FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 11 mar 2015, 20:03

@kanarinac, kao sto sam ti ranije napisao, SRECA njihova i nista drugo!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 11 mar 2015, 20:05

MCMXLVI je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:Sta ce rec' Amidza :D
Poslat ce nova 3 mil :D
:D
Neka se naslađuju, neće imati često priliku narednih 10-20 godina :D
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 mar 2015, 20:06

MCMXLVI je napisao/la:@kanarinac, kao sto sam ti ranije napisao, SRECA njihova i nista drugo!
od prosla godina sreca olimpik,celik,siroki,travnik,mladost,celik opet siroki zrinjski,velez, sve na isti nacin jel i dalje mislis da je sreca
Samo Sarajevo

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 mar 2015, 20:07

Zamolio bih navijace Selje da odyebu sa nase teme, posto znam da su dosli da provociraju a u toj namjeri nece uspjeti. Nije jos sve zavrseno, pricekajmo revans i akB dalje prolazimo.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 11 mar 2015, 20:08

Iz godine u godinu ista prica, dobro smo igrali ali zajebao nas sudija hahahaha :urnebes:
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 mar 2015, 20:08

Los dan, idemo dalje ! Do zadnjeg dana zivota mog, samo Saraj'vo :wave:

A sto se tice ovih padobranaca: Pa primitivci moji dragi, jel vam covjek mora nacrtati da vam je zabranjeno pisati na temi drugog kluba?! Jeste toliko ograniceni, sta je u pitanju?!
Btw, vjerovatno pusim ban od OBJEKTIVNE administracije. Pozz
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 11 mar 2015, 20:09

Ado1921 je napisao/la:Sta ce rec' Amidza :D
Ništa, sad ga ja zvao kaže, 1:2 derbi. :kafa:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 mar 2015, 20:09

kupus army je napisao/la:Objektivo gotivim Mehu Kodru,napravio je dosta sa ovom ekipom,gpspodin je i ima znanje,al ovo je cisto njegov poray,ne mozes mijenjati 7 igraca od utakmice do utakmice,to ne ide tako!!
A sta je da smo dali bar dva gola na pocetku kao sto smo i morali, sta bih onda mislio? Bilo bih Meho kralj, Sarajevo sa drugom ekipom razvali Bojca itd.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 11 mar 2015, 20:10

Poraz došao u pravo vrijeme.Nikom nije drago gubiti,pa i nama ali i to se mora nekad.Od Širokog nismo izgubili,sve smo pomeli i u prvenstvu i na pripremama.Puno pozitive u zadnje vrijeme,mediji saletili sa svih strana,igrači se slikaju,daju intervjue...svi su upisali pobjedu nad Borcem bili ali...Polahko narode,bolje izgubit u kupu nego da smo u prvenstvu.Sad dobit Borac doma u prvenstvu a onda i u Banjoj Luci u što uopće ne sumnjam.Imali smo prilika,stvaralo se ali...Podrška momcima i stručnom štabu !
Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 11 mar 2015, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 mar 2015, 20:10

Sad čekam ove sa utakmice da pročitam njihovo viđenje utakmice.

I čekam moderatore, administratore da banuju ove likove, kad ste već odredili posebnu temu za njih fino ih i sankcionišite što ne poštuju pravila!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 mar 2015, 20:13

DrustveniParazit je napisao/la:Sad čekam ove sa utakmice da pročitam njihovo viđenje utakmice.

I čekam moderatore, administratore da banuju ove likove, kad ste već odredili posebnu temu za njih fino ih i sankcionišite što ne poštuju pravila!
Prije ce tbe banovat zbg ''mijesanja u posao'' , fakat je ovo previse, poseru se na svaku temu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 mar 2015, 20:16

belosevic28 je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Sad čekam ove sa utakmice da pročitam njihovo viđenje utakmice.

Prije ce tbe banovat zbg ''mijesanja u posao'' , fakat je ovo previse, poseru se na svaku temu...
Ma nek' banuju svakako naredna 24h mi neće biti ni do čega. :x
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 mar 2015, 20:18

Poraz u pravo vrijeme... Morala je doci ovakva tekma... Tajming je perfektan, ko budali šamar!!!

Sent from Angelina's bed

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 mar 2015, 20:19

Meho Kodro je ovu utakmicu izgubio.. Koliko god ga hvalili, previse je gresaka napravio...
Tatomirovica stavlja na desni bek, vadi Barica bespotrebnoo.. Mnogooo mnogooo gresakaa..

Uglavnom dam zadnju marku, i dozivia ovakvu bruku da te u sred Sarajeva ponizavaju, od valjanja igraca borca, navijaca, sudija, nasih igraca i na kraju uprave koja ti otvori jedan jedini izlaz sa stadiona...

Nzm, sreca pa se sada ovo desilo..
Nauvit cemo valjda nekad sta opustanje znaci, podcjenjiva, itd...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 11 mar 2015, 20:19

kanarinac je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Mene bi bilo stid ovo napisati a ti jos mislis da je pametno pa citiras sebe... Odakle samo izviru ovi strucnjaci...!?

argumentima me ubijedi da sam u krivu mani se vrijedjanja
Kad si bolji i imas vise prilika pa pobjedis to nije rutinski nego zasluzeno. Rutinski je upravo kad igras onoliko koliko je potrebno, opucas dva puta i zabijes dva gola a protivnik nema ozbiljnije sanse. Nekad nece lopta u go, ali mi imamo jak tim i prolazimo dalje 100%

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 mar 2015, 20:22

Jbg, igras se, na klupi Benko, Alispahic, Delac i onda se to ovako zavrsi

Uvijek kad trebamo dobiti, da dodje u subotu veliki broj navijaca, da se podigne raspolozenje mi napravimo glup kiks. Nisu nam ni sudije bile naklonjene veceras ali svejedno to ne smije biti opravdanje.

U revansu izvesti najjaci sastav, sa ovom trojicom pomenutih, ne promasivati sanse kakve smo danas i nadat se da ce nas i sreca malo pogledati.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 mar 2015, 20:27

nisam gledo tekmu jer nigdje nije bilo prijenosa, smijem li reci opustanje, tj. podcjenjivanje

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 mar 2015, 20:33

Bice tesko izbacit borac nakon ovakog reza. Al nadam se da ovo nece poljuljat otmosveru u ekipi I da cemo uspjet pobjedit za bodove a onda u bl pa sta bude .. NADAM SE DA MEHO ZNA KAKO DALJE. Tesko mi je radi poraza al idemo dalje nema vremena za kukanje.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 mar 2015, 20:35

sonik24 je napisao/la:nisam gledo tekmu jer nigdje nije bilo prijenosa, smijem li reci opustanje, tj. podcjenjivanje
mozemo reci samo neefikasnost ... a vracari da nam je Kosevo neko ukleo (Haugesund, Atromitos, Velež, Travnik,...)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 mar 2015, 20:41

Jbt nakon jednog poraza odmah Kodro ne valja a do juce Meho gigant, gospodin, kakva smo mi mraka od ljudi, poraz mora doci kad tad ne moze se svaka tekma dobiti, i real je real pa gubi, idemo dalje ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bejker, bosnas_, Direktorcic, Kaunas, nedimmmm1337, Proximic, r3m1, sassari, sekac, Vanja8 i 56 gostiju.