Vidim druze jos ovi drugi bilo ko gol za 90 kermiiorbit je napisao/la:zabio ga je bredford drug mojSteveHeighway je napisao/la:Dje je janez da navija za gol bredforda. Ajde bredford molim teeeee
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ajdeeee Schalkeeeee

juče na tekmi lazio - fiorentina od 66 minute čekam 1 žuti i do kraja bude 4:0 al' ništa od žutog - zijanim pareorbit je napisao/la:u 55 minuti 5 žutih kartona i do kraja neće biti ni jedan![]()
večeras na tekmi porto - basel od 55 minute čekam 1 žuti i do kraja ... ______________ < završi rečenicu

Rangers 1 - 0 Queen of South
tooo izdrzite do kraja svi
tooo izdrzite do kraja svi

FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
REAL MADRID I ODBRANA

jao smiješne ekipe

- SteveHeighway
- Kontakt:
Cobh ramblers limerick od 14 minute 1-1 ajde jos jedan hljeba vam. Nemoj da ostane ovako
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
nek sam ja ayr natrpao na sve listiće, tri gola nema šanse da padne 

Hahaha jest ova kladionica ****,igram cijelo vece live nabijem nekih para i natovarim na real 1,na par sam i vezo,uglavnom cekam za finih para 1,pogleda u jednom trenutku 2.3 x,kontam sto ne bi ogradio i sve sto sam imo stavim na x ,odma mi prodje kroz glavu zavrsice 2 al reko nema veze, i naravno.....
znaci ne vjerujem,ulazi jedan lik kojeg znam u kladionicu na pol. utakmica LS i kaze meni ajd mi sastavi nesto uzivo, ja reko Schalke 2 i Porto vise od 2,5 gola i on uplati 15KM na toLisac je napisao/la:Ajdeeee Schalkeeeee![]()
![]()

ajde ih barem izbacite , suge kraljevske
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ajdee pray pray praySteveHeighway je napisao/la:Cobh ramblers limerick od 14 minute 1-1 ajde jos jedan hljeba vam. Nemoj da ostane ovako
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
87 min Rangers 1 - 1 GOL Queen of South

FORZA MILAN!
ajde limerick daj taj golSteveHeighway je napisao/la:Ajdee pray pray praySteveHeighway je napisao/la:Cobh ramblers limerick od 14 minute 1-1 ajde jos jedan hljeba vam. Nemoj da ostane ovako
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 10 mar 2015, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
eeee jadnog Reala iz Madrida

- SteveHeighway
- Kontakt:
Tesko moj miky bgm a najgore sto cu izgleda 75 min cekati jedan gol i nece pasti puzgmiky je napisao/la:ajde limerick daj taj golSteveHeighway je napisao/la:Ajdee pray pray praySteveHeighway je napisao/la:Cobh ramblers limerick od 14 minute 1-1 ajde jos jedan hljeba vam. Nemoj da ostane ovako
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Evo da završim rečenicu, "i do kraja bude 4:0 al' ništa od žutog - zijanim pare"orbit je napisao/la:juče na tekmi lazio - fiorentina od 66 minute čekam 1 žuti i do kraja bude 4:0 al' ništa od žutog - zijanim pareorbit je napisao/la:u 55 minuti 5 žutih kartona i do kraja neće biti ni jedan![]()
večeras na tekmi porto - basel od 55 minute čekam 1 žuti i do kraja ... ______________ < završi rečenicu

steve trebao bi pasti još jedan, think positive and it will happen 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.