FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 09 apr 2010, 13:00

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:Evo par fotki pred polazak igraca...malo su jbg losije slike slikano sa mob, nisam imao aparat kraj sebe

btw: pred sami polazak zapisani su vjerovatno na kazneni papir kolko sam mogao vidjeti i cuti: culum,krela bajro i lazar...zbog kasnjenja na ulazak u bus...oni se jesu na vrijeme pojavili na stadionu, ali otisli nesto kupovat sebi za put...jbg ako je dogovoren polazak u 12h onda mora biti tako...mozda jesu sitnice ali sve se mora znati...
Jesi li prosuo casu vode za njima kad su krenuli :mrgreen:
Ako nije,znamo koga kriviti ako zijane,19TM87 naebao si ako izgube :twisted:

nisam imao vodu kraj sebe pa sam malo kole prosuo :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 apr 2010, 13:02

Malo viski malo kokakola :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 09 apr 2010, 13:21

trebo si pisnut :D
nego ljudi mozel meni neko reci mogu li se ja i jaran ubacit u bus sa manijacima negdje ( banja luka , ili negdje prije ) ... ili ako moze neko da me preporuci na org. da tamo pitam
hvala
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 09 apr 2010, 13:35

Jel zna neko kako se naplacuje odsteta za treniranje koji bi trebali dobiti od Dzeke u slucaju da u transfer bude ukljucena i razmjena igraca?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 apr 2010, 13:47

vjeran1987 je napisao/la:zna li iko sta rade nasi bivsi igraci iz one generacije sampionske za vrijeme mandata osima...guvo se prestao baviti fudbalom ?? znam da huljev odustao od fudbala ima porodicu,mulaosmanovic isto tako,radonja je negdje trener i vrlo uspjesno valjda vodi neke omladince,alihodzic koordinator za omladinski pogon nas...iskreno mislim da su buki,dzelo,alihodzic i radonja ljudi koji i dan danas vole zelju vise nego sebe prakticno to dokazuju na svakom koraku kroz pricu sa njima...a btw jedino hasagic ostao aktivan od one generacije :lol:

Dosta je tada bilo igraca u tih par godina,mislim da je Huljev odustao samo od velikog fudbala,a da igra mali fudbal u nekoj ekipi u ligi Hrvatske,Adzem je tu na grbavici,trener kadeta,mislim da ide jako dobro sa svojom ekipom i vjerujem da ce izrasti u dobrog trenera vremenom,on je uvijek bio onaj skolovani mangup i inteligentan igrac,ako uspije kroz trenerski posao ono sto je bio i na terenu,zaista bi mogao u buducnosti mnogo napredovati...

Sutra nam je jedna u nizu vaznih utakmica,kvalitetom smo sigurno puno jaci i da je realno,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje,ali se nimalo necu zacuditi i ako izgubimo,jer takva je liga,mnogo stvari utice na ishod meca a ne samo kvalitet...bice tesko gostovanje,uzdam se u dobru odbranu i mnogo trke na terenu,a mislim da smo u stanju zabiti gol bez obzira ko igrao u napadu,imamo nekoliko igraca koji zabijaju golove,pa cak i iz odbrane...treba biti i oprezan sa izborom igraca,ja ipak mislim da nam za tri dana ide najvaznija utakmica u sezoni,gdje ne smijemo izgubiti dva razlike od zrinjskog,i ta bi nam utakmica mogla donijeti sigurnu evropu,tada bi mogli rahat igrati i osvajati bodove i za mostar nam treba najjaci sastav...ja bi bio zadovoljan samo da ne izgubimo,a super ako dobijemo protiv Rudara...zalosno je to sto je u nekim utakmicama teze igrati protiv ovakvih ekipa u gostima,nego protiv Zrinjskog,Sirokog,Borca itd...ispade da se vise svi raduju igrati protiv nas i ovih u vrhu u gostima,nego protiv ekipa kao sto su Sloboda,Travnik,Rudar...bas nelogicno,ali i logicno za nasu ligu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 apr 2010, 13:59

Strumph_tm87 je napisao/la:Jel zna neko kako se naplacuje odsteta za treniranje koji bi trebali dobiti od Dzeke u slucaju da u transfer bude ukljucena i razmjena igraca?
Znam ti ja reći da će se i vrijednost tih igrača uračunati, a sad kako, to je već prekomplikovano i nije mi se dalo s tim bakćat'.
Panionios se preko Coce raspitivao za našeg kadeta Zolotića(jednom sam ga gledao, bio je ekstra), a Durak potpisuje profesionalni ugovor s Freiburgom, što znači i neke pare za ŽELJU.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 09 apr 2010, 14:32

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 apr 2010, 14:37

kinone je napisao/la:http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6

daleko ovaj prijedor :)
Ma minimalno 10 sati puta sutra,ucrvat' cemo se...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 09 apr 2010, 14:39

bistrikboy je napisao/la:

Ma minimalno 10 sati puta sutra,ucrvat' cemo se...
mozda oni sto ce ici autobusom 8-) :D
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 09 apr 2010, 14:41

jedno od najduzih gostovanja ako ne i najduze,ne znam trebinje samo,mada mislim da su tu negdje...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 09 apr 2010, 15:03

slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 apr 2010, 15:06

Ja konto 6-7 sati, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: Moj životni san, klackanje u busu, godinama :roll:
Al nema veze :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 09 apr 2010, 15:20

sta 10 sati nemojte me prepadat XD 7 najvise :S

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 apr 2010, 15:21

5-6 u jednom pravcu...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2010, 15:23

Jbt 283 km jos malo pa ste mogli i u Beograd doci. :mrgreen: Zar je tolika razlika izmedju ta dva grada ja mislio najvise 200 km.Po mojoj proceni to je oko 3:30 sata voznje autom,dakle max.7 sati voznje autobusom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 09 apr 2010, 15:27

MOLIM VAS , SVI KRENIMO U PRIJEDOR OVO NAM JE NAJJVAZNIJA UTAKMICA !!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 09 apr 2010, 15:30

Devil je napisao/la:Jbt 283 km jos malo pa ste mogli i u Beograd doci. :mrgreen: Zar je tolika razlika izmedju ta dva grada ja mislio najvise 200 km.Po mojoj proceni to je oko 3:30 sata voznje autom,dakle max.7 sati voznje autobusom.
Ne znaš ti paša kakvi su putevi u BiH. ;) Ne znam kuda će se ići uopšte, postoji par varijanti. Ne bih rute da pišem, ali ispod 5,6 sati nema šanse, 7 je ipak puno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 apr 2010, 15:40

slika

Vjerujem da ce se ici ovim standardnim putem, nema nista od ovih serpentina preko Vlasica... po mojoj racunici ovdje ima negdje oko 300-320 km, znaci 7-8 sati drndanja... ako Zeljo dobije mozete do Zagreba na pijanku... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2010, 15:54

Zar ne bi trebalo biti bliže preko Jajca? Tuhaf je ovaj Prijedor, treba ovo iz lige izbaciti :D

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 apr 2010, 17:47

Seyo_TM je napisao/la:5-6 u jednom pravcu...
S busom 5 najvise

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.