FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hahahaha...ovo je bas jadno, sto pokusavate podzoniti, ali dobro...treba uciti od velikih 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Lider na premierligaškoj tabeli, sarajevski Željezničar nakon sjajnog niza od sedam utakmica bez poraza ide na noge davljeniku, Rudaru iz Prijedora.
Na krilima dva vezana trijumfa nad Slavijom te Travnikom, sarajevski plavi u ovaj meč ulaze sa etiketom favorita, uprkos činjenici da Prijedorčanima gori pod nogama i da bi svaki gubitak bodova značio korak ka ispadanju u niži rang.
Već tri puta smo se sastali sa Rudarom ove sezone i vrlo dobro ih poznajemo. Radi se o ekipi koja zna biti nezgodna na domaćem terenu i koja je u nezavidnoj situaciji, s obzirom da se bori za opstanak u Premier ligi, kaže kapiten Željezničara, Ibrahim Šehić te dodaje:
Njihov imperativ može biti naša šansa. Mi ćemo otvoreno krenuti prema njihovom golu od prve minute, i vjerujem da ćemo se neporaženi vratiti u Sarajevo.
Na krilima dva vezana trijumfa nad Slavijom te Travnikom, sarajevski plavi u ovaj meč ulaze sa etiketom favorita, uprkos činjenici da Prijedorčanima gori pod nogama i da bi svaki gubitak bodova značio korak ka ispadanju u niži rang.
Već tri puta smo se sastali sa Rudarom ove sezone i vrlo dobro ih poznajemo. Radi se o ekipi koja zna biti nezgodna na domaćem terenu i koja je u nezavidnoj situaciji, s obzirom da se bori za opstanak u Premier ligi, kaže kapiten Željezničara, Ibrahim Šehić te dodaje:
Njihov imperativ može biti naša šansa. Mi ćemo otvoreno krenuti prema njihovom golu od prve minute, i vjerujem da ćemo se neporaženi vratiti u Sarajevo.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Eno već se sastali da đone. Daj ba odrasti, napiši nešto pametno ako imaš. Meni nije bio problem da ono pročitam i ne krijem svidjelo mi se. Nije to problem ni napisati čak nije ni većinu toga ni ispuniti, ali je bitno da se ima neki plan, cilj i naravno ljudi koji žele i mogu da na tome rade. Mene je samo strah naših improvizacija i rada od danas do sutra. Mi smo to već iskusili i nastradali, a evo i vi ste. Gotovo isti scenario. Fakat mi nije cilj da se prepucavamo. Neka svako radi ono što može pa ko bude pametniji i uspješniji, kapa dole. Ova dva kluba imaju sve predispozicije da naprave neki sistem koji će donijeti rezultate pa neka se potrude. Ne znam šta je tu loše?Gigant je napisao/la:hahahaha...ovo je bas jadno, sto pokusavate podzoniti, ali dobro...treba uciti od velikih
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Od kojih velikih? od UDBA-sa? grooohohohohotom se smijemo... idi beri sljive... odskakuci s ove teme s tim glupim komentarima kad nemas sta pametno da napises... Bolje vam je da pometete prvo u svom dvoristu jer ste sad na putu za nigdje, a uveliko u tome ce vam pomoci Varesanovic, veliki strucnjak... ajd zdravo...Gigant je napisao/la:hahahaha...ovo je bas jadno, sto pokusavate podzoniti, ali dobro...treba uciti od velikih

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
zar se nismo dogovorili da ovakve ratare ignorisemo, sutra igramo bice gusto bice 0:2 malo o tome

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.com/plavo-bijeli-k ... salonu.phpcena je napisao/la:Stole molim te da mi odgovoris jeli Zeljo N.K ,ili Fk ?Ja stvarno neznam jer potparol Zelje gos. Gojer zove N.K.Zeljo,a isto tako Bukal,Katalinski, a nisu ni rijetke šahovnice.
Na 1:05 kako Gojer kaze za stadion? Fudbalski ili nogometni?
Kako sve dodje na svoje ..

Da ne spominjem da nikad nisam dobio odgovor za sahovnice ..

Izvinjavam se sto sam ovo postavio ali jednostavno sam morao jer sam sa doticnim imao nekad jednu prepisku oko Gojera i njegove price.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Za ozbiljnu prepisku su potrebna dva ozbiljna čovjeka, a to u tvojoj situaciji nije slučaj. Prilično sam dugo ovdje, ali izuzev par slučajeva koji se ovdje tako rijetko javljaju (kao da ih ni nema), na drugoj strani nisam našao nekog zrelog da možeš razmjeniti neku normalnu prepisku. Sve sama dječurlija dok kod nas se može naći i starije raje. Počinjem sebi postavljati pitanje, da li iko ozbiljan i relevantan za njih navija.
Sutra opet pada site
kao i novi rekord.
Sutra opet pada site

Predrag Šimić pauzira zbog kartona
Plavi voz danas kreće za Prijedor
Sarajevski Željezničar, trenutno vodeća ekipa premijerligaške karavane sutra će u okviru 22. kola PL snage odmjeriti sa Rudarom, a momčad sa Grbavice danas će krenuti za Prijedor.
Početkom proljetnog dijela ni najveći optimisti iz redova Željezničara nisu se nadali da će njihov voljeni klub nakon 21 kola biti na čelu premijerligaške tabele.
Međutim, Amar Osim stvorio je respektabilnu momčad koja na stadione širom Bosne i Hercegovine privlači veliki broj zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu.
Sutra će priliku da vide najuspješniju momčad proljetnog dijela prvenstva i lidera Premijer lige imati Prijedorčani, a duel Rudara i Željezničara od velikog je značaja za obje momčadi.
Domaćim fudbalerima bodovi su prijeko potrebni u borbi za goli premijerligaški život, dok Željezničar derbi sa Borcem želi dočekati u pobjedničkom raspoloženju.
Plavi voz za Prijedor će krenuti danas u 12 sati, a svoje mjesto u njemu neće zauzeti Predrag Šimić koji ima tri žuta kartona. Fudbaleri Željezničara u posljepodnevnim satima obavit će trening u Sanskom Mostu.
Plavi voz danas kreće za Prijedor
Sarajevski Željezničar, trenutno vodeća ekipa premijerligaške karavane sutra će u okviru 22. kola PL snage odmjeriti sa Rudarom, a momčad sa Grbavice danas će krenuti za Prijedor.
Početkom proljetnog dijela ni najveći optimisti iz redova Željezničara nisu se nadali da će njihov voljeni klub nakon 21 kola biti na čelu premijerligaške tabele.
Međutim, Amar Osim stvorio je respektabilnu momčad koja na stadione širom Bosne i Hercegovine privlači veliki broj zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu.
Sutra će priliku da vide najuspješniju momčad proljetnog dijela prvenstva i lidera Premijer lige imati Prijedorčani, a duel Rudara i Željezničara od velikog je značaja za obje momčadi.
Domaćim fudbalerima bodovi su prijeko potrebni u borbi za goli premijerligaški život, dok Željezničar derbi sa Borcem želi dočekati u pobjedničkom raspoloženju.
Plavi voz za Prijedor će krenuti danas u 12 sati, a svoje mjesto u njemu neće zauzeti Predrag Šimić koji ima tri žuta kartona. Fudbaleri Željezničara u posljepodnevnim satima obavit će trening u Sanskom Mostu.
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
stole kas nam polijepit clanke iz danasnjeg sporta 

- Blagoje Bratić
Neznam šta ulaziti u raspravu sa ovim pitarima,njihovim klubom svi znamo kako su nastali,ukazom prebacili naše najbolje igrače koji nisu htjeli pozatvarali i eto tako su nastali da ih podsjetim,i mi to nikad priznati nećemo,da bi nas izbacili u niži rang vještački klub i sve oko njega vještačko,stipu ih neka se blamiraju 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cim dobijem postavljam ..samir_tm87 je napisao/la:stole kas nam polijepit clanke iz danasnjeg sporta
AMAR OSIM
U Rudaru optimistični pred sutrašnji duel
Gavran: Možemo dobiti Željezničar
Trener Rudara, Boris Gavran, pred sutrašnji duel sa Željezničarem dobrog je raspoloženja i uvjeren je da njegovi izabranici mogu nanijeti sarajevskoj momčadi prvi poraz u proljetnom dijelu sezone.
"Duel sa Željezničarom za nas je od velike važnosti. Svjesni smo da nam u goste dolazi trenutno najbolja momčad premijer lige, ali isto tako smo uvjereni da ćemo mi biti ti koji će sarajevskoj momčadi nanijeti prvi poraz u proljetnom dijelu prvenstva", rekao je za SportSport.ba Boris Gavran i dodao:
"Nedostajat će nam golman Avdukić koji ima tri žuta kartona, no šta je tu je. Siguran sam da će oni koji budu igrali dati sve od sebe kako bismo upisali novu pobjedu. Motiva nam neće nedostajati. U goste nam stiže lider, kojeg respektujemo, ali kojeg se ne bojimo. Idemo na pobjedu i uz pomoć publike siguran sam da do iste možemo doći."
Gavran: Možemo dobiti Željezničar
Trener Rudara, Boris Gavran, pred sutrašnji duel sa Željezničarem dobrog je raspoloženja i uvjeren je da njegovi izabranici mogu nanijeti sarajevskoj momčadi prvi poraz u proljetnom dijelu sezone.
"Duel sa Željezničarom za nas je od velike važnosti. Svjesni smo da nam u goste dolazi trenutno najbolja momčad premijer lige, ali isto tako smo uvjereni da ćemo mi biti ti koji će sarajevskoj momčadi nanijeti prvi poraz u proljetnom dijelu prvenstva", rekao je za SportSport.ba Boris Gavran i dodao:
"Nedostajat će nam golman Avdukić koji ima tri žuta kartona, no šta je tu je. Siguran sam da će oni koji budu igrali dati sve od sebe kako bismo upisali novu pobjedu. Motiva nam neće nedostajati. U goste nam stiže lider, kojeg respektujemo, ali kojeg se ne bojimo. Idemo na pobjedu i uz pomoć publike siguran sam da do iste možemo doći."
-
- Kontakt:
Borac prvih 8 kola 7 pobjeda 1 nerjeseno..prekida niz kod Rudara (gubi 1:0)
Zeljo isti takav niz da li je Rudar koban za oba tima
koja koincidencija
Zeljo isti takav niz da li je Rudar koban za oba tima

koja koincidencija

TREĆI PUT ČASTIMO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma jok, mi smo u nizu od 5 pobjeda i 1 nerjesene (od pocetka drugog djela) pa se prekid identicnog niza moze desiti tek na sljedecem gostovanju u Tuzli ...borac_sampion je napisao/la:Borac prvih 8 kola 7 pobjeda 1 nerjeseno..prekida niz kod Rudara (gubi 1:0)
Zeljo isti takav niz da li je Rudar koban za oba tima![]()
koja koincidencija

AMAR OSIM
Evo par fotki pred polazak igraca...malo su jbg losije slike slikano sa mob, nisam imao aparat kraj sebe

btw: pred sami polazak zapisani su vjerovatno na kazneni papir kolko sam mogao vidjeti i cuti: culum,krela bajro i lazar...zbog kasnjenja na ulazak u bus...oni se jesu na vrijeme pojavili na stadionu, ali otisli nesto kupovat sebi za put...jbg ako je dogovoren polazak u 12h onda mora biti tako...mozda jesu sitnice ali sve se mora znati...

btw: pred sami polazak zapisani su vjerovatno na kazneni papir kolko sam mogao vidjeti i cuti: culum,krela bajro i lazar...zbog kasnjenja na ulazak u bus...oni se jesu na vrijeme pojavili na stadionu, ali otisli nesto kupovat sebi za put...jbg ako je dogovoren polazak u 12h onda mora biti tako...mozda jesu sitnice ali sve se mora znati...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
zna li iko sta rade nasi bivsi igraci iz one generacije sampionske za vrijeme mandata osima...guvo se prestao baviti fudbalom ?? znam da huljev odustao od fudbala ima porodicu,mulaosmanovic isto tako,radonja je negdje trener i vrlo uspjesno valjda vodi neke omladince,alihodzic koordinator za omladinski pogon nas...iskreno mislim da su buki,dzelo,alihodzic i radonja ljudi koji i dan danas vole zelju vise nego sebe prakticno to dokazuju na svakom koraku kroz pricu sa njima...a btw jedino hasagic ostao aktivan od one generacije 

-
- Kontakt:
Nek plate pice ostalim sutra kad pobjedimo, mislim da je to postena kazna

Jesi li prosuo casu vode za njima kad su krenuli19TM87 je napisao/la:Evo par fotki pred polazak igraca...malo su jbg losije slike slikano sa mob, nisam imao aparat kraj sebe

- bistrikboy
- Kontakt:
Ako nije,znamo koga kriviti ako zijane,19TM87 naebao si ako izgubeSeyo_TM je napisao/la:Jesi li prosuo casu vode za njima kad su krenuli19TM87 je napisao/la:Evo par fotki pred polazak igraca...malo su jbg losije slike slikano sa mob, nisam imao aparat kraj sebe

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 16 gostiju.