Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Motokultivator
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Motokultivator » 10 mar 2015, 20:37

Realno u rep.Andore ne vjerujem da ima bolji igrac od Avdije tako da :lol: evo minut do Engleske....
Ali probati Avdiju protiv Austrije :facepalm: Hadzic Anela probati, Tina probati :facepalm: xy puta ih probati :rol:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 mar 2015, 20:40

Motokultivator je napisao/la:Realno u rep.Andore ne vjerujem da ima bolji igrac od Avdije tako da :lol: evo minut do Engleske....
Ali probati Avdiju protiv Austrije :facepalm: Hadzic Anela probati, Tina probati :facepalm: xy puta ih probati :rol:
Mislim da ne bi bilo fer uvesti Hadzica protiv Austrije, jer ce mu zvizdati austrijski navijaci sto je odbio Austriju i zaigrao za BiH. Oni mu to nece zaboraviti niti ce ikada prezaliti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 10 mar 2015, 20:44

BozePetra je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Coca, Zuka, Višća, Štila, Bajić, Džeko, Višća... :tralala:

umnožilo Višću u dva primjerka?
Ima li tu itko iz prvaka HŠK ZRINJSKOG

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2015, 20:45

Pocelo je pocelo znaci...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 mar 2015, 20:48

Baždarević je ogromnu grešku napravio jer nije pitao forumaše ko će da bude na spisku..
A spiska još ni na vidiku :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2015, 20:48

Goalgetter je napisao/la:Pocelo je pocelo znaci...
Ti si mislio da neće početi :damn:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 10 mar 2015, 20:49

HariTz je napisao/la:Baždarević je ogromnu grešku napravio jer nije pitao forumaše ko će da bude na spisku..
:thumbup:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2015, 20:51

HariTz je napisao/la:Baždarević je ogromnu grešku napravio jer nije pitao forumaše ko će da bude na spisku..
Obavezno, uz to jos sto mora paziti koliko ce pozvati Bosnjaka, Hrvata i Srba, mora paziti koliko ce igraca porijeklom iz Sarajeva, Zelje, Zrinjskog, Borca (furaju nam se izgleda forumasi na Engleze), te jos treba forumase pitati za misljenje.

Pozove 6 novih igraca (nagadjamo da je toliko), ali se naslo jos 6 novih zbog kojih se sada dize panika.

Dno dna. :puke:

@virtu4l, sad mi tek neke stvari postaju jasnije... :facepalm:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 mar 2015, 20:56

Meša pokazuje da nije zadrta ćalovina kao njegovo prethodnik. Svjestan je on da od Avdije, Tinčeka i Hadžića nema ništa, al' očito ide čovjek malo politički, ne želi tjerati nekakav inat, nego laganini, pruža šansu svim Safetovim igračima, koji će ionako sami sebe izbaciti iz sastava. De malo sabura u p.m., tačno se vidi kakvi specijalci sve ovdje pišu, nešto kao na sjevernoj tribini Grbavice, čim neki igrač uputi krivi pas, odmah ide salva psovki.

Ja se smijem opkladiti u šta god hoće neko, da je ovo zadnji poziv Avdiji i Hadžiću, a ni Tinček nije siguran ako se ne desi nešto vanserijski u njegovoj karijeri (prelazak u Inter) :lol: .

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2015, 20:58

Goalgetter je napisao/la:
Obavezno, uz to jos sto mora paziti koliko ce pozvati Bosnjaka, Hrvata i Srba, mora paziti koliko ce igraca porijeklom iz Sarajeva, Zelje, Zrinjskog, Borca (furaju nam se izgleda forumasi na Engleze), te jos treba forumase pitati za misljenje.

Pozove 6 novih igraca (nagadjamo da je toliko), ali se naslo jos 6 novih zbog kojih se sada dize panika.

Dno dna. :puke:
Meni se cini da se vise bunimo zbog nekih koji su pozvani vec za one koji nisu. Sto se mene tice ovo je vise zamjerka nego nekakva pobuna. Jer Bazdarevicu ne mozemo nista puno zamjerati jer jos nam repka niti nije igrala pod njim. Mene osobno Avdija ljuti jer njegovo neznanje gledam svaki vikend i unatoc tome je opet u repki sa realnim sansama da zaigra. Zar to nije legitimno napisati ili moram sutiti.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 10 mar 2015, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 mar 2015, 20:59

Sabinho je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Čini se da je jasno da je Baždarevič kao selektor ipak samo poslušnik i nastavlja politiku svog prethodnika.Nažalost samo gubimo vrijeme i od zmajeva koji su žarili diljem Europe postali smo miševi....... :tokralju: :tokralju: :tokralju: kuknjava kuknjava kuknjava :guz: :guz: :guz: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Joojjj Raguz nas :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:
Tu je naš Mostarac Toni :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :nene: :tokralju:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2015, 20:59

I ranije sam napisao kako ce Mesa ovo odraditi,ide linijom manjeg otpora te je pozvao sve one koje su navijaci trazili a imaju papire.U prevodu ogradio se za ubuduce kad opravdano zakljuci da mu vecina tih igraca stvarno nije potrebna te ih vise nece morati zvati zbog navijaca i odmah je skinuo taj pritisak koji je Safeta unistio.Bravo Mesa,odlican potez :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 10 mar 2015, 21:01

Protiv Andore mogu forumasi igrati i dobili bi ih tako da prvi spisak nije bitan.... Bitno je da sto vise igraca proba i odabere igrace.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2015, 21:09

dubrovnik je napisao/la: Meni se cini da se vise bunimo zbog nekih koji su pozvani vec za one koji nisu. Sto se mene tice ovo je vise zamjerka nego nekakva pobuna. Jer Bazdarevicu ne mozemo nista puno zamjerati jer jos nam repka niti nije igrala pod njim. Mene osobno Avdija ljuti jer njegovo neznanje gledam svaki vikend i unatoc tome je opet u repki sa realnim sansama da zaigra. Zar to nije legitimno napisati ili moram sutiti.
I mene Avdija ljuti smatram da nije za spiska i da je trebao odmah da ga izostavi, ali necu covjeka da pljujem odmah od pocetka, nicim izazvanom, bez i jedne utakmice na kormilu repke samo sto spisak nije po mom cejfu. Dosao je, pozvao je sve i jednog igraca sto je i Pape zvao osim Fejzica, da se uvjeri u kvalitete igraca. Pozvao jos dodatno kao sto rekoh 6-7 novih igraca, gledao je skoro sve i jednog, ali se ovdje vec ceka sljedeci kiks ''na noz''' i jedva cekaju da Cocalic, Djuric ili neko drugi zakaze, umjesto da u ovom teskom momentu tim ima podrsku.

Kao sto rekoh, vec mutne igre pocinju, a nije ni poceo kako treba Bazdarevic.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 10 mar 2015, 21:14

Sheyi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Čini se da je jasno da je Baždarevič kao selektor ipak samo poslušnik i nastavlja politiku svog prethodnika.Nažalost samo gubimo vrijeme i od zmajeva koji su žarili diljem Europe postali smo miševi....... :tokralju: :tokralju: :tokralju: kuknjava kuknjava kuknjava :guz: :guz: :guz: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Joojjj Raguz nas :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:
Tu je naš Mostarac Toni :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :nene: :tokralju:[/quote Malo više poštovanja prema Mostarcima jer mi smo ipak prvaci države. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 mar 2015, 21:28

voltron30 je napisao/la:Meša pokazuje da nije zadrta ćalovina kao njegovo prethodnik. Svjestan je on da od Avdije, Tinčeka i Hadžića nema ništa, al' očito ide čovjek malo politički, ne želi tjerati nekakav inat, nego laganini, pruža šansu svim Safetovim igračima, koji će ionako sami sebe izbaciti iz sastava. De malo sabura u p.m., tačno se vidi kakvi specijalci sve ovdje pišu, nešto kao na sjevernoj tribini Grbavice, čim neki igrač uputi krivi pas, odmah ide salva psovki.

Ja se smijem opkladiti u šta god hoće neko, da je ovo zadnji poziv Avdiji i Hadžiću, a ni Tinček nije siguran ako se ne desi nešto vanserijski u njegovoj karijeri (prelazak u Inter) :lol: .
Tako je, oni nece biti bitan faktor u narednim utakmicama i polahko ce isceznuti kad su u pitanju naredna okupljanja. Da ih je sad izostavio sa spiska, mediji bi o tome danima razglabali i tusili ga na press konferencijama, sto nije dobro za sveukupnu atmosferu. Ovako ce ih u tisini, bez puno pompe, polahko odstraniti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2015, 21:49

Ljudi moji ja vec odavno sa raznih strana slusam nece Avdija igrati, nece Hadzic igrati. Nema veze sto su na klupi. Nekad su to pisali oni koji su branili Susica danas neki drugi. Avdo nije trebao biti pozvan jer ne zna. Isto kao i Fejzic. Sve ostalo sto pisemo je zamagljivanje istine. Trebalo je pokusati nekog drugog isprobati i pokusati rjesavati zamjenu za Mujdzu. Ali ajde da ne bi ispalo da sam jedva docekao da pisem protiv Mese ja necu vise o ovome. Ja cu ga podrzavati i dalje ali ovo je jedan od poteza kakve je i Safet radio. Ako Mesa ovo nastavi i u buduce raditi samom njemu ce se odbiti o glavu. Pazite sto sa vam rekao ako budemo visili na Avdiji platit cemo to prije ili kasnije. Gledam ga stalno i u ovom slucaju sam uvjeren da sam u pravu. Ali eto za vjerovati nam je da je u pitanju neli prelazni period i nadati se da je tako. Ako nije papa EP.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 10 mar 2015, 21:50

Pivopija je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Meša pokazuje da nije zadrta ćalovina kao njegovo prethodnik. Svjestan je on da od Avdije, Tinčeka i Hadžića nema ništa, al' očito ide čovjek malo politički, ne želi tjerati nekakav inat, nego laganini, pruža šansu svim Safetovim igračima, koji će ionako sami sebe izbaciti iz sastava. De malo sabura u p.m., tačno se vidi kakvi specijalci sve ovdje pišu, nešto kao na sjevernoj tribini Grbavice, čim neki igrač uputi krivi pas, odmah ide salva psovki.

Tako je, oni nece biti bitan faktor u narednim utakmicama i polahko ce isceznuti kad su u pitanju naredna okupljanja. Da ih je sad izostavio sa spiska, mediji bi o tome danima razglabali i tusili ga na press konferencijama, sto nije dobro za sveukupnu atmosferu. Ovako ce ih u tisini, bez puno pompe, polahko odstraniti.
Osimova skola !!!
Lagano i polako !!! ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 mar 2015, 21:55

calcio je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Samo se vi prepirite sa calciom, njemu to i jesti cilj, da svojim nebulozama odvuce svaku yebenu temu u offtopic. Pa valjda ste do sad shvatili da s njim i harisom kantom nema ozbiljne rasprave.
Ma lik trola nenormalno. U 100 postova nema substance za 1.
Pa onda ovi klonovi tipa Frdagic i Stolnitenis i tako to, forum je stvarno duboko zaglavio.
Ti i tvoji jarani trolate vec mjesecima pa i godinama. Volio bih stvarno da mi neko od vas objasni po cemu su to Tino i Hadzic antitalenti a Prcic i Djuric (neshvaceni) fudbalski velemastori kada je mnogo blize istini da je to po kvaliteti sve tu negdje. Ko kaze da nije tako neka prestane pratiti fudbal. Morat cete se kad tad zapitati je li vrijedilo sve ono laganje, pljuvanje, izmisljanje i stvaranje lose atmosfere, koja nas je vrlo vjerovatno na kraju i kostalo boljeg starta u kvalifikacijama...
Calcio, trole, neznalico,...de izadji iz Papetovih dupeta pa dobro pogledaj i zaviri: :guz:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2015, 22:00

Safet Susic ce biti upisan zlatnim slovima u historiji reprezentacije kao selektor koji je jedini odveo repku na veliko takmicenje. Pored toga ce biti upisan da je napravio takvu selekciju igraca da smo bili u prvoj jakosnoj skupini. Od prosjecne reprezentacije napravio je svemirski brod. U to cete se uvjeriti s vremenom, halalim ove kvalifikacije ali vidjecete u sljedecim da niko nece dostici Papeta.

Njemu samo zamjeram sto nije sam otisao nakon Brazila i tako ostao u dobrom sjecanju svim istinskim ljubiteljima repke. :bih:
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Mostarska, tutankamon1905, Zglavkar i 17 gostiju.