Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Paris Saint-Germain FC
Ibrin idealni tim sastavljen od igrača sa kojima je igrao:

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
dosao debeli kod zlatana mogu misliti kako je tek zlaji drago kad je njegov idol tu 

[youtube][/youtube]
Kome vezni red Mota-Matuidi-Verati napravi sansu ja cu biti Kurban. Pa frajer igra sa tri zadnja vezna protiv jedne od najgorih ekipa. Daj sam sebi otkaz.
Ovaj Pariz je stvarno imao fantasticnih poteza pri kupovini. Kupili su Ibrahimovica i Silvu za 50 miliona i to je vjerovatno najbolji potez ovih "naftaskih timova" opcenito. Ali platiti Cavanija 60 miliona, prvo ne vrijedi sigurno 60 miliona, drugo platit ga toliko, tacnije receno preplatit, da ti igra krilo (nit prodoran nit dribler) i gusit sistem i samog igraca je smijesno. Zatim platit Luiza 50 miliona, kako da je u najmanju ruku Alessandro Nesta, a biva ismijavan doslvno veceras od strane nekog crnca kojem ni ime nisam zapamtio, je jos smijesnije. Tri puta covjek mu bjezi u gol sansu on ispada zalostan. Za tih 110 miliona mogli su kupit takve igrace da te glava zaboli. Ali jok bolje Cavanija gurat na krilo (jer naravno ne moze igrati centralnog napadaca u ovoj formaciji pored Ibrahimovica) i kupiti Luiza da glumi Redonda iz najboljih dana sa nekim izletima i pokusajima duge lopte. Nije problem ova liga, osvojit ce oni to garant, izgurat ce to Ibrahimovic sam, al je zalosno sto u LP ce im se put zavrsit ko i prosle godine. Povrh svega imaju prevelikog glupsona na klupi koji izvodi 3 zadnja vezna 90% utakmica. Jos bi se nadovezao na ovog Matuidija. Ja goreg igraca nisam vidio da igra u jacem timu. On kad hoce da otme loptu, ja imam utisak da hoce da savlada kraljevsku kobru, takav mu je stav. O tehnici i bilo cemu sto prevazilazi pas duzi od 5 metara ne treba ni govorit. To sto moze trcat i sto se "bori", to nekom drugom nek prosipa. Nek mu sljem stave kad je takav borac. Stvarno tuzno. Frajer trci ko da je hodao citavo djetinjstvo po utabanim medjvjedjim stazama.
Opet remi. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čestitke navijačima PSG, zaslužen prolaz. Mnogo sreće u nastavku takmičenja.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jos prosle sezone PSG zasluziop prolaz, sad itekako su bili bolji.. svaka cast.. 

FC Bayern !!!!!
tema malo zivnu nakon mjesec dana heh
inace, ovaj PSG ima stvarno sanse dobre da postane pravi tim, stvarno igraju fino.
Čestitke
nisam dosad vidjao scene kad se vlasnik kluba grli sa igracima po terenu, kao veceras
inace, ovaj PSG ima stvarno sanse dobre da postane pravi tim, stvarno igraju fino.
Čestitke
nisam dosad vidjao scene kad se vlasnik kluba grli sa igracima po terenu, kao veceras

rambo16 je napisao/la:Hvala![]()
I vama čestitke na fer i poštenoj borbi

care

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke PSG-u na prolazu. Crveni Ibrahimovicu je bio prestrogo dosudjen i mislio sam da im je tu kraj, ali borili su se momacki do kraja.
Jel ono fakat vlasnik PSG-a
Ako jeste svaka cast covjeku, ovo do sada nisam vidio na fudbalskim terenima.
Jel ono fakat vlasnik PSG-a

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To im je predsjednik Nasser Al-Khelaifiel-fighter je napisao/la:
Jel ono fakat vlasnik PSG-aAko jeste svaka cast covjeku, ovo do sada nisam vidio na fudbalskim terenima.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pojeo Hazarda sinoć i to kao desni bek
Nevjerovatan defanzivac, nestvaran potencijal !

Marquinhos, Veratti, Lucas Moura. Kakav posao je napravio Pariz dovodjenjem ovih mladića, strašno.
Neuporedivo bolja transfer politika od one Citya
Nevjerovatan defanzivac, nestvaran potencijal !

Marquinhos, Veratti, Lucas Moura. Kakav posao je napravio Pariz dovodjenjem ovih mladića, strašno.
Neuporedivo bolja transfer politika od one Citya
Ma iskreno ne sjecam se kad sam navijao kao sinoc, osim repku kad gledam. Onako sam skakao samo kad je City osvajao titulu protiv QPR-a. PSG je sinoc pokazao da stvarno rade na tom timskom duhu, radu, igri, stvarno su odigrali maestralno. Kosta je stvarao nervozu, kao Gatuzzo kad su igrali Milan i Tottenham, ako se sjecate. S obzirom da je PSG igrao s igracem manje negdje od polovine prvog poluvremena, a ja smatram da ono nije bilo za crvenog, Chelsea slabo pokazao zelju i volju za prolazom dalje, vjerovatno islo se na kontru neku, a na domacem terenu, a igraca vise
Smatram da ono nije bilo za crvenog, start jest bio zestok, ali nije đonom isao, ali eto sudija bio bilo, hitro reagovao i dao mu crveni. Moje misljenje.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Ocjene za heroje, Luiz MOTM

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svaka čast Psg-u kakva predstava jučer....
A Mathuidi tom igraču se nemogu prestat diviti, po meni taj lik treba vrijediti 200 milijuna
A Mathuidi tom igraču se nemogu prestat diviti, po meni taj lik treba vrijediti 200 milijuna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.