Eh sad, sta se dogovaraju i zbog cega, ne znam, kod nas se ionako nista normalno ne moze odraditi bez dodatnih komplikacija.
jesu boga mi, i vise nego prekucale
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ma nije to problem care, vec sto je kod nas ovaj jedan maloljetanVelaHavle je napisao/la:Trpa ga Saraf isto k'o Ljorente Pogbi.
milanist je napisao/la:Ma nije to problem care, vec sto je kod nas ovaj jedan maloljetanVelaHavle je napisao/la:Trpa ga Saraf isto k'o Ljorente Pogbi.![]()
Osisao ga je Grande Bonera odmah kada je dosao, mozes misliti kakav je tad bio, ovo je donekle i podnosljivo.Consigliere je napisao/la:Je li vec neko shvatio i objasnio zasto se ovaj car ne osisa na kratko?
a yebo me svak ako stvarno nisam mislio da ga je Bonera ufatio taslaciti, neko je ovdje postavljao tu sliku, nisam puno ni obraco paznju jel nastimana il' ne, uglavnom bila mi je smijesnaOno je bio fotosop brate milanisto, zar stvarno mislio da bi dozvolio da mu se petljaju oko "kose"![]()
![]()
milanist je napisao/la:
a yebo me svak ako stvarno nisam mislio da ga je Bonera ufatio taslaciti, neko je ovdje postavljao tu sliku, nisam puno ni obraco paznju jel nastimana il' ne, uglavnom bila mi je smijesna![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.