FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa bio je napravljen, radio je sigurno 3 mjeseca ali niko nije pisao jer ima ime i prezime.
- SarajlijaTM
Kad je radio,jesi ti dobar?
Ne lazi raju bezveze
Ne lazi raju bezveze
Radio je samo 5 dana, i onda kao uređuje se nešto
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
mozda je radio iza zatvorene zavjese 

-
- Kontakt:
nadam se da će naši objaviti na stranici kad se igraju tekme sa Širokim u kadetima i juniorima. Možda neće biti ovaj vikend zbog ovih kvalifkacija, ali pošto vidim da si upućen hajd nas obavijesti ako bude pa da naletimo da pogledamotm8782 je napisao/la:Kadetska reprezentacija BiH će od 20. do 25. marta u Mađarskoj učestvovati na turniru grupe 7 Elitne runde kvalifikacija za EP.
Među njima i naša tri omladinca: Denis Žerić (Željezničar), Seid Behram (Željezničar) i Ajdin Mujagić (Željezničar).![]()
![]()
![]()
![]()

- SarajlijaTM
Ma radio testno,nikad nije zvanicno poceo.
Forum bio otvoren najmanje mjesec dana. Prijavilo se 200 članova, otvorilo se dosta dobrih tema, ali možda pet ljudi pisalo. Nema potrebe plaćat forum kad niko ne piše.
Može, potrudiću se da saznam.zaboljisportuBiH je napisao/la:nadam se da će naši objaviti na stranici kad se igraju tekme sa Širokim u kadetima i juniorima. Možda neće biti ovaj vikend zbog ovih kvalifkacija, ali pošto vidim da si upućen hajd nas obavijesti ako bude pa da naletimo da pogledamotm8782 je napisao/la:Kadetska reprezentacija BiH će od 20. do 25. marta u Mađarskoj učestvovati na turniru grupe 7 Elitne runde kvalifikacija za EP.
Među njima i naša tri omladinca: Denis Žerić (Željezničar), Seid Behram (Željezničar) i Ajdin Mujagić (Željezničar).![]()
![]()
![]()
![]()

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
U sledecu nedelju u pola 4 je utakmica sa slavijom
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
U sledecu nedelju u pola 4 je utakmica sa slavijom
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
SarajlijaTM je napisao/la:Kad je radio,jesi ti dobar?
Ne lazi raju bezveze

Odmah nakon što je na Skupštini usvojen novi Statut FK Željezničara, u klubu su krenuli s realizacijom projekta koji će otvoriti vrata poslovnim ljudima da ulože novac u najtrofejniji bh. klub. Glavni korak - Odmah smo formirali radne grupe i počeli rješavati one tehničke stvari. Razmišljamo o svakom detalju, kako bi ljudi koji budu ulagali u klub imali potpuno jasnu i čistu situaciju da znaju gdje ide njihov novac. Onaj glavni korak je napravljen, imamo Statut koji otvara mogućnost da biznismeni vide konkretnu priliku da u Želji vide dobar posao. U nekoliko dana smo dobili deset poziva firmi zainteresiranih za marketinšku saradnju, to je pravi znak da smo na dobrom putu - rekao je Bakir Dautbašić, predsjednik Skupštine kluba s Grbavice. Imena biznismena Senada Misimovića, Envera Malagića i Mustafe Durakovića već su se pojavila u javnosti, a put kojim bi u Želji najradije išli jeste da ulagači u klub budu ljudi iz BiH i navijači "Plavih". Također, u Željezničaru su odlučni da ni po koju cijenu neće dozvoliti prodaju kluba, a to je osigurano i u novom Statutu, gdje klub mora imati najmanje 51 posto vlasništva. Obnova Grbavice - Željo ima 94 godine historije i s tim se ne smije niko igrati, to se, jednostavno, ne može prodavati - govori Dautbašić. Predsjednik Izvršnog odbora Almir Gredić u narednim danima obavit će razgovore s nekoliko zainteresiranih investitora, a tema će biti i obnova stadiona Grbavica.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Tv prenosi Željinih utakmica:
BHT1
23. kolo: Željezničar – Sloboda
25. kolo: Željezničar – Borac
Moja TV
17. kolo: Široki Brijeg – Željezničar
19. kolo: Zrinjski – Željezničar
22. kolo: Vitez – Željezničar
24. kolo: Zvijezda – Željezničar
26. kolo: Velež – Željezničar
28. kolo: Sarajevo – Željezničar
30. kolo: Čelik – Željezničar
Arena Sport
18. kolo: Željezničar – Slavija
BHT1
23. kolo: Željezničar – Sloboda
25. kolo: Željezničar – Borac
Moja TV
17. kolo: Široki Brijeg – Željezničar
19. kolo: Zrinjski – Željezničar
22. kolo: Vitez – Željezničar
24. kolo: Zvijezda – Željezničar
26. kolo: Velež – Željezničar
28. kolo: Sarajevo – Željezničar
30. kolo: Čelik – Željezničar
Arena Sport
18. kolo: Željezničar – Slavija
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ja imam informacijutm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa gdje su press konferencije PIle? Ne može to tako, kad se dresovi operu treba praviti konferenciju za novinare.pile87 je napisao/la:Ja imam informacijutm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.slijedecu.Da nam se povecao broj ovih manjih sponzora i to da smo ih dobili par komada nakon usvajanja statuta.Dobra stvar ovoga je sto su ljudi prepoznali da se nesto radi i pokusavaju biti dio toga.Losa strana ako je uopste ima je da su ljudi zvali klub i sami se nudili bukvalno servirali.Sto bi opet znacilo da malo toga radimo na tome da mi kontaktiramo ljude i privolimo ih da uloze ili budu sponzori.Isto tako znam da se bave malo vecim hajmo reci stvarima od tih ali etika poslovanja nalaze da moras postovati sve sa kojim radis i saradjujes bili mali ili veliki.
DRUG NEBI TI PUNCA
Od danas vise nista nece biti istobagrcavi je napisao/la:
Pa gdje su press konferencije PIle? Ne može to tako, kad se dresovi operu treba praviti konferenciju za novinare.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mi ne peremo dresove, znate da su nam vodu zatvorili.pile87 je napisao/la:Od danas vise nista nece biti istobagrcavi je napisao/la:
Pa gdje su press konferencije PIle? Ne može to tako, kad se dresovi operu treba praviti konferenciju za novinare.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
polako, da ne poistovjećujemo šutnju i nerad.
-
- Kontakt:
Ha ha. To je to. Ima i ona, dva omladinca potpisuju u dva dana uz dva press-a naravno. Bolest.bagrcavi je napisao/la:Pa gdje su press konferencije PIle? Ne može to tako, kad se dresovi operu treba praviti konferenciju za novinare.pile87 je napisao/la:Ja imam informacijutm8782 je napisao/la:Po informaciji koju imam izgradnja istočne tribine bi trebala početi u septembru, info sam dobio od provjerenog čovjeka, ali sačekajmo još.slijedecu.Da nam se povecao broj ovih manjih sponzora i to da smo ih dobili par komada nakon usvajanja statuta.Dobra stvar ovoga je sto su ljudi prepoznali da se nesto radi i pokusavaju biti dio toga.Losa strana ako je uopste ima je da su ljudi zvali klub i sami se nudili bukvalno servirali.Sto bi opet znacilo da malo toga radimo na tome da mi kontaktiramo ljude i privolimo ih da uloze ili budu sponzori.Isto tako znam da se bave malo vecim hajmo reci stvarima od tih ali etika poslovanja nalaze da moras postovati sve sa kojim radis i saradjujes bili mali ili veliki.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 40 gostiju.