Crvena braćo, paćenici crvene boje, bolesnici našeg svetog grba, zaljubljenici našeg grada i kluba, a nadasve ponosni ljudi ove škrte nam Mostarske zemlje sve vas volim i pozdravljam.Moram vam odmah reći da sam ovih 10 dana bio žestoko ljut na naše igrače i na sve u klubu i da me odavno odavno jedan bezvezni poraz kao onaj od Drine nije teže pao.Za ovih 50 ljeta gubilo se dosta bitnih, važnih utakmica boga mi se znalo izgubiti i sa povećom razlikom, ali nešto me taj poraz od Drine jednostavno bacio na guzicu, čak nije bitan ni poraz nego odnos prema igri i navijačima koji me izritirao do bola.Neću više o tom, bilo pa prošlo, kad treba kuditi onda treba kuditi, kad treba hvaliti onda treba hvaliti.Današnji pristup igri i odnos prema dresu je onakav kakv bi uvijek trebao biti, osim milion razloga da to treba biti tako ima i jedan kojeg ja uvijek rado spominjem, a to je da sreća prati hrabre i ako si hrabar i bog će te nagraditi.Mislim da smo danas ostvarili jako povoljan rezultat, a lično za mene je u kupovima bolje izgubiti 3:1 nego 2:0, bolje izgubiti 2:1 nego 1:0, a ja sam lično prije utakmice bio zadovoljan i sa porazom, ali da mi damo gol.Ovaj rezultat 2.2 je odličan ako ćemo ga mi odnosno igrači i trener shvatiti na pravi način, ipak smo igrali protiv jedne od 3 najbolje ekipe koja realno ima više iskustva u ovakvim utakmicama od nas.Realno i organizacija im je na većem nivou od naše, ali realno kad igraš srcem, dušom i tijelom, kada gineš za dres koji nosiš teško rezultat može izostati.To nam treba biti i osnovna vodilja za iduću srijedu.Srce spojiti sa razumom, pustit zadnji atom snage i znoja te nošeni našim grlima, samo grlima proslaviti u srijedu navečer polufinale.Tražiti sad dlaku u jajetu za današnju postavku i igru neću i ne bismo smjeli.Ovo su ipak utakmice koje su puno više od puke igre i u kojima je najbitnije biti dovoljno mudar, pametan, jak da bi nakon 180 minuta svi zajedno zapjevali.I ja mogu reći da mi se ne sviđa što smo bili malo defanzivniji u nekim trenucima, ali ljudi moji hajmo malo razuma, vidjeli ste onaj pritisak i sa tribina i na terenu, njihovi igrači su puno bezobrazniji nego naši, puno slobodnije ulaze u žestoke duele od naših, nekad mi se čini da imaju prešutan dogovor sa sudijom da im se ne daju kartoni, e zato sve to zajedno treba znati iskulirati, na pravi način preveslati, onako Mostarski zajebati i da u iduću srijedu abd zapjevamo onu našu najdražu, a onu njihovu noćnu moru zbog koje mokre u krevet ponoći, a svi znate da to ide ovako
PROCVIJETALA BIJELA LALA VELEŽ NOSI KUP MARŠALA!!!
Sljedbenici Pavelića i poraženog režima čim čuju Maršalovo ime kake i piške u gaće, a šta ću im ja nabio im Tile 50 godina kompleks.Za sada vas neću više gnjaviti, nadam se da ćemo komunicirati, pozdrav blackmundiru, dobrodošao nazad, pozdrav RodeniZenica67 i svima koji nam daju podršku ovih dana i svim našim koji su stalno na forumu da ih ne spominjem posebno

El Comadante, utučeni vojnik od prije 10 dana, uzeo novi zamah, šmrcno neke dvije tabletice, malo jesu pogorke, malo buraz i peku opasno, ali gooooooode goooooode goooooode pravo, što bi rekli stari dižu iz mrtvih.Ne znam vam dragi moji reći kako se zovu, ali nešto im ime počinje sa "H".Kažu nuspojava znaju baciti u depru mnogo ljudi sa ćoskastim glavama, a utiču i vrlo negativno na govor.Piše da naročito pogubno djeluju da izričaje iđe, onđe, nu, okle si ti šljago pajdo i sl.Cijena im je na akciji jako povoljna, posebno snižena u zapadnoj Europi preko Neretve.Po meni danas Bobić nema ocjene koju bi mu dao, Ani dva gola no comment

a za mene jedno ugodno iznenađenje Reljić jako puno pretrčao u napadu, orao je terenom, ali imao nesreću da nismo ofanzivno bili baš jaki i da su nam kontre često prekidane od sudije.Uglavnom to je to za sada.I za kraj ne mogu, a da ne prešutim pitekantrop po imenu staragarda da bog da izgorio u autobusu na starom igralištu, jadan ne bio kome se ti više uvaljuješ i kako te nije stid, ovi tvoji prijatelji što ti zapališe autobus sa navijačima, što vas pobiše u Rodoču, što vam djecu kamenuju i prave sačekuše po gradu rasčeretili bi te u sekundi da im paneš šaka, maloumni majmune idi podupiri klizišta po Tuzli i smrdi na temi Svinjskog, oni tebe jako vole.
I za kraj još jedan pozdrav svima