+1ChWilla je napisao/la:polako, da ne poistovjećujemo šutnju i nerad.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prijatelju oplakao sam, fkt će me izbaciti s posla hahahahahahahahahhabagrcavi je napisao/la:
Pa gdje su press konferencije PIle? Ne može to tako, kad se dresovi operu treba praviti konferenciju za novinare.
@pile Hvala i sam znas da vjerujem tvojim informacijama.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Pa dobro mi se malo šprdamo na to njihovo pretjerivanje i donekle smo u pravu, ali isto tako moram reći da mi moramo isto obajviti kad smo sa nekim potpisali sponzorstvo. To je u jednu ruku besplatni marketing. Objaviš na presu da smo potpisali sa STR. ugradnja satova i poguraš čovjeka je... ga ja, a ne da niko ne zna da su nam sponzori.
http://****/kinezi-sagradili-nebod ... ana-video/" onclick="window.open(this.href);return false;tm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.
treba ove kineze angazovati kad budemo pravili

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
popularne monte, to jest, betonske ploce vec napravljene, samo uklopljene kasnije jedna u drugu, ali svakako je brzo opet uradjeno, nevjerovatno.Schwarz je napisao/la:http://****/kinezi-sagradili-nebod ... ana-video/" onclick="window.open(this.href);return false;tm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.
- champions1921
Ljudi za 19 dana neboder napravili a mi za 19 godina nismo u stanju izbetonirati jednu stepenicu na jugu da starijim ljudima olaksamo ulazak na tribinu..Schwarz je napisao/la:http://****/kinezi-sagradili-nebod ... ana-video/" onclick="window.open(this.href);return false;tm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.
BUDI ŽELJO !!!
zamješaj jednu mješalicu, u civare i odi iz betoniraj.champions1921 je napisao/la:Ljudi za 19 dana neboder napravili a mi za 19 godina nismo u stanju izbetonirati jednu stepenicu na jugu da starijim ljudima olaksamo ulazak na tribinu..Schwarz je napisao/la:http://****/kinezi-sagradili-nebod ... ana-video/" onclick="window.open(this.href);return false;tm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.
ili stani svaku tekmu ondje i pružaj ruku starijim ljudima.
ništa lično-
M
- champions1921
pa ne, kažeš "mi", time si preuzeo odgovornost na sebe
a ako nešto oćeš' promjenit, moraš krenut od sebe
nemoj se šta naljutit'
a ako nešto oćeš' promjenit, moraš krenut od sebe

nemoj se šta naljutit'
M
- champions1921
-
- Kontakt:
Zna li ko sad meni reći šta će biti ako recimo uđe Velež u finale i zijani, a pobjednik kupa bude i prvak, ide li poraženi iz finala ili četvrtoplasirani u Evropu?
Četvrti.zaboljisportuBiH je napisao/la:Zna li ko sad meni reći šta će biti ako recimo uđe Velež u finale i zijani, a pobjednik kupa bude i prvak, ide li poraženi iz finala ili četvrtoplasirani u Evropu?
Samo osvajač kupa ide u evropu, a u slučaju da osvajač ima već mjesto kroz ligu u tom slučaju ide 4.na tabeli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Danas je na plastici igrala prva protiv druge ekipe, "rezerve" pobjedile s 3:1. Golove za drugu ekipu postigli Hasković, Bućan i Hiroš, Hasanović pogodio za prvu ekipu. Po meni, kod prvotimaca dobro odigrali Zeljković, mali Amir i Kvesić, Đelmić i Memija nisu igrali zbog povreda, ali bi trebali biti spremni za utakmicu u Širokom Brijegu. Kod rezervi, bolji od ostalih Hasković, Kjosevski, Hadžović, Uzelac, Hiroš... Hasković dao super gol makazicama s petnaestak metara, Dženis u prvom poluvremnu igrao za rezerve, u drugom ga Oda probao u igri s prvotimcima, nije bio loš. Sve u svemu, druga ekipa sasvim zasluženo nadigrala naše prvotimce.
a kad mi igramo sa širokim, zna li to iko?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ja mislim da je u nedjelju.ChWilla je napisao/la:a kad mi igramo sa širokim, zna li to iko?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
nedjelja 18:00ChWilla je napisao/la:a kad mi igramo sa širokim, zna li to iko?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Poslije onog glupog crvenog kartona (zuti x2 za 15min) pri vodstvu Genta od 0-1 poslije zijanili 2-1 (prelazcorleone87 je napisao/la:Ma nema Zole ni na klupi u posljednje vrijemeAsharaK je napisao/la:Sta se desava sa Zolom?

Nisam sto posto siguran jer samo u kafani u prolazu vidio , mislim da Siljak gostuje na Alfi mozda ima sta konkretno da prica 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
PotvrđenoZZtop10 je napisao/la:nedjelja 18:00ChWilla je napisao/la:a kad mi igramo sa širokim, zna li to iko?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.