bice sve kako treba samo vi odnosno mi podržimo naše Rođene u Kupu i osvajanju trofeja

brato da ti pošaljem pp?RamizBegovic je napisao/la:Tišu raja pustite to i šutite
bice sve kako treba samo vi odnosno mi podržimo naše Rođene u Kupu i osvajanju trofeja
Ma sad je bitno kup odraditi kako treba,a što se tiče stadiona ja nisam za povratak na BB dok se ne riješi pitanje vlasništva,jer zašto bi mi sad popravljali ono što oni ruše 20 godina?Velež je simbol grada bio i biće,igrao pod BB ili u Vrapčićima ili u Južnom ili na Bišću!Sa završetkom stadiona u Vrapčićima znači sve 4 tribine bilo bi oko 15,000 mjesta i sa dobrim rezultatima taj bi stadion bio idealan za nas i zbog dolaska gostujućih navijača.Ni jedan normalan klub u evropi više ne pravi stadion u samom gradu,što zbog problema sa gostujućim fanovima što zbog pratećih objekata,parkinga i sl.Cernica je napisao/la:Hvala obadvojici na pp eee sad koliko tu ima istine ali od ova tri dijela prvi mi se najvise sviđa
Jeste čuli šta je predsjednik Čevra rekao: Velež je jedan od četiri kluba čiji računi nisu blokirani.emil02in je napisao/la:Ma sad je bitno kup odraditi kako treba,a što se tiče stadiona ja nisam za povratak na BB dok se ne riješi pitanje vlasništva,jer zašto bi mi sad popravljali ono što oni ruše 20 godina?Velež je simbol grada bio i biće,igrao pod BB ili u Vrapčićima ili u Južnom ili na Bišću!Sa završetkom stadiona u Vrapčićima znači sve 4 tribine bilo bi oko 15,000 mjesta i sa dobrim rezultatima taj bi stadion bio idealan za nas i zbog dolaska gostujućih navijača.Ni jedan normalan klub u evropi više ne pravi stadion u samom gradu,što zbog problema sa gostujućim fanovima što zbog pratećih objekata,parkinga i sl.Cernica je napisao/la:Hvala obadvojici na pp eee sad koliko tu ima istine ali od ova tri dijela prvi mi se najvise sviđa
Sutra samo jako i da vidim krvava koljena kod igrača,i ništa drugo!
BMW22 jaaaaaaaaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaaviiiiiseeeeee
Salji molim teAdma je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja ako nekog zanima pp napisat ću šta sam pročitao.
Hajde salji
Poslao sam. napiši šta misliš o ovome, da li je ovo nešt na pomolu za rođene?Pala je napisao/la:Salji molim teAdma je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja ako nekog zanima pp napisat ću šta sam pročitao.
Hajde salji
Moze li i meni to na ppAlemC85 je napisao/la:Samo na dodam još jednu stvar: svima kojima sam poslao ovu poruku na pp to nisu moji stavovi nego ONO što sam pročitao i što sam s vama podijelio. Ko zna možda i bude nešto od ovoga, samo tišu-mišu.![]()
Vjerujem u bolje dane i siguran sam da u svemu ovome ima istine. Naredne dvije godine ce otkriti dosta toga. Medjutim hajmo ih prvo obrukat pred "domacim" navijacima pa kompletnoj javnosti dati do znanja koliko su jadni. Gradili smo stadione prije, gradit cemo ih opet.AlemC85 je napisao/la:i šta misliš?SipakUlicar1922 je napisao/la:Zanima, salji brate!!!AlemC85 je napisao/la:raja ako nekog zanima pp napisat ću šta sam pročitao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.