radi radipatriota_90 je napisao/la: evo raja online prenosa, u mene radi. Hajmo rođeniiiiiiiii!

Hajde Veležžž
radi radipatriota_90 je napisao/la: evo raja online prenosa, u mene radi. Hajmo rođeniiiiiiiii!
svaka cast gdje si bio dosad ? xdpatriota_90 je napisao/la: evo raja online prenosa, u mene radi. Hajmo rođeniiiiiiiii!
zato ova utakmica nikada neće biti normalna, previše je mržnje...Champion1 je napisao/la:Divljaci i jedni i drugiaj verbalno vrijedjanje al ovo bacanje kamenica i baklji za svaku osudu... sramotite se i jedni i drugi.
hoce biti kad se Velez vrati pod Bijeli brijeg aBd da se i to nekad desiAlemC85 je napisao/la:zato ova utakmica nikada neće biti normalna, previše je mržnje...Champion1 je napisao/la:Divljaci i jedni i drugiaj verbalno vrijedjanje al ovo bacanje kamenica i baklji za svaku osudu... sramotite se i jedni i drugi.
a kamen se odozdo ne moze baciti prema goreZiko je napisao/la:Ovaj vaš novinar je ne samo majmun nego i idiot koji netočno izvještava,jer kako je došlo do razmjene kamenica kada su tkzv.navijači Veleža huligani smješteni na gornjoj tribini a navijači Zrinjskog ispod na donjoj
mrš odavde...Ziko je napisao/la:Ovaj vaš novinar je ne samo majmun nego i idiot koji netočno izvještava,jer kako je došlo do razmjene kamenica kada su tkzv.navijači Veleža huligani smješteni na gornjoj tribini a navijači Zrinjskog ispod na donjoj
Svi znamo da su Velezu ukrali stadion i to je cinjenica, medjutim jos veca cinjenica je da se to nikad nece desiti tj da ce im vratiti stadion, jedino kako ce se vratiti a to je da dijele stadion drugacije nikako nazalost.samirr je napisao/la:hoce biti kad se Velez vrati pod Bijeli brijeg aBd da se i to nekad desiAlemC85 je napisao/la:zato ova utakmica nikada neće biti normalna, previše je mržnje...Champion1 je napisao/la:Divljaci i jedni i drugiaj verbalno vrijedjanje al ovo bacanje kamenica i baklji za svaku osudu... sramotite se i jedni i drugi.
od toga nema ništa, VELEŽ ne želi sa njima da dijeli stadion. Pravimo Vrapčiće i abd nekada u dogledno vrijeme Sjeverni logor, a oni nek igraju u 3 p.m. boli me racku za njih.samirr je napisao/la:hoce biti kad se Velez vrati pod Bijeli brijeg aBd da se i to nekad desiAlemC85 je napisao/la:zato ova utakmica nikada neće biti normalna, previše je mržnje...Champion1 je napisao/la:Divljaci i jedni i drugiaj verbalno vrijedjanje al ovo bacanje kamenica i baklji za svaku osudu... sramotite se i jedni i drugi.
Pejić, ma kriza nam je lijeva strana...Ljumani_Banovici je napisao/la:jest los ovaj po lijevoj strani sto igra, napravio je par katastrofalnih gresaka...
Nek prekinu ko ih ****rodjenisa je napisao/la:Nece ova stoka carapanska izdrzati,napravice oni sranye
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.