Nema veze, idemo dalje s ligom, da je to dobiti, nije nam prvi put da gubimo kuci u nekom kupu, mozemo mi ovo jos okrenuti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Idi igraj se u blatu...Ziko je napisao/la:Ovo je prava slika i prilika Sarajeva kada nema sudijske pomoći kao protiv Zvijezde....![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dejo nije kriv ni za jedan gool ,drugo Velkoski najviše htjeo i namjestio je gool Stojčev nije toliko dobar ne znam brate ali kao da istu utakmicu nismo gledali,Barić je bio među boljim prvo poluvrijeme za gool prvi krivci su;Protić,(centrira pored njega kao da ga nema) i Tatomirović i Kovačević frajer skače pored njih kao da ih nema a Dejo je bio daleko od loppte da bi stigao izaći (nije kriv).Cimirot,Radovac,su dobro podbacili pa Krste se na centar po loptu vračao i na krilo opet se izvlačio tako je i odigrao dupli pas sa Okićem ne znam frajer lopte nije dobio da nešto napravi kad je dobio odma asistencija za gool.Bilbija ljubim ti **** ti si najbolji asistent lige zadnji pas nas je **** večeras.Benko je napisao/la:Bandovicu, rodjendan mi je 5. decembra ALI MENI CE DAN KADA TI ODEŠ IZ KLUBA BITI PRAVI ROĐENDAN, UBLEHO GOLMANSKA HEBO LI TE ONAJ KO TI POKAZA PUT NA KOŠEVO!!!
Koddro kapa dole za sve do sada, ali ne mozes i NE SMIJE mjenjati 8 ili 9 igraca od jedne do drge utakmice!
Baric u prvom NAJBOLJI! Tu je i duljevic koji uvijek kontra uradi od onog sto treba, kada treba sutati on doda, kada treba dodati on suta
Radovac, nije jos za ozbiljnog dubala, malonoomenti lezerni stil na pijacu pa prodaji !
Cimi ni tu ni tamo
Velkoski... ne znam sta reci, nije da se ne trudi, ali lose
Okic .. moze se reci dosta dobar
Tatko savrsenO!
Kovacevic LOŠ!
Milos odlican ne kontam sto ga je izvadio????
Alispahic van forme!
Berbeerovic citaj BANDOVIC
bENKO... STRASNO SE BORI ALI NI JEDNE LOPTE DOBIO NIJE!!!
na kraju, RADOVAC, dijete drago, ako ne mozes uzeti loptu , nemoj ni faul praviti JER NE POSTOJI IGRAC NA SVIJETU koji s leđa kroz igraca moze klizeci uzeti loptu... cim si napravio faul, ja sam rekao evo gola, i povedu 1-0
ne smijes to raditi jer je to njima jedina sansa!! JEDINA!! i ti iz NIČEGA to uradis...
Znam da mi nije mjesto ovdje, ali imam jedno pitanje povodom ovoga. Interesuje me na kakvu djecu misliš ? Ipak treba biti podmladjenih navijaca na tribini, ipak ce oni sutra biti ti koji će biti nova generacija, iako ne zaostaju puno za ovom. E sad ako su to djeca od 10,11, 12 godina, to je druga prica..prasovic89 je napisao/la:Navijanje na sjeveru jadno, dno dna.. Pređem na poluvremenu na istok. Jbt, moraš da moliš, tona djece
POGLEDAJ SNIMAKBosniacum Lilium je napisao/la:Benko kume ne znam o cemu ti, 90% si nebuloza napisao. Mi onda nismo istu utakmicu gledali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.