RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo jako u svaki duel,facom na kopacku i hektolitre znoja. Obradujte ovu raju kojoj je Velež život i cuvajte opremu i stvari. Vole ukrast
FORZA

From father to son
Ja apsolutno vjerujem u dobar rezultat danas.Isto tako mislim da ce se pitanje konacnog pobjednika rjesavati u drugoj utakmici.Niti su oni tako jaki kako se cini,niti smo mi losi kako je izgledalo nakon Zvornika.Mogli bismo veceras malo proslaviti ali samo malo,dernek sacuvati za sedam dana i prolaz u polufinale.Nije da nisu navikli ispadati od nas 

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Sta ce biti bit ce. I prije smo mi ovako se dizali malo i nadali a na kraju klepimo usima. Uvijek ocekivam pobijedu ili dobar rezultat tako da u to nema sumnje. Iapk necu davati nikakve bombasticne izjave jer uvijek je tako mi navijaci dajemo uvijek posljednji atom snage a cesto se na nasu zalost desava da nam se to na terenu ne vraca na adekvatan nacin. Ono sto ja zelim da vidim danas je znoj, borbenost i da se borimo kao lavovi a ne da pokleknemo bez ispaljenog metka i naravno rezultatski da ostanemo u igri i za revans za 7 dana.
A igracima i inace strucnom stabu je ovo velika sansa da im oprostimo sve poraze i lose reultate u ovoj sezoni. Sve cu im halaliti samo da ih izbacimo iz kupa.

A igracima i inace strucnom stabu je ovo velika sansa da im oprostimo sve poraze i lose reultate u ovoj sezoni. Sve cu im halaliti samo da ih izbacimo iz kupa.

I meni ko može.Maestro^^ je napisao/la:Šaljite momci , ako nije problem.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Rodjeni, idemo 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
Prenosi li vas iko danas?
Jedan eventualno dobar rezultat nije jednako dobra sezona. Mnogo su me ove sezone razočarali. Očekivanja su bila poprilična, a istom i skromna. Sve one riječi koje su već dobro izlizane i ispljuvane jer su ih svaka usta govorila i svako g*vno uništilo.Adma je napisao/la: Sve cu im halaliti samo da ih izbacimo iz kupa.![]()
![]()
![]()
![]()
Iskren da budem, ne očekujem mnogo od ovog susreta. Može me se napadati zbog ispadanja iz nepisanih kodeksa, ali naš optimizam može biti zasnovan samo na našoj ljubavi prema dresu. Ostale, jako bitne stvari i nisu baš u našim rukama.
Kako god, sa srećom danas, i nadam se nekom rezultatu koji ostavlja kakvu-takvu šansu da se u uzvratu borimo za prolazak dalje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ima li neko neki link da mi posalje na pp??
- Evolution87
- Kontakt:
Nek' vam je sa srecom danas i vidio se u finalu aBd 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pozitivna vibracija danas u gradu, u nekoliko kafića u gradu su se puštale Veležove pjesme i raja je pjevušila onako
Toga nam treba, ali i više pripadnika RA , samo je 150 prijavljeno koliko se može čuti, šteta velika zbog toga. Ali koliko sam čuo, Zrinjski je tražio odgodu utakmice pa se i nije znalo hoce li se odigrati. Očito se nije izlazilo u javnost sa tim
Naprijed Velež , ljubavi moja

Toga nam treba, ali i više pripadnika RA , samo je 150 prijavljeno koliko se može čuti, šteta velika zbog toga. Ali koliko sam čuo, Zrinjski je tražio odgodu utakmice pa se i nije znalo hoce li se odigrati. Očito se nije izlazilo u javnost sa tim
Naprijed Velež , ljubavi moja
http://www.sofascore.com/velez-mostar-z ... ../Ddcsbyc" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno da ima na oskarc pa eto ko zna nek napravi stream za raju vani
Navodno da ima na oskarc pa eto ko zna nek napravi stream za raju vani
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
dajte stream koji radi OSCAR TV ne radi 

Ma na Oscaru samo reklame nekakvih auta i poslovnica iz Mepasa. Pa jbt. 

Hoće li bit uopšte da nas nisu zajebalizizu1991 je napisao/la:Ma na Oscaru samo reklame nekakvih auta i poslovnica iz Mepasa. Pa jbt.

hajde reci gdje da se uđe na OSCAR TV i da se gleda?zizu1991 je napisao/la:Ma na Oscaru samo reklame nekakvih auta i poslovnica iz Mepasa. Pa jbt.
Stavili na Herc info da će biti utakmica na Oscaru. Ali laž očito. 
@Aleme, ja oscar gledam preko kablovske.

evo i ja gledam ali samo reklame yeble ih onezizu1991 je napisao/la:Stavili na Herc info da će biti utakmica na Oscaru. Ali laž očito.

Ma nema ništa, samo raju lože. Ne znam može li se išta na radiju uhvatiti. Koja je frekvencija BHR1? Opet ko zna bakću li se oni ovim KUP-om.
EDIT : eVO TEKME. pALI alEME!
Evo ima, samo kao da je 1931-a 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slika iz 1939.,zizu1991 je napisao/la:Ma nema ništa, samo raju lože. Ne znam može li se išta na radiju uhvatiti. Koja je frekvencija BHR1? Opet ko zna bakću li se oni ovim KUP-om.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.