FK Željezničar (opšte diskusije)

katakomba
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la katakomba » 10 mar 2015, 17:17

Konacno si precizirao Super, da ne nagadjaju, 15-20-25 itd itd. Hvala na informaciji :D
Željezničar živimo !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2015, 09:23

Sta je sve potrebno na Grbavici da se uradi sto se tice tribina,da bi bila spremna za Euro utakmice :?:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 mar 2015, 09:42

mma_hz je napisao/la:Sta je sve potrebno na Grbavici da se uradi sto se tice tribina,da bi bila spremna za Euro utakmice :?:
Nema sta nije. Zapad kpmpletan sa pratecim objektima,parking,sjever uređen. Ma nema sta nije,imas uostalom sve to negdje na netu. Ja sam do poća procitao i glava me zabolila :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 mar 2015, 09:57

Puno posla
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2015, 10:02

SarajlijaTM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sta je sve potrebno na Grbavici da se uradi sto se tice tribina,da bi bila spremna za Euro utakmice :?:
Nema sta nije. Zapad kpmpletan sa pratecim objektima,parking,sjever uređen. Ma nema sta nije,imas uostalom sve to negdje na netu. Ja sam do poća procitao i glava me zabolila :)
A jbt...a koliko vi ocekujete tj nadate se da ce primati ta nova Grbaavica..
FK SARAJEVO.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 mar 2015, 10:09

mma_hz je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
A jbt...a koliko vi ocekujete tj nadate se da ce primati ta nova Grbaavica..
Stadion do 20k je mjera za nase uslove
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2015, 10:33

A kako nije,to je mjera..samo sta u slucaju neke jace Euro tekme,kada bude potreban stadion od 30 do 35 milja...
Nije mala stvar za nase uslove 10 do 15 milja karti..mislim na zaradu..
FK SARAJEVO.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 11 mar 2015, 10:48

Generalno takva se utakmica desi jednom u 10 godina.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2015, 10:50

DANDY je napisao/la:Generalno takva se utakmica desi jednom u 10 godina.
A sa novim ulaganjima,koja ce vjerovatno dovesti bolje igrace u Zelju,mislim da ce se sve cesce igrati te utakmice..kako Sarajevo,tako Zeljo..bar se tako nadam..
FK SARAJEVO.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2015, 10:51

Ne isplati se praviti veci stadion koji ce u nekoliko godina biti jednom pun a ostalo vrijeme zjapiti prazan, svaka hilajda vise stolica zahtjeva vece troskove odrzavanja i kad se uzme razlika veci ce biti trosak odrzavanja nego te zarade 3x. Kazes da ce se cesce igrati te utakmice, onda ce splasnuti euforija kod naroda pa ce ti opet manje dolaziti gledalaca i na te utakmice takvi smo ti mi uglobalu u sa.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2015, 10:54

terabajt je napisao/la:Ne isplati se praviti veci stadion koji ce u nekoliko godina biti jednom pun a ostalo vrijeme zjapiti prazan, svaka hilajda vise stolica zahtjeva vece troskove odrzavanja i kad se uzme razlika veci ce biti trosak odrzavanja nego te zarade 3x. Kazes da ce se cesce igrati te utakmice, onda ce splasnuti euforija kod naroda pa ce ti opet manje dolaziti gledalaca i na te utakmice takvi smo ti mi uglobalu u sa.
E to jeste...to je cudo jedno...evo sada je dosao Gladbah u Sarajevo..trenutno 3 ekipa Bundeske..znaci dobra ekipa,bilo je bubam 30 milja ljudi ukupno..sad kad bi ponovo Gladbah dosao doslo bi 5 do 8 milja manje..cisto jer su vec Gladbah gledali..sad se cekaju Celzi,Arsenal,Bayern itd itd.. :x :x
FK SARAJEVO.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 11 mar 2015, 10:57

I ja se tome nadam ali jednostavno moje je misljenje da je 20 milja plafon za nase uslove plafon.A i ako se desi jedna takva utakmica razliku uvijek mozes namiriti pivecanjen cijene karata.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 mar 2015, 10:58

stadion tipa Bilino Polje je vrhunac naseg nogometa, sve i da ti napravi neko Arenu koja prima 70 hiljada, doci ce 2000 protiv Slavije, iili eventualno do 5 hiljada protiv koga jaceg malo, ostalih 65 hiljada stolica glanca se poslije utakmice. Kod nas se trazi karta vise jednom u deceniji, Kad dodje Newcastle ili neko slican.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 mar 2015, 11:08

Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 mar 2015, 11:09

DANDY je napisao/la:I ja se tome nadam ali jednostavno moje je misljenje da je 20 milja plafon za nase uslove plafon.A i ako se desi jedna takva utakmica razliku uvijek mozes namiriti pivecanjen cijene karata.
i rijesen problem
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2015, 11:10

super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita
To bi bila fantazija :o :o

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2015, 11:11

super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita
To je extra ,engleski stil,najbolji za pracenje tekmi,nadam se ako i AFH budu renovirali da nece biti atletske..
FK SARAJEVO.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 mar 2015, 12:14

:clap: :clap: :clap: :clap:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 11 mar 2015, 12:35

Bas bi to dobro bilo fin stadion bi bio a kada bi se buraz to radilo u kojoj fazi??
51%--------49%

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 mar 2015, 12:37

bjezi ba super odma nam voda na usta :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 30 gostiju.