Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Hvala (Y) Pa oko 280 KM.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
J.... majku prije 2 godine odlucim se za pretplatu i ovaj lik sto radi u Mtel-u(dobar prijatelj) kaze sacekaj mjesec dana dobicemo Huawei Y300, vjeruj telefon(marka) je sila neces se pokajati. Ne bih ni uzeo jer mi je naziv stvarno bio
Al et, povjerovah mu i uzmem ga. Prodje godina, evo i druga radi ko doxa. Ljudi mi se na pocetku smijali, sta je to vele? Džeki Čan
S vremenom pocese s reklamama, a kako vidim u zadnje vrijeme ubiše brašno. Kazu u top 3 prodavanih telefona. Eto ako ko ima kakve nedoumice, slobodno uzimajte. Odlicni su
I ko sto neko rece da na njemu pise Samsung ili neki markiraniji brend kostao bi stoju dvije više.....

-
- Kontakt:
Boga mi poskup uzimajući u obzir da imaš note 3 nov za 650KM:DesimaL je napisao/la:@QUARESMA 18<<<
750 km
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5665" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije poskup ( u odnosnu na ostale ) kad ga uzmes u ruke i vidis kakav je osjecaj, kako mocno izgleda.
Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne mogu svoju Lumiu 630 nikako da povezem na racunar. Imam onaj USB bluetooth (Sepia SPA-510) i nista ne mogu da posaljem na mob. Nije bitno, makar bila neka slika od 5KB samo mi izbaci "Not enough storage space" error. A imam oko 3GB interne slobodno, i 150MB na kartici. Ne mogu ni preko USB kabla. Ucita mi ga kao fotoaparat i mogu samo slike saltat nista vise. Windows XP mi je na racunaru. Ne mogu ni drajvere nac, nista. Dok na laptopu bez problema razmjenjujem stvari preko bluetootha i mogu ga kablom povezati.
Zna li neko u cemu je prob?
Zna li neko u cemu je prob?
⭐
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Doduše ne znam kakav je u ruci, ali na papiru svakako N3 bolji; olovka, kamera, USB 3.0, jeftiniji 100KM...R32 je napisao/la:Nije poskup ( u odnosnu na ostale ) kad ga uzmes u ruke i vidis kakav je osjecaj, kako mocno izgleda.
Bagatela uzimajući u obzir šta dobiješ.QUARESMA 18<<< je napisao/la:the next big thing
http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ ... -11470.php
Pozz, imam LG L5 II, upravo sam prosuo vodu po njemu i ocekivano display je prestao da radi.. Zanima me koliko bi me dosla popravka displaya? Touch radi normalno, probao sam onako na "slijepo"..
Imam garanciju na njega jos 2,3 mjeseca ali ne pikam to jer sumnjam da ce je uzvaziti s obzirom da je ocigledno kvar zbog moje krivice..
Imam garanciju na njega jos 2,3 mjeseca ali ne pikam to jer sumnjam da ce je uzvaziti s obzirom da je ocigledno kvar zbog moje krivice..
-
- Kontakt:
Stavi ga u rižu 24h (tako da je 'zatrpan' rižom, najbolje u kakvu dublju posudu) i probaj upaliti, male su šanse ali ako uspije uštedio si mnogo keša.Ander21 je napisao/la:Pozz, imam LG L5 II, upravo sam prosuo vodu po njemu i ocekivano display je prestao da radi.. Zanima me koliko bi me dosla popravka displaya? Touch radi normalno, probao sam onako na "slijepo"..

I obavezno bateriju izvadi i nju zajedno sa telefonom ubaci u rižu.
Evo jutros ga palim kad ono proradio, istina vidi se da je voda u njemu bila ali odradicu to tvoje pa mozda se full vrati u zivotBordoArmy88 je napisao/la:Stavi ga u rižu 24h (tako da je 'zatrpan' rižom, najbolje u kakvu dublju posudu) i probaj upaliti, male su šanse ali ako uspije uštedio si mnogo keša.Ander21 je napisao/la:Pozz, imam LG L5 II, upravo sam prosuo vodu po njemu i ocekivano display je prestao da radi.. Zanima me koliko bi me dosla popravka displaya? Touch radi normalno, probao sam onako na "slijepo"..

ono fazon, stavi u rizu i uvece kad budes spavao, riza ce privuci azijate koji ce pojest rizu i popravit ti TelefonBordoArmy88 je napisao/la:Stavi ga u rižu 24h (tako da je 'zatrpan' rižom, najbolje u kakvu dublju posudu) i probaj upaliti, male su šanse ali ako uspije uštedio si mnogo keša.Ander21 je napisao/la:Pozz, imam LG L5 II, upravo sam prosuo vodu po njemu i ocekivano display je prestao da radi.. Zanima me koliko bi me dosla popravka displaya? Touch radi normalno, probao sam onako na "slijepo"..

naprijed rejal
Ma odnio sam ga kod ovog druga, procistio ga je nekakvom tekucinom pa mi je rekao da dodjem za 2 sata.. Kaze s obzirom da display daje znakove zivota ponekad moguce je da se moze bez troskova to srediti, a u najgorem slucaju 40KM za display 

- thekoplegend
- Kontakt:
Koja je najbolja offline navigacija za android ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a yebemu navigaciju, ako nisi cuo za here/nokia maps, onda ti i ne treba telefon 

Zna li iko kako pojačat zvuk u Viberu mislim kada sa nekim pričaš?Zvuk je skroz slab kada se stavi i na speakerphone
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- thekoplegend
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:a yebemu navigaciju, ako nisi cuo za here/nokia maps, onda ti i ne treba telefon
ma cuo sam gdje nisam.. nego ne znam jesu li one najbolje pa upitao da provjerim. Hvala na odgovoru.

Od skoro su dostupne i za iphone pa ko ima moze skinuti

jasta su neg najboljethekoplegend je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:a yebemu navigaciju, ako nisi cuo za here/nokia maps, onda ti i ne treba telefon
ma cuo sam gdje nisam.. nego ne znam jesu li one najbolje pa upitao da provjerim. Hvala na odgovoru.![]()
Od skoro su dostupne i za iphone pa ko ima moze skinuti

naprijed rejal
Šta znate o ovim Leagoo telefonima?

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 70 gostiju.