NBA 2k15

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

alemsa
Kontakt:

Re: NBA 2k15

Post Postao/la alemsa » 10 mar 2015, 06:18

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;

Salt skace ko lud

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 10 mar 2015, 17:40

alemsa je napisao/la:Kako babuka mashi sve cijelu tekmu i onda clutch dvojku drmnem :rol: 18% FG :urnebes:

@salt i ja sad redovno igramo ne gubimo dede mi, on C skokove ubi, ja SG.

Slijedecu sam sve pogadjo 10 poena dao

[youtube][/youtube]

Najbolje je sa čiterima igrat jel da??? Gledaj tog diva od centra,veci je i od 7.3 centra koji je najvise u nba a o rasponu ruku kod tog hardena da ne govorimo.Brisi taj video sa ove teme i sa yt,nemoj se brukat

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 mar 2015, 18:02

:rol:

Sto smo citeri?

Koliko je dobro igrat sa 2 visoka, ima i lose strane jer defanzivno kad Salt mora cuvat SF recimo, prebrz je za njeg i samo trojke roka. Onda ne mogu plaho voditi loptu jer im uzmu loptu lagano

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2015, 18:09

Sta ti je brate kakav cheater na PS4 igra covjek ..igrac prirodno napravljen 7.3 i covjek igrajuci karijeru izgradio mu atletizam,sut i td...nismo mi ba djeca kakva da se bavimo takvim stvarima ...imamo mi stari godina ponekad malo poigramo ovako ...ti akk si navikao igrat sa takvim to je tvoja stvar ..ja ne znam da li to ljudi rade preko PS4..ali brate ako mislis da to mi jesmo idjes brate sa nama u park i bacis koju partiju u nasoj ekipi i uvjeris se brate..a mozes i protov nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 mar 2015, 18:27

ne moze se preko PS4 varati
samo na PC-u je to moguce pomocu Cheat Engine-a
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2015, 18:37

miki_92 je napisao/la:ne moze se preko PS4 varati
Pa eto ebiga mi igramo na PS4 tako da fakat nije niko od tog posla..nekako mi to djecije ebote..ebes igru gdje ti sve je servirano lagano..isto kao ko kad karijeru igras na rookie ebi je vala ako moras sve utakmice dobit hahaha...a vala da smo mozda mladji pa hajde mozda bi i razumio, ali ovako ponekad malo odigras s rajom a ja i alem cesto ovako u parku sutnemo 10 15 utakmica ..ja mu uglavnom cuvam ledja sa ovim centrom ove njegove profulane trojke ja to pokupim :) i nedaj boze da ga ko napadne vidis da je maksum mali :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 mar 2015, 19:31

@miki

Ziku slomi liku nogu :lol: ovo mi se niakd nije desilo :rol:

[youtube][/youtube]

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 mar 2015, 20:08

miki_92 je napisao/la:ne moze se preko PS4 varati
Kako preko PC-a igrati online? Mora original igra biti?

Evo u Targetu plejka4, FIFA15 i NBA2K15 980KM. Cekati da jos malo snize pa uzeti. :opaopa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 mar 2015, 20:17

@alem lol,
Gre samo original moze online

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 mar 2015, 04:30

Greivis pogledaj brate na piku,sigurno imas i za nizu cijenu uz te igre. Target je realno najskuplji. Ok uzimati u radnjama radi garancije,ali iskreno imsmo jednog ovlastenog servisera,i necete se usrecit iskreno,ako im padnete saka,da je 3 puta pod garancijom.
Zato uzet preko pika ,jest jeftinije,i ni ta garanciha nije nikakva pogodnost kod nas.
PS4 opasno dobra spravica,jos uvijek ima problema odredjenih sa serverima i onlineom,ali rijesava se u hodu. Pici sve koliko toliko dobro,samo sto ljudi ocekuju da toga nema ili gotovo nema,obzirom na kvslitet ps4. Mada mislim da ce ljudi koji je uzmu ,za godinu ili dvije tek tada osjetiti prave cari konzole,kako graficki tako i sa nogucnostima. Ovo su jos uvijek prve igrice,mogu mislit sta slijedi,jer je ovo prelaz na novu generaciju konzola. Mada sve igre izgledaju odlicno vec sad. Kad sam prodavao ps3 i nakon igranja ps4 ,upslim da pokazem covjrku,pa ps3 ti isto ko da si upalio ps one ,mutno sve.
Nba 2k 15 je odlicna,mada mi nekad se cini da su face nekim igracima losije nego recimo na 13 na ps3 sto sam igrao,ali sve ostalo je vrh.
Ja igram prvu sezonu,nskon rookie sezone. Igram odmah na HoF,na 8 min cetvrtina. Ne da mi se vise,sto mi donosi slabu statistiku tima,jer meni to nije realno,da ja postizem 29 poena po susretu,a recimoo Carmelo Anthony 9 . Igram mozda jednu,dvije dnevno,igrac mi je 77 OVR,ali ono sto me frustrira je kriminalan ucinak tima,pa jarane zicera ne mogu pogodit. Kad Anthony pocne fulati,onda nidje veze.
Rookie sezonu igrao u Sunsima i dosta solidno pogadjali,ali sada u Nicksima imam 4- 24 omjer. Smijesno smo losi. Zatrazio sam trade u Bullse,jer mi se zeni ne svidja u New Yorku hahaha.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 mar 2015, 04:32

Greivis pogledaj brate na piku,sigurno imas i za nizu cijenu uz te igre. Target je realno najskuplji. Ok uzimati u radnjama radi garancije,ali iskreno imsmo jednog ovlastenog servisera,i necete se usrecit iskreno,ako im padnete saka,da je 3 puta pod garancijom.
Zato uzet preko pika ,jest jeftinije,i ni ta garanciha nije nikakva pogodnost kod nas.
PS4 opasno dobra spravica,jos uvijek ima problema odredjenih sa serverima i onlineom,ali rijesava se u hodu. Pici sve koliko toliko dobro,samo sto ljudi ocekuju da toga nema ili gotovo nema,obzirom na kvslitet ps4. Mada mislim da ce ljudi koji je uzmu ,za godinu ili dvije tek tada osjetiti prave cari konzole,kako graficki tako i sa nogucnostima. Ovo su jos uvijek prve igrice,mogu mislit sta slijedi,jer je ovo prelaz na novu generaciju konzola. Mada sve igre izgledaju odlicno vec sad. Kad sam prodavao ps3 i nakon igranja ps4 ,upslim da pokazem covjrku,pa ps3 ti isto ko da si upalio ps one ,mutno sve.
Nba 2k 15 je odlicna,mada mi nekad se cini da su face nekim igracima losije nego recimo na 13 na ps3 sto sam igrao,ali sve ostalo je vrh.
Ja igram prvu sezonu,nskon rookie sezone. Igram odmah na HoF,na 8 min cetvrtina. Ne da mi se vise,sto mi donosi slabu statistiku tima,jer meni to nije realno,da ja postizem 29 poena po susretu,a recimoo Carmelo Anthony 9 . Igram mozda jednu,dvije dnevno,igrac mi je 77 OVR,ali ono sto me frustrira je kriminalan ucinak tima,pa jarane zicera ne mogu pogodit. Kad Anthony pocne fulati,onda nidje veze.
Rookie sezonu igrao u Sunsima i dosta solidno pogadjali,ali sada u Nicksima imam 4- 24 omjer. Smijesno smo losi. Zatrazio sam trade u Bullse,jer mi se zeni ne svidja u New Yorku hahaha.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 13 mar 2015, 14:05

Imam problem prilikom pokretanja igre, kada kliknem na ikonu samo se na sekundu pojavi slika Duranta i izadje odmah, kako rijesiti to?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 apr 2015, 00:06

alemsa je napisao/la:@miki

[youtube][/youtube]

U kojem ba ovo parku igrate? :) Igramo ovih dana :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 apr 2015, 00:14

miki_92 je napisao/la:@alem lol,
Gre samo original moze online

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajmo uzet original pa da igramo. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 apr 2015, 02:26

Carlo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

ovo je OLD TOWN igramo u njihovom parku, ali mi smo inace Sunset Beach Park i predstavljamo Ballerse naravno ...ma uleti brate ako igras preko PS4
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 apr 2015, 21:36

SaltCityAttack je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

ovo je OLD TOWN igramo u njihovom parku, ali mi smo inace Sunset Beach Park i predstavljamo Ballerse naravno ...ma uleti brate ako igras preko PS4
To neki novi park :) Igram i ja u sunset beach park, neki dan uzeo 1 year membership :) možemo sutra-prekosutra igrati
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 apr 2015, 21:49

Carlo je napisao/la: To neki novi park :) Igram i ja u sunset beach park, neki dan uzeo 1 year membership :) možemo sutra-prekosutra igrati
Sutra mogu po tvom navece negdje oko 9 najvejrovatnije, u petak mogu komotno.

Nije novi park, kad dodjes do pro level 3 u parku onda mos ici u druge parkove i igrat protiv njih. Skontat ces, nista javi se sutra kad budes mogo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 apr 2015, 20:41

Ja mozes u druge kad budes dosao do levela ..dodaj me na ps SaltCityAttack i onda cemo u sunset igrat dok ne budes imao pravo da ides u druge parkove da sramotis domacina :)..mi ti ovako uletimo pa se skupe 3 legende i to maskota i zijane i onda se ispisu zauvjek nestanu...meni ovaj centar odlican skacem,poentiram,banane i td mislim jagme se za ovog centra u parku :)..ali fakat sam ga dotjerao kroz karjeru pravo ..jos malo sut da mu popravim i et
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 22 apr 2015, 19:07

Da li bi neko bio dovoljno ljubazan da mi posalje u inbox ili tako nesto link ppreko kojeg bih mogao da skinem sebi ovaj nba 2k15?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 apr 2015, 08:18

nekoliko dobrih prijedloga kako bi trebali izgledati modovi u 2k16
http://www.operationsports.com/forums/n ... on-me.html

i jedan info

NBA 2K16 Cover Athletes Are Curry, Harden and Durant - Spike Lee Has Role in Career Mode
http://www.operationsports.com/news/840 ... reer-mode/

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.