Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
svaka cast momcino (Y) vidio sam ovaj post jutros kad sam ustaoSteveHeighway je napisao/la:Sutra bi u Madridu mogla biti golijada,šta velite ? 6+ mi se cini veoma privlacnim,u Realu su svi na udaru kritika od Ronalda do Ancelotia. Mislim da ce se sutra raspucati,iako su vec prakticki prosli dalje,te da ce sravniti Schalke sa zemljom + za 2 kola el classico malo da se uzburkaju strasti
kod mene je granica 5,5 znači nisu još ni kartoni prošli .. skinem kvotu 2,55 (pobjeda porta u oba poluvremena) al' ću past na čistoj navlakuši od 9,5 kornera i 1.70 kvotibob je napisao/la:prosli kartoni al mora na kornerima stati![]()
ma ja uzeo jos 4,5 i 8,5orbit je napisao/la:kod mene je granica 5,5 znači nisu još ni kartoni prošli .. skinem kvotu 2,55 (pobjeda porta u oba poluvremena) al' ću past na čistoj navlakuši od 9,5 kornera i 1.70 kvotibob je napisao/la:prosli kartoni al mora na kornerima stati![]()
Zicer promasi ArbeloaMotokultivator je napisao/la:Real Madrid - Schalke
Strijelac gola u regularnom vremenu
Tip:Real Madrid/Alvaro Arbeloa Coca @10,83
Dojava
Hvala drug,ali ne bi 6+ da se igra pa sam 5+samirr je napisao/la:svaka cast momcino (Y) vidio sam ovaj post jutros kad sam ustaoSteveHeighway je napisao/la:Sutra bi u Madridu mogla biti golijada,šta velite ? 6+ mi se cini veoma privlacnim,u Realu su svi na udaru kritika od Ronalda do Ancelotia. Mislim da ce se sutra raspucati,iako su vec prakticki prosli dalje,te da ce sravniti Schalke sa zemljom + za 2 kola el classico malo da se uzburkaju strasti
zabio ga je bredford drug mojSteveHeighway je napisao/la:Dje je janez da navija za gol bredforda. Ajde bredford molim teeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.