FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 09 apr 2010, 09:37

borcev_navijac je napisao/la:Moj tim za slaviju prvenstvo:

----------------------------Milinović----------------------------------

Žarić-----------Trivunović--------------Ćorić----------------Puzigaća

------------------Stančeski-------------Sakan--------------------------

Stvanović----------------------------------------------------------Stanić

-------------Kajkut

----------------------------------Vukelja

Znači Žara na desnom a puzigaća na lijevom, stim što sam kajkutu i vukelji zamjenio pozicije, i vukelju gurnuo baš u špic a kajkuta izvukao u polušpic
не / " та " "!

$ ' & " " $ :lol: ? " ' $ уђе " онај " :mrgreen:

? на страну, ја " " " ? $ &, ? ? $ " " & ? " $ " овај ', ' " " & ' " :)
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 09:48

" je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Moj tim za slaviju prvenstvo:

----------------------------Milinović----------------------------------

Žarić-----------Trivunović--------------Ćorić----------------Puzigaća

------------------Stančeski-------------Sakan--------------------------

Stvanović----------------------------------------------------------Stanić

-------------Kajkut

----------------------------------Vukelja

Znači Žara na desnom a puzigaća na lijevom, stim što sam kajkutu i vukelji zamjenio pozicije, i vukelju gurnuo baš u špic a kajkuta izvukao u polušpic
не / " та " "!

$ ' & " " $ :lol: ? " ' $ уђе " онај " :mrgreen:

? на страну, ја " " " ? $ &, ? ? $ " " & ? " $ " овај ', ' " " & ' " :)
Ma vidi sve on to zna sto mi pisemo ovdje, al ipak trebas imati u vidu, da mi nismo na treningu s igračima, ne znamo kako reaguju na treningu, i postavljamo formaciju na bazi naših pretpostavki kako bi mogli da odigraju na kojoj poziciji dok on ima uvid kako je to stvarno na terenu.
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 09 apr 2010, 10:11

Osnovni problem Borca u ovoj sezoni je vezni red odnosno njihovo lose markiranje prostora i slaba tranzicija lopte. Iz ovog iskljucujem Cupu koji jedini trci u oba smjera i ima dobru tranziciju lopte. Jandra je jak na lopti, pravi pametne prekide, ali nazalost godine su ga ubile u smislu vracanja. ..
Staneski se popravlja to je vidljivo, ali mora puno vise da se ubacuje u napad. Cini mi se da je kondiciono sprema

Sad je problem naravno i sta Maric trazi od njih, jer znam trenere koji ne dozvoljavaju zadnjim veznim da previse idu naprijed i to moze biti problem
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 apr 2010, 10:11

Borac mi se trenutno cini kao vulkan pred erupciju. :mrgreen: Toliko se toga nakupilo,i kod nas,i kod igraca,i kod trenera i kod uprave,nekako kao da smo svi na iglama,samo se ceka koji ce to klub osjetiti svu snagu Borca na svojoj kozi! ;) Dao bi sve da to bude Slavija,da ih demoliramo.

Jedna deracina takva,bi mislim bila okidac za bolju formu,jer kad bi nekog unistili sa 3,4 gola razlike,to bi toliko podiglo samopouzdanje igracima,da vise nista ne bi moglo zaustaviti Borcevu masinu.... ;)
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:23

BrigateBL je napisao/la:Osnovni problem Borca u ovoj sezoni je vezni red odnosno njihovo lose markiranje prostora i slaba tranzicija lopte. Iz ovog iskljucujem Cupu koji jedini trci u oba smjera i ima dobru tranziciju lopte. Jandra je jak na lopti, pravi pametne prekide, ali nazalost godine su ga ubile u smislu vracanja. ..
Staneski se popravlja to je vidljivo, ali mora puno vise da se ubacuje u napad. Cini mi se da je kondiciono sprema

Sad je problem naravno i sta Maric trazi od njih, jer znam trenere koji ne dozvoljavaju zadnjim veznim da previse idu naprijed i to moze biti problem
Koliko sam ja shvatio iz intervjua, MArić baš hoće suprotno da se jedan od zadnjih vezni ubacuje u napad. Stančeski ili Sakan ili Vukobratović

A da složio bi se s tobom, ta tranzicija lopte jeste problem , ali znaš i sam da brza tranzicija dolazi sa uigranošću, za nju treba ipak vremena
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:27

tatamata je napisao/la:Borac mi se trenutno cini kao vulkan pred erupciju. :mrgreen: Toliko se toga nakupilo,i kod nas,i kod igraca,i kod trenera i kod uprave,nekako kao da smo svi na iglama,samo se ceka koji ce to klub osjetiti svu snagu Borca na svojoj kozi! ;) Dao bi sve da to bude Slavija,da ih demoliramo.

Jedna deracina takva,bi mislim bila okidac za bolju formu,jer kad bi nekog unistili sa 3,4 gola razlike,to bi toliko podiglo samopouzdanje igracima,da vise nista ne bi moglo zaustaviti Borcevu masinu.... ;)
Pa po nekom pravilu vjerovatnoće, čak i kad imaš lošu ekipu nekad i ta loša ekipa mora da ima svoj dan i da nekom odere guzove :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 09 apr 2010, 10:28

Naravno u jesenjoj polusezoni Borac je imao tu loptu naprijed u polukontri i kontri od klibera prema Vranji i Bilbiji i to je bila dodatna opasnost. Sad osim Stevanovica tesko da mozemo igrati brzo u kontri....

P.S. BIki je srecom dobro culi smo se tako da me to obradovalo ono bas, kad sam vidio start pomislio sam da je prelom...

Slavija dolazi bez sest igraca definitvno u prvenstvu

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:30

BrigateBL je napisao/la:Naravno u jesenjoj polusezoni Borac je imao tu loptu naprijed u polukontri i kontri od klibera prema Vranji i Bilbiji i to je bila dodatna opasnost. Sad osim Stevanovica tesko da mozemo igrati brzo u kontri....

P.S. BIki je srecom dobro culi smo se tako da me to obradovalo ono bas, kad sam vidio start pomislio sam da je prelom...

Slavija dolazi bez sest igraca definitvno u prvenstvu
ČUj bez šest igrača.

Znači bacili su sve karte na kup.
Jel igra Jovanović?
U stvari imaš li inof ko neće igrati za slaviju u prvenstvu?
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 apr 2010, 10:31

borcev_navijac je napisao/la: Pa po nekom pravilu vjerovatnoće, čak i kad imaš lošu ekipu nekad i ta loša ekipa mora da ima svoj dan i da nekom odere guzove :)
Pa da,o tome ti pricam.Samo je pitanje ko ce to da bude.Za sada je jedini Vukelja proradio.E kad bi Kajkut i Stevanovic imali dan,tesko protivniku.

Nego nesto razmisljam,ja bi ipak kad se igra kod kuce stavio Puzigacu lijevo,i mozda Petrica desno.Imali bi sigurnost na toj desnoj strani,a Puzigaca lako probija bok,samo eto sto mu fali malo mozga,al oprosticemo mu! :mrgreen:
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:32

BrigateBL je napisao/la:Naravno u jesenjoj polusezoni Borac je imao tu loptu naprijed u polukontri i kontri od klibera prema Vranji i Bilbiji i to je bila dodatna opasnost. Sad osim Stevanovica tesko da mozemo igrati brzo u kontri....
Hmmm pa vidi ja mislim da Stančeski može dobro odigrati kontru, gledao sam one klipove njegove i mislim da može
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 10:34

Igrao je on u krupi u vrhu napada, ali nije se baš snašao, mislim da se ovdje potencira jedna druga varijanta, tj da se očekuje da on krene za loptom i da tako dođe u samu završnicu, a tu se prije svega misli na neku povratnu loptu ili šut iz igre, ipak ruku na srce, Stančeski ima vrlo školovan šut i centaršut...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:34

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: Pa po nekom pravilu vjerovatnoće, čak i kad imaš lošu ekipu nekad i ta loša ekipa mora da ima svoj dan i da nekom odere guzove :)
Pa da,o tome ti pricam.Samo je pitanje ko ce to da bude.Za sada je jedini Vukelja proradio.E kad bi Kajkut i Stevanovic imali dan,tesko protivniku.

Nego nesto razmisljam,ja bi ipak kad se igra kod kuce stavio Puzigacu lijevo,i mozda Petrica desno.Imali bi sigurnost na toj desnoj strani,a Puzigaca lako probija bok,samo eto sto mu fali malo mozga,al oprosticemo mu! :mrgreen:
Ne bi aj eksperimentisao sa Petrićem na Boku, ipak je on klasični štoper
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:36

VB 1987 je napisao/la:Igrao je on u krupi u vrhu napada, ali nije se baš snašao, mislim da se ovdje potencira jedna druga varijanta, tj da se očekuje da on krene za loptom i da tako dođe u samu završnicu, a tu se prije svega misli na neku povratnu loptu ili šut iz igre, ipak ruku na srce, Stančeski ima vrlo školovan šut i centaršut...
Da prema onom klipu što sam gledao centaršut prvenstveno mu je izuzetno dobar ( možda nedovoljno oštar ) ali dovoljno dobar, za šut nisam primjetio, ne znam ne mogu da kažem ni da ni ne , jednostavno nisam imao priliku da vidim taj šut
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 09 apr 2010, 10:38

Klip je ipak jedno utakmica drugo. kod njega je primjetan napredak ali kao da igra u nekom grcu...Sad da li je problem neuigranost, strah ne znam. To je posebno izrazeno na gostovanjima kad se branimo jer se tu otvara mogucnosyt posto Cupo i Jandra imaju dobru loptu u prostor

Slaviji navodno ne igraju Jovanovic,Todorovic i Stankovic zbog kartona, Scepanovic, Bakovic i Stanic zbog povreda

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 apr 2010, 10:39

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Igrao je on u krupi u vrhu napada, ali nije se baš snašao, mislim da se ovdje potencira jedna druga varijanta, tj da se očekuje da on krene za loptom i da tako dođe u samu završnicu, a tu se prije svega misli na neku povratnu loptu ili šut iz igre, ipak ruku na srce, Stančeski ima vrlo školovan šut i centaršut...
Da prema onom klipu što sam gledao centaršut prvenstveno mu je izuzetno dobar ( možda nedovoljno oštar ) ali dovoljno dobar, za šut nisam primjetio, ne znam ne mogu da kažem ni da ni ne , jednostavno nisam imao priliku da vidim taj šut
Pa ja se nadam da je to segment na koji se računa na Stančeskog, a za Vukobratovića se pokazalo da ima jak šut, ali dosta neizrađen kako se kaže, pomalo i nedisciplinovan, ali to smo saznali zahvaljujući kolegi Trigeru koji je imao insajdera u Antaliji, usputveć ga dugo nema na forumu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:42

BrigateBL je napisao/la:Klip je ipak jedno utakmica drugo. kod njega je primjetan napredak ali kao da igra u nekom grcu...Sad da li je problem neuigranost, strah ne znam. To je posebno izrazeno na gostovanjima kad se branimo jer se tu otvara mogucnosyt posto Cupo i Jandra imaju dobru loptu u prostor

Slaviji navodno ne igraju Jovanovic,Todorovic i Stankovic zbog kartona, Scepanovic, Bakovic i Stanic zbog povreda
Stančeski , po meni čudan igrač, od njega možeš dobiti puno a opet možeš ne dobiti ništa, mislim da njemu fali malo hrabrosti za preuzimanje odgovornosti. Medjutim definitnvo on je kapacitet gfudblaski, od kojeg se može nešto očekivati a dal će se desiti , vidjećemo. On je nekako igrač koji zavisi od ekipe, ne može da nosi ekipu ali ako čitava ekipa igra dobro onda oin može u toj dobroj ekipi da odigra važnu rolu.

Ako ovi igrači ne budu igrali slaviji, onda slavija nema šta tražiti u Banjaluci
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:44

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:
Pa ja se nadam da je to segment na koji se računa na Stančeskog, a za Vukobratovića se pokazalo da ima jak šut, ali dosta neizrađen kako se kaže, pomalo i nedisciplinovan, ali to smo saznali zahvaljujući kolegi Trigeru koji je imao insajdera u Antaliji, usputveć ga dugo nema na forumu...
Vukobratović je igrač koji je bio velika nada , medjutim čuo sam da ga je onaj Zenga u zvezdi uništio kao igrača, valjda ga isforsirao.
E sad dali se on može vratiti u život vidjećemo, a i pitanje je , može li borac njega da "čeka"
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 09 apr 2010, 10:47

To nije tacno. Vukobratovic nije igrao kod Zenge jer je on u Zvezdi bio za vrijeme bunjinog mandata kad su doveli 15 igraca. On je u vrijeme kad je Italijan bio trener bio u Vojvodini

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 10:49

BrigateBL je napisao/la:To nije tacno. Vukobratovic nije igrao kod Zenge jer je on u Zvezdi bio za vrijeme bunjinog mandata kad su doveli 15 igraca. On je u vrijeme kad je Italijan bio trener bio u Vojvodini
ok , ne tvrdim kažem da sam tako nešto bio čuo, očito neistina nemam razloga da sumnejam kad tako kažeš :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 apr 2010, 11:50

Sutra prognoziram jedno 10.000 ljudi , vidjecete sta radi dobra najava utakmice :)

a ove sedmice bas tuku sa najavom :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.