FK Željezničar (opšte diskusije)

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la shzna » 11 mar 2015, 13:01

super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita

:tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 mar 2015, 13:18

@super - super ako bude tako ;)

Btw. Ovaj mma_hz primjer normalnog komsije i pravog navijaca. Tacno bi ovi wannabee pitari ala evander zip i svi njihovi klonovi mogli pokusati sta nauciti od njega

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 mar 2015, 13:36

SarajlijaTM je napisao/la:@super - super ako bude tako ;)

Btw. Ovaj mma_hz primjer normalnog komsije i pravog navijaca. Tacno bi ovi wannabee pitari ala evander zip i svi njihovi klonovi mogli pokusati sta nauciti od njega
Nemoj mi na sina ( Zip@ ) kako sam ga usvojio, primjetno se popravio ;)

Tema. Imam suhu da ce se komsije radovati nakon utakmice u Sirokom. Mix emocija :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 mar 2015, 14:48

super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita

Extra bi to bilo i ja jedva cekam Istok da se tamo preselim.Kupujem odma godisnju :njanjanja: .No nesto mi nelogicno ovdje sto ti rece.Kako ce tranzit smetati Zapadu?Ili ja nesto ne kontam ili...?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 mar 2015, 15:24

Super :tokralju: :tokralju:
Kako kaže fedelta, baš voda na usta :D
mma_hz je primjer komšije sa kojim se može normalno diskutovati i jedini koji je od svih navijača FKS (koji posjećuju ovaj podforum naravno) u zadnje 2-3 stranice napravio normalnu diskusiju ;). Živio ti i takvi kao ti prijatelju :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 mar 2015, 15:31

stvarno istok da se napravi to bi bio pogodak u sridu :salut: bruku raje bi otislo na tu stranu, mislim da bi bio i najposjecenija tribina na utakmicama, jer je i najbliza terenu, najbolji pregled ima, za simpatizere i nogometne sladokusce, dušu dala. Naravno, bolji je zapad, ali je ulaz cvaja :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 mar 2015, 15:47

Meni ovo nekako zvuci nakaradno. Necemo valjda imati dvije tribine razlicite visine, dvije iste ?

Ako se planira da zapad ima tri etaze - znaci najvisociji , istok koju visinu za tih 8.000 mjestai onda na kraju prmicanje juga terenu da bude kao sjever ? :crazy:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 11 mar 2015, 15:54

Lik vam baca bomba kasikare. Gredic ne zna sta ce biti s stadionom, on da zna. Tek treba da se nade investitor, napravi projekat, pa ce se tek onda znati. Jedino ako super nece dati pare pa napravio sebi projekat.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 mar 2015, 15:55

ti uvijek kontru pucas
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 11 mar 2015, 16:00

Nego sta trebam da pisem da je tako, da bi ti ili bilo ko napisao bravo. Niti ima investitora, niti ima projekat po kojem bi on znao kako to izgleda. Logicno da je baca supljake. Samo preskoci post, postedi i mene, a i sebe. Ti vjeruj da se pravi stadion i da pocinje za mjesec. A ja necu!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 mar 2015, 16:03

Schwarz je napisao/la:ti uvijek kontru pucas
Ali je ovog puta u pravu.. Koldzin idejni projekat ne predvidja ovo kako je super opisao a ja za neke druge projekte ne znam.. Ma da hoce u skorijoj buducnosti bilo sta pokrenuti sto se tice stadiona pa kakav god da bude..
BUDI ŽELJO !!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 11 mar 2015, 16:08

pa kada bi ste citali sta se pise i gledali sta se govori znali bi ste da ce prvo istok praviti a onda itd znaci nikakvi projekti nemaju nego faze nades investitora onda dizajn tako rece onaj na skupstini itd ,a ako slucajno se nade za citav stadion isti proces ...malo vise citanja i slusanja kada neko nesto govori pis ... :crazy: :crazy: :angel:

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 mar 2015, 16:08

champions1921 je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:ti uvijek kontru pucas
Ali je ovog puta u pravu.. Koldzin idejni projekat ne predvidja ovo kako je super opisao a ja za neke druge projekte ne znam.. Ma da hoce u skorijoj buducnosti bilo sta pokrenuti sto se tice stadiona pa kakav god da bude..
ja samo pisem sta sam cuo iz usta gredica a vi pisite sta hocete,sledece sedmice dolaze ljudi na sastanak vezano za odobravanja sredstava za gradnju stadiona
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 mar 2015, 16:10

Mora biti projekat za stadion a izgradnja moze ici u vise faza.. Bez projekta ni supu ne mozes legalno napraviti..
BUDI ŽELJO !!!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 11 mar 2015, 16:12

Da bi se pocelo s bilo s cim potrebno je da se otvore dvije "firme". Koliko ce vremena trebati za to niko ne zna, ali sigurno nece biti iduce sedmice. Bez toga se ne moze nista. Ako dolaze sljedece sedmice,tek ti sigurno ne mozes znati kakav su oni projekat pripremili i kako ce to izgledati.I da li ce uopce pristati nasi na tu varijantu. Gredic ne zna nista o tome, a ti znas. Mozda zaista ti investiras pare pa si upuceniji. ;)

Ako si ti reci da znamo, a ako ti neces to praviti ne bacaj bombe bez razloga, da lozis raju da nam se sutra smiju.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 mar 2015, 16:14

OdaVeliki je napisao/la:Da bi se pocelo s bilo s cim potrebno je da se otvore dvije "firme". Koliko ce vremena trebati za to niko ne zna, ali sigurno nece biti iduce sedmice. Bez toga se ne moze nista. Ako dolaze sljedece sedmice,tek ti sigurno ne mozes znati kakav su oni projekat pripremili i kako ce to izgledati.I da li ce uopce pristati nasi na tu varijantu. Gredic ne zna nista o tome, a ti znas. Mozda zaista ti investiras pare pa si upuceniji. ;)
:facepalm:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 mar 2015, 16:15

Pišemo šta smo čuli. Čuo sam i ja ovu priču koju @super kaže. Čak od čovjeka koji je jaka ličnost u Škupštini. Iz njegovih usta sam lično čuo da će ići prvo gradnja istočne tribine i trebala bi početi u septembru, te da ide još puno nekih drugih stvari...Tako nek vjeruj ko šta hoće i kako hoće. Napišem ono što sam čuo, a ne predpostavio ili čuo u mahali.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 11 mar 2015, 16:20

super je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Da bi se pocelo s bilo s cim potrebno je da se otvore dvije "firme". Koliko ce vremena trebati za to niko ne zna, ali sigurno nece biti iduce sedmice. Bez toga se ne moze nista. Ako dolaze sljedece sedmice,tek ti sigurno ne mozes znati kakav su oni projekat pripremili i kako ce to izgledati.I da li ce uopce pristati nasi na tu varijantu. Gredic ne zna nista o tome, a ti znas. Mozda zaista ti investiras pare pa si upuceniji. ;)
:facepalm:
Udaraj se ti po glavi do sutra. Dobro ja nisam u pravu nego si ti. Ako si vec u pravu i ako si vec opisao kako ce to izgledati znaci da si gledao PROJEKAT svega toga. Uslikaj nam da vidimo i mi. Naravno projekta nema i ne supljiraj vise. Gredic je sam negdje rekao da ce ici istok prvo, ali kako niko ne zna.

Kazem opet, halali ako ces ti to sve praviti. ;)

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 mar 2015, 16:29

jesam li rekao da ce biti u pravcu sjevera sa 8k mjesta i da ce se prvo praviti isto,jug ce biti kao sjever a zapad koji je najskuplji jer mora imati razne zezancije od sv.loze i novinara se zadnji pravi i to kako sam cuo da ce biti tri etaze sad sta tebi nije jasno neznam

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 11 mar 2015, 16:30

Dolazim u miru!

Samo da se osvrnem na ovo sto je @OdaVeliki rekao gdje me stvarno iznenadio.

Ja sam imao par "okrsaja" na nasem pdf-u sa "insajderima" jer je stvarno smijesno sta su nekad spremni napisati samo da bi im raja rekla "bravo :clap: " a za one koji su zaboravili, imaju interviju sa Gredicem gdje odgovara na pitanja clanova kluba i gdje jasno i glasno govori kakve su mogucnosti da se stadion pravi u skorije vrijeme!

Covjek je to izgovorio vjerovatno iz razloga sto je dobro upoznat sa svim problemima oko te eventualne izgradnje.
Naravno da je logicno ocekivati rekonstrukciju ili izgradnju stadiona na novo, ali ovo sto ovaj @super lupa je smijesno u najmanju ruku!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”