SteveHeighway je napisao/la:
Umrli daBogda nikad ovo njesra od pm3 vise na moj listic
Kolko bi para Bilo?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SteveHeighway je napisao/la:
Zato u produzecima idu odma dva komadaSteveHeighway je napisao/la:
ma na markicu 86 kerma al ybg evo u produzecima odmah pao golBrewster je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:
Kolko bi para Bilo?
Vidim. Jbg dobro si odigro. 86 kvotaSteveHeighway je napisao/la:ma na markicu 86 kerma al ybg evo u produzecima odmah pao golBrewster je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:
Kolko bi para Bilo?
Koja debilcina ona, sad zbog njega imam 0.00The Game je napisao/la:Waltere Samuelu yebem li ti sve krkansko.
oni ti broje ovakoPistol je napisao/la:Zna li neko sta na WWIN-u (williams kladionici) znaci zbroj kartona .... ja sam igrao manje od 6,5 na Porto-Basel i bilo je 6 zutih i jedan crveni (zbog dva zuta kartona) i pise mi da sam pao ??? ja sam mislio da je zbroj kartona ustvari zbroj zutih ili se broji i ovaj crveni ?
Frajer vrhunski igrao za Detroit, malo popustio u Pacersima ali opet mi nije jasno da ga ne nude po kladionicama pogotovo otkad nema Georgea.subcoccinela je napisao/la:Ko je ovaj Stuckey,frajer dao 16 od 26 poena za indianu za manje od 6 minuta
bude on u MaxBet112233445566778899 je napisao/la:Frajer vrhunski igrao za Detroit, malo popustio u Pacersima ali opet mi nije jasno da ga ne nude po kladionicama pogotovo otkad nema Georgea.subcoccinela je napisao/la:Ko je ovaj Stuckey,frajer dao 16 od 26 poena za indianu za manje od 6 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.