vjeran1987 je napisao/la:zna li iko sta rade nasi bivsi igraci iz one generacije sampionske za vrijeme mandata osima...guvo se prestao baviti fudbalom ?? znam da huljev odustao od fudbala ima porodicu,mulaosmanovic isto tako,radonja je negdje trener i vrlo uspjesno valjda vodi neke omladince,alihodzic koordinator za omladinski pogon nas...iskreno mislim da su buki,dzelo,alihodzic i radonja ljudi koji i dan danas vole zelju vise nego sebe prakticno to dokazuju na svakom koraku kroz pricu sa njima...a btw jedino hasagic ostao aktivan od one generacije

Dosta je tada bilo igraca u tih par godina,mislim da je Huljev odustao samo od velikog fudbala,a da igra mali fudbal u nekoj ekipi u ligi Hrvatske,Adzem je tu na grbavici,trener kadeta,mislim da ide jako dobro sa svojom ekipom i vjerujem da ce izrasti u dobrog trenera vremenom,on je uvijek bio onaj skolovani mangup i inteligentan igrac,ako uspije kroz trenerski posao ono sto je bio i na terenu,zaista bi mogao u buducnosti mnogo napredovati...
Sutra nam je jedna u nizu vaznih utakmica,kvalitetom smo sigurno puno jaci i da je realno,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje,ali se nimalo necu zacuditi i ako izgubimo,jer takva je liga,mnogo stvari utice na ishod meca a ne samo kvalitet...bice tesko gostovanje,uzdam se u dobru odbranu i mnogo trke na terenu,a mislim da smo u stanju zabiti gol bez obzira ko igrao u napadu,imamo nekoliko igraca koji zabijaju golove,pa cak i iz odbrane...treba biti i oprezan sa izborom igraca,ja ipak mislim da nam za tri dana ide najvaznija utakmica u sezoni,gdje ne smijemo izgubiti dva razlike od zrinjskog,i ta bi nam utakmica mogla donijeti sigurnu evropu,tada bi mogli rahat igrati i osvajati bodove i za mostar nam treba najjaci sastav...ja bi bio zadovoljan samo da ne izgubimo,a super ako dobijemo protiv Rudara...zalosno je to sto je u nekim utakmicama teze igrati protiv ovakvih ekipa u gostima,nego protiv Zrinjskog,Sirokog,Borca itd...ispade da se vise svi raduju igrati protiv nas i ovih u vrhu u gostima,nego protiv ekipa kao sto su Sloboda,Travnik,Rudar...bas nelogicno,ali i logicno za nasu ligu