FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ni tamo ni ovamo, igra bez glave i repa, bez neke posebne želje rekao bih... neki na trenutke dobri u drugim trenucima katastrofalni... Pokušali smo na ovaj način i vidjeli smo da ne ide. Reklo bi se da je poraz došao u pravo vrijeme. Biće jako teško gore, nisam optimista da ćemo proći ali se ne trebamo predavati.
Okrenuti se utakmici u subotu, pokušati to odraditi mnogo bolje, ali svi moraju biti mnogo bolji.. SVI. Samo sam mišljenja da publika ne može bolje u subotu, ako ovu posjetu ponovimo trebamo biti zadovoljni.
Okrenuti se utakmici u subotu, pokušati to odraditi mnogo bolje, ali svi moraju biti mnogo bolji.. SVI. Samo sam mišljenja da publika ne može bolje u subotu, ako ovu posjetu ponovimo trebamo biti zadovoljni.
nADM SE SNIMCI STO prije jer nisam corav, bandovicu je lopta isla u ruke, to sto je on trom i spor, i sto je GLUP to je njegov problem!
ja vam kazem, jos nije kasno da ga posaljemo na tribine, inace ce nas i titule kostati... pa bio sam i ja na istoku i jasno vidio da lopta ide u njega i on je dobija u gol .... jbt 90 minuta covjek nije NISTA odbranio, NISTA
ja vam kazem, jos nije kasno da ga posaljemo na tribine, inace ce nas i titule kostati... pa bio sam i ja na istoku i jasno vidio da lopta ide u njega i on je dobija u gol .... jbt 90 minuta covjek nije NISTA odbranio, NISTA
Sta va je ljud ba jednu zijanili i odma nevalja ona,nevalja ovaj.Ja cim sam vidio sastav znao sam da ce biti svega jer ne moze u odbrani ovoliko rotirati nikako,odbrana uvijek mora biti ista jedna projena maximalno.
Gdje je sada onaj mamlaz sa OBN-a sa pricom da su napredovali,sa raznim supljikatima,normalno da ce ponistiti njihov covjek Obradovic
Gdje je sada onaj mamlaz sa OBN-a sa pricom da su napredovali,sa raznim supljikatima,normalno da ce ponistiti njihov covjek Obradovic

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
Snimak u 22h na Vogosci.Ja termina brate mili.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Slazem se da je dejina greska kod drugog gola, i nije mu to jedini kiks bio. Tatka vise nikad na stranu ne treba stavljat, covjek ga je pretrco samo tako...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jbg jarane a sta da nije, imas momentum izjedanacio si i ubacujes odmah sve, hajd da se ne lazemo bio je ovdje x broj komentara tipa da i trebamo igrati na Kosevu u formaciji sa 3 u zadnjoj liniji jer svakako napadamo !!! raja je malo bezobrazna, da to nije uradio bila bi prica sta ce ti 4 u zadnjoj liniji kad moras napadati !!!Tele33 je napisao/la:Meho je prebrzo prešao na ovu formaciju sa 3 nazad, imali smo 1:1 u tom trenutku.
Nadam se da će od subote Delač biti na golu. Alispahić nije odigrao dobro, Radovac isto.
meni je samo krivo sto Kallasi veceras nije dobio priliku jer je on pandan za onog im Subica i da je igrao garant nam ne bi probijala onako po desnoj strani !!!
PUZIGACA ROBERTO CARLOS ZA PROTICA !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 11 mar 2015, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
cini se da je kodro igrao 3-5-2 i tu na kontree pusis ko veliki ako nemas igraca kao sto je lichtainer iz juvea koji trci gore i dole... A kod nas dulja se pretvorio u šišu u 65'uNbx je napisao/la:Slazem se da je dejina greska kod drugog gola, i nije mu to jedini kiks bio. Tatka vise nikad na stranu ne treba stavljat, covjek ga je pretrco samo tako...
Tipicna nasa utakmica na Kosevu.Nevjerovatno kako bolje igramo na strani nego kuci.Mehina greska sto je 8 od 11 igraca promjenio u 1 tekmi.Protic nije za Sarajeva ,ali nikako.Sto se tice same utakmice nisam nezadovoljan ,ali moramo promjeniti kad ne ide stil igre.Ako vec ne mozemo sa milion pasova i sa tim da hocemo da se usetamo u gol,daj ptomjeni stil igre.Stavi Benka i Bekica u napadu ako hoces na ubacaje,sutati izvan 16 moramo vise.Nekad bih volio da vidim da mi dadnemo nekome loptu i da mi ne budemo oni koji tempo diktiraju.Bandovicu gotivan si , na derbiju si najbolji ,ali ovo nema vise smisla.Delac koliko god mlad bio jedan od ona 2 gola ne bi primio.Kallasi i Puzigaca moraju igrati svaku utakmicu , s tim da Baric i neje toliko danas los bio ,iskreno ima najbolji centarsut kod nas.Sto se tice veze , Cimi i Samir ne mogu zajedno igrati,tako da se nadam da ce u ligi bar Rustemovic igrati umjesto Samira.Stojceva nije smio izbaciti,jeste da pegla loptu ali on je realno jedan od najboljih nasih igraca.Za sudiju no comment , smijesno cist penal nije sviran koji se vidio sa tribina kako lopta ima nakon odbijanja cudnu putanju.U subotu je mnogo vaznija utakmica gdje nemamo popravnog.Sto se tice kupa ako gore zabijemo 1 gol u prvih 20 min mi prolazimo.Navijaca neocekivano puno,ali ipak je ljepse igrati kad na tribinama imamo navijace koje svake godinu idu , a ne samo kad imamo jake sponzore,igrace itd.Takav je fudbal ,ni Real ne dobije svaku.Samo igrajte srcem i vratit ce nam se .Igraj Saraj'vo Nema Veze.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Zalosno.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
dobro trebas uzeti u obzir da Dulja nije full back nego krilo, ta pozicija u toj formaciji odgovara samo Kallasiju kod nas a i ti si to nebrojno puta spominjao prije nego sto je on potpisao za nas !!!Benko je napisao/la:cini se da je kodro igrao 3-5-2 i tu na kontree pusis ko veliki ako nemas igraca kao sto je lichtainer iz juvea koji trci gore i dole... A kod nas dulja se pretvorio u šišu u 65'uNbx je napisao/la:Slazem se da je dejina greska kod drugog gola, i nije mu to jedini kiks bio. Tatka vise nikad na stranu ne treba stavljat, covjek ga je pretrco samo tako...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Možel' se na internetu gledati taj snimak što će biti na TV Vogošća?
@Benko druže pomalo *****a.

@Benko druže pomalo *****a.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Nevjerovatno kakve pojedince imamo na tribini mislim konkretno istok pa mislim da nije proslo ni 2 min utakmice vec je pojedinim igracima majka opsovana! To je fuj slusati i stvarno se pitam da li ti ljudi vole sarajevo ili dolaze da lijece svoje frustracije! PUNA PODRAKA I IGRACIMA I KODRI I SVIMA JER CEMO IZACI JOS JACI NAKON OVOG PORAZA!
LP
LP
I dobro, izgubili pa sta? "Necu im nikada vise doci!" pa i ne trebas! Takvi Sarajevu ne trebaju. Gdje god bili i kako god zavrsilo imat ce podrsku od ljudi koji ih vole, kojim je to radost, nada, osmijeh, suza, tuga, patnja... To ne mogu svi razumjeti, da jos uvijek postoji ljubav bez obostrane koristi. To je nesto jace od covjeka i zato hrabro momci u nove pobjede!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo sad sa utakmice...samo da pohvalim posjetu koja nikad veca nije bila u kupu (finala sam izbacio) ostalo nemam komentar
P.S otkad sam govorio da Protic nije za Sarajevo...Samire stidi se
P.S otkad sam govorio da Protic nije za Sarajevo...Samire stidi se
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 mar 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Totalno razocaran rezultatom,ljudi opucali dva puta na go i dva gola.Mi... mislim da ispadamo iz kupa,tesko da mozmo proc to je moje misljenje,volio bi da grijesim ali...tesko Boga mi do plufinala
Imaju l' gdje golovi?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Molim vas ime Radosa Protica ne spominjite vise. Molim vas. On je isti ko onaj truhli Radulovic. Samo levati ne mogu prepoznati ko je dobar igrac ko los. Iskusno igraci Borca sve po njegovoj strani gurali loptu. Skontali hajmo trpat levata i isplatilo se. Radovac uzas uzasa dva pasa secko svezi pa da kazemo nesto pozitivno bar. Izbacis potez igraca Stojceva ja jos uvijek ne mogu sebi da dodjem. Ne moze covjek da se ne nervira.
-
- Kontakt:
Hahaha
koji debil ovaj blu sky malo je reci
koji debil ovaj blu sky malo je reci
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ni prvi ni zadnji put da izgubimo ba ! Cuj nece neko vise dolaziti
Ja za nista ne bih dao npr. ono ludilo protiv Levskog, ali bilo je tu i momenata "Melunovic show". Kad sam tu noc prezivio na Kosevu, sve cu prezivjeti.
Idemo naprijed mosa ganola
Imamo jos 90 minuta ! A svakako po meni treba biti veci fokus na ligi
I Meho je sigurno veceras vidio neke stvari, bolje sad nego kasnije.

Idemo naprijed mosa ganola

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
OBA GOLA PO DESNOJ STRANI, A protic lijevi bek, ni jedna sansa sa lijeve strane boca sve sa desne... a lovo je ono kada nekoga uzmes na zub pa i kad valja.- NE VALJAGomis99 je napisao/la:Molim vas ime Radosa Protica ne spominjite vise. Molim vas. On je isti ko onaj truhli Radulovic. Samo levati ne mogu prepoznati ko je dobar igrac ko los. Iskusno igraci Borca sve po njegovoj strani gurali loptu. Skontali hajmo trpat levata i isplatilo se. Radovac uzas uzasa dva pasa secko svezi pa da kazemo nesto pozitivno bar. Izbacis potez igraca Stojceva ja jos uvijek ne mogu sebi da dodjem. Ne moze covjek da se ne nervira.
a BGM "NASE DIJETE" radovac najveci baletan na terenu, pa nase dijete berberovic najgluplji!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, Dadox, Haksss, iliyaa8, miguelramos, MojaMalenkost, riki46, sassari, TETRAPAK i 108 gostiju.