Lociran si skote, samo te cekam!HimzoLee je napisao/la:Ode kup a uskoro ce i titula, Home idi razabiri skiju hahahahaha....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lociran si skote, samo te cekam!HimzoLee je napisao/la:Ode kup a uskoro ce i titula, Home idi razabiri skiju hahahahaha....
Izgleda da nije ?isko1807 je napisao/la:Penal za Sarajevo![]()
![]()
![]()
Sve mi je normalno da kazete sudija vas zezno, nije sviro, pa sviro i ponistio odluku ubili ih al nece pa nece itd...al svjesno izgubili da bi tamo se popisali kao na njih hahahaha idi spavaj covjeceGarfield je napisao/la:Ovo je svjesno urađeno, bit' će merak popišat se na njih u sred B.L
kanarinac je napisao/la:bolji uvijek pobijedi okacite vi prilike macki o rep ljudi nas vec godinu dana pustaju da igramo da pucamo sa svih strana a oni igraju na sigurno i svoje sanse iskoriste jos mnobo pure oni trebaju pojesti da bi nekoga rutinski dobili
Mene bi bilo stid ovo napisati a ti jos mislis da je pametno pa citiras sebe... Odakle samo izviru ovi strucnjaci...!?kanarinac je napisao/la:kanarinac je napisao/la:bolji uvijek pobijedi okacite vi prilike macki o rep ljudi nas vec godinu dana pustaju da igramo da pucamo sa svih strana a oni igraju na sigurno i svoje sanse iskoriste jos mnobo pure oni trebaju pojesti da bi nekoga rutinski dobili
Poslat ce nova 3 milAdo1921 je napisao/la:Sta ce rec' Amidza
argumentima me ubijedi da sam u krivu mani se vrijedjanjabordoakapitar je napisao/la:Mene bi bilo stid ovo napisati a ti jos mislis da je pametno pa citiras sebe... Odakle samo izviru ovi strucnjaci...!?kanarinac je napisao/la:kanarinac je napisao/la:bolji uvijek pobijedi okacite vi prilike macki o rep ljudi nas vec godinu dana pustaju da igramo da pucamo sa svih strana a oni igraju na sigurno i svoje sanse iskoriste jos mnobo pure oni trebaju pojesti da bi nekoga rutinski dobili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od mene mu je je*avanje svega!Zagor je napisao/la:HimzoLee @ upozorenje !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, johntravolta123, Napapijri, nedimmmm1337, Oerde, riki46, SamoDaKazeem, Vanja8 i 77 gostiju.