie, to bi realno trebala biti kvota oko 1.80. Neko će reći treba Hajduku, bogami treba i gostima ništa manje, uglavnom za tu kvotu taj par neću rizikovati.

Hertha je kod kuće igrala 14 utakmica i samo jednu je dobila.
premala kvota je, ali cibalia nije izgubila ja mislim 15-16 utakmica za redom... vrijeme je :D
ma tek poceo dan mi pisemo za sutra ajmo mi za danas :D dobro je netko napisao vittese 2 to bi moglo biti vrlo lako...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 09 apr 2010, 14:54

slika
Strauss Junior

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 14:55

Barney Stinson je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Sutra Leicester 2, Hertha 1, Hajduk 1...
Nemoj Herthe bgti pisat,usljav klub do neba,ciganija zesca,samo kad se sjetim koliko kesha su mi izbili :cry:
ja je gonjam kuci od kada je pocelo prvenstvo nastaviti cu i sutra pa kud puko da puklo... supci ali eto sutra joj je zadnja sansa za opstanak... :roll: :roll:
Ja kad igram na njih,neznaju dobit kuci,a u gostima pobjedjuju,al nece oni ispast iz lige,sutra moraju dobit,mada ih ja zaobilazim sutra :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 apr 2010, 14:58

harry_90 je napisao/la: samo ta Emira,spanci

Joj nosi mi 2. Spansku ligu...nikad necu zaboraviti onu utakmicu i gubitak velike love ... ;)
A C A B !

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 apr 2010, 14:59

Nema zaobilazenja 2,60 kvota heh... Istra 1,85 isto fina kvota... Uff kako dobri parova ima za sutra :D :D jedva cekam sutra :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 09 apr 2010, 15:02

BlueSharks je napisao/la:slika
Hvala BlueSharks. ;) Neće lako uletiti sva 4 bejzbola. :?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 15:03

Emir_ZENICA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: samo ta Emira,spanci

Joj nosi mi 2. Spansku ligu...nikad necu zaboraviti onu utakmicu i gubitak velike love ... ;)
Imam osjecaj da ce ova proci,nikad necu zaboravit kako vas je Mania navukao ja mislim Numancia X/X,i sjedim ja u kaficu kad vidim zavrsi 1:0,sad reko oni na forumu hebu manii sve sto ima :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 apr 2010, 15:13

harry_90 je napisao/la: Imam osjecaj da ce ova proci,nikad necu zaboravit kako vas je Mania navukao ja mislim Numancia X/X,i sjedim ja u kaficu kad vidim zavrsi 1:0,sad reko oni na forumu hebu manii sve sto ima :D
Nemoj mi njega spominjat...nikad nisam davao pare na dojave...reko odo pokusat...vecinom instikt :mrgreen: i uplatim ja povecu sumu...velik dobitak ...mogao sam golfa 5 uzet hahahhaa :mrgreen: Numancia X/X....prvo poluvrijeme 0:0 uh reko evo ga ...dobitni...kad oko 65 1:0 i neko na forumu napisa ...sad ce u 93 biti 1:1 ....3 minute sudijske...i nikad gol...joj hebo sam mu sve poredu :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 15:16

Basseball:
Detroit-Cleveland 2
Baltimore-Toronto 1
Colorado 1
San Francisko 1

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2010, 15:16

Na poslu danas razradjena 3 tiekta za danas:Prvi je malo sigurniji a drugi svega i svacega ima.

prvi tiket
Cibulkova-Wozniak 1
Querrey-Massu 1
Azarenka-Martinez Sanchez 1
Roanne-Nancy 1
Derry-Mervue 1

drugi tiket:

Gasquet-Hanescu 1
Dukla-Opava 1
Lech-Gdinya 1
Wawrinka-El Amrani 19+
New Jearsy-Chicago 2

tiket 3:
Aberstwyth-Llaneli 2
Galway-Sporting 2
Roanne-Nancy 1
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 15:19

harry_90 je napisao/la: Imam osjecaj da ce ova proci,nikad necu zaboravit kako vas je Mania navukao ja mislim Numancia X/X,i sjedim ja u kaficu kad vidim zavrsi 1:0,sad reko oni na forumu hebu manii sve sto ima :D
Nemoj mi njega spominjat...nikad nisam davao pare na dojave...reko odo pokusat...vecinom instikt :mrgreen: i uplatim ja povecu sumu...velik dobitak ...mogao sam golfa 5 uzet hahahhaa :mrgreen: Numancia X/X....prvo poluvrijeme 0:0 uh reko evo ga ...dobitni...kad oko 65 1:0 i neko na forumu napisa ...sad ce u 93 biti 1:1 ....3 minute sudijske...i nikad gol...joj hebo sam mu sve poredu :mrgreen: :mrgreen:
ma kakve dojave ba,jedino ako hoces dojavu dash 50-100 km i eto dojava jos sa prelazom ;) al bas ste taj dan svi se raspricali o tome prije tekme,al jbg.zao mi sto niste prosli,jer je to odmah public bet bio,i nisam u to vjerovao da ce doci,al taj Mania kad pogodi voli da se hvali,a kad fula odmah te brise iz grupe ako mu sta kazes,zeznut neki :mrgreen:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 apr 2010, 15:21

harry_90 je napisao/la: ma kakve dojave ba,jedino ako hoces dojavu dash 50-100 km i eto dojava jos sa prelazom ;) al bas ste taj dan svi se raspricali o tome prije tekme,al jbg.zao mi sto niste prosli,jer je to odmah public bet bio,i nisam u to vjerovao da ce doci,al taj Mania kad pogodi voli da se hvali,a kad fula odmah te brise iz grupe ako mu sta kazes,zeznut neki :mrgreen:
zaheban je on i onaj iz Zagreba(ili Zapresic nisam siguran) koji mu je to rekao ciji je stric iz Spanije :mrgreen: Ma znam da je public bet...mjesto da objavi 1 sat prije tekme on je 5 ili 6 sati haha ....svi su igrali na X :mrgreen: Od 10 parova pogodi 3 i salje poruke kako je najbolji tipster :mrgreen:
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 15:31

harry_90 je napisao/la: ma kakve dojave ba,jedino ako hoces dojavu dash 50-100 km i eto dojava jos sa prelazom ;) al bas ste taj dan svi se raspricali o tome prije tekme,al jbg.zao mi sto niste prosli,jer je to odmah public bet bio,i nisam u to vjerovao da ce doci,al taj Mania kad pogodi voli da se hvali,a kad fula odmah te brise iz grupe ako mu sta kazes,zeznut neki :mrgreen:
zaheban je on i onaj iz Zagreba(ili Zapresic nisam siguran) koji mu je to rekao ciji je stric iz Spanije :mrgreen: Ma znam da je public bet...mjesto da objavi 1 sat prije tekme on je 5 ili 6 sati haha ....svi su igrali na X :mrgreen: Od 10 parova pogodi 3 i salje poruke kako je najbolji tipster :mrgreen:
Pa vise cemo nas dvojica pogodite nego on,mozemo napravimo grupu na fb i samo deri parove,i falit se da sam najbolji :D tekma se objavi pola sata pred pocetak ili sat,ili ako hoces dadni je nekom ranije,a da taj ne siri dalje i proci ce,a ne 5 sati prije meca objavit nidhe veze,zato ja volim svoje analize,zadnja 3-4 dana fulam,al me je izvuklo u 5 dana sto sam dobio 90 km,odigram 4 sigurice,na 5 km i dobijem,dao 55,dobio 93 km,i prije pogodim velike kvote nego male.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 apr 2010, 15:37

harry_90 je napisao/la: Pa vise cemo nas dvojica pogodite nego on,mozemo napravimo grupu na fb i samo deri parove,i falit se da sam najbolji :D tekma se objavi pola sata pred pocetak ili sat,ili ako hoces dadni je nekom ranije,a da taj ne siri dalje i proci ce,a ne 5 sati prije meca objavit nidhe veze,zato ja volim svoje analize,zadnja 3-4 dana fulam,al me je izvuklo u 5 dana sto sam dobio 90 km,odigram 4 sigurice,na 5 km i dobijem,dao 55,dobio 93 km,i prije pogodim velike kvote nego male.
Ma jasta,pa vise i pogodimo :mrgreen: i ja takodjer slusam sebe i svoj instikt,dobiva se naravno...samo neka ima para (da kucnem u drvo :) ) i ja takodjer vise pogadjam velike kvote a fulam male,nekako volim eksperimentisati :mrgreen: Dosad me nije toliko kostalo :P
A C A B !

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 09 apr 2010, 16:04

pa ljudi taj mania je obrisoa profil ako se nevaram ako jos ima profil stavite link da ga dodam u prijatelje da ga prcam
hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju :D
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 09 apr 2010, 16:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi danas je moje misljenje da ce Top Oss da dobije (3 kvota) jer grcevito se bore za opstanak, dok je Apeldorn u sredini i zaostaju 11 bodova za 2 mjestom.. Mislim da je ovo 1..
I jos jedno moje misljenje je da ce Nimes da dobije Clermonta, jer su i bolji na tabeli, a i prosle polusezone su ih dobili u gostima 1:0, i + u losoj su formi i moraju pobjediti, a i mogu uci u visi rang..
Sretno svima..
P.S. Dosta ljudi igra i Frossinone - Gallipoli 2 (u Premieru 5.5 kvota) pa eto probajte i to ako zelite..

Pozz
Sto ja volim tvoje analize to je cudo :mrgreen: ubijedis sebe al i mene jbote :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 apr 2010, 16:41

Citizen-X je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi danas je moje misljenje da ce Top Oss da dobije (3 kvota) jer grcevito se bore za opstanak, dok je Apeldorn u sredini i zaostaju 11 bodova za 2 mjestom.. Mislim da je ovo 1..
I jos jedno moje misljenje je da ce Nimes da dobije Clermonta, jer su i bolji na tabeli, a i prosle polusezone su ih dobili u gostima 1:0, i + u losoj su formi i moraju pobjediti, a i mogu uci u visi rang..
Sretno svima..
P.S. Dosta ljudi igra i Frossinone - Gallipoli 2 (u Premieru 5.5 kvota) pa eto probajte i to ako zelite..

Pozz
Sto ja volim tvoje analize to je cudo :mrgreen: ubijedis sebe al i mene jbote :mrgreen:
Heheheh.. :) Sretno nam.. :lol: 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2010, 16:54

buhlta je napisao/la:pa ljudi taj mania je obrisoa profil ako se nevaram ako jos ima profil stavite link da ga dodam u prijatelje da ga prcam
Ma nije obrisao,vec ga je mijenjao u Mania Fix,a sad kako je pogodio 4 para tenisa,ja mislim da je sad napravio jos jednu Tenis Mania,ja mislim da je isti covjek :?: :roll:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 09 apr 2010, 16:54

Willy je napisao/la:
1921 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@ 1921

al si naredao parova,svaka ti cast :D
Bice ih jos :mrgreen: Ajax, za sada :mrgreen:

Evo i na ss.ba javljaju da se igra 2 na Manchester :mrgreen:

@ Willy

I ja sam padao na Turcima. Znaci 19 parova prodjem, i Fener izgubi od Ankare :roll: Ali posto gotivim Tursku, ne moze proci vikend da se ne kladim na njihove klubove :mrgreen:
Sad bi ti Citizen rekao: "Aferim jaruga". :mrgreen:
:mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.