Vidi ti njemu gramatike.Brewster je napisao/la:Ja bi admina za molio da moju Temu nebrise!![]()
Jos u imenu teme stoji weekend pa djesi englezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vidi ti njemu gramatike.Brewster je napisao/la:Ja bi admina za molio da moju Temu nebrise!![]()
Čak ni Bayern mi nije najsigurniji I nisam ga igrao na glavnom, pa halo jbt liga šampiona je, nije koziija liga nit je PSG mladost iz puracicaplavipatriota je napisao/la:kako chelsea-psg čisti kec može biti najsigurniji par?
ma moze na ovom forumu sveplavipatriota je napisao/la:kako chelsea-psg čisti kec može biti najsigurniji par?
a stvarno ga sereš prijatelju? pa jel tema nalaže nekakvu sigurnost?laxzg je napisao/la: chelsea-psg. 1. 2.20
Svrate samo da prepisu koji parnvidia je napisao/la:A meni jos vise nisu jasni moderatori. Svracu li oni uopste ovamo da malo ovo dovedu u red?
evo posto se sigurnost trazi, uredio sam, al na moj listic ce ipak cista jedinica. jbg frende, 2.20 na moua doma protiv bilo kog i jos kad mu treba pobjeda je kvota na kojoj se isplati pastibevanda4 je napisao/la:a stvarno ga sereš prijatelju? pa jel tema nalaže nekakvu sigurnost?laxzg je napisao/la: chelsea-psg. 1. 2.20
što sad znači ako pogodiš tu kvotu 2.20? nije sigurna, znas i sam da nije. Ako vec imas nekakav "hunch" za chelsea, onda ga odigraj u dvoznaku po solidnoj kvoti od barem 1.40..
Protiv onakvog psg-a nijedan klub na svijetu nije siguran ni za izvuc remi, a kamoli pobjedu. ljudi imaju glavu i rep.. mozda najjaci stoperski dvojac trenutno u svijetu, silva i luiz (s tim da se silva pomakne naprijed kao defanzivni vezni, a nimalo lošiji marquinhos zauzme njegovu poziciju)
u vezi također paleta klasnih igraca: matuidi, veratti, cabaye...
što pričati o napadu koji može rame uz rame s trojcem iz barcelone? cavani, lavezzi, ibrahimović..
Dajte ljudi malo ozbiljnosti, molim vas.
pa niko te ne tjera da uzmes taj parlaxzg je napisao/la:mene yebete za chelsea i paris, koje sam pogledo barem 15, 20 utakmica ove sezone i sve se zna o njima, a igra se katarska liga na temelju nekih brojki. ne kazem da ce moje proci, a ovo ne, ali nema smisla
ja vise ne mogu vjerovat sta se desava..gdje predjes,zovi da se pridruzim..nemam volje ovdje pisatzgmiky je napisao/la:![]()
![]()
znači ne vjerujem di je otišao ovaj forum, svaki dan sve više gluposti, pazi novu temu
![]()
treba uvesti moderatora samo za ovu temubambus je napisao/la:ja vise ne mogu vjerovat sta se desava..gdje predjes,zovi da se pridruzim..nemam volje ovdje pisatzgmiky je napisao/la:![]()
![]()
znači ne vjerujem di je otišao ovaj forum, svaki dan sve više gluposti, pazi novu temu
![]()
i mene da ****,jos stavim sve sto imam,pu majku im yebemakumulator1987 je napisao/la:Nikad ne igraj kontra svojih glupsone da te ye*o zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.