Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
sodaacm je napisao/la:
NIkad necu zaboraviti onaj muk i konfuziju jedno 5 minuta kada su procitali nasu parolu odgovor na njihovu "carsiju",,,ono se trebalo dozivjeti![]()
Sta je ovde toliko zanimljivo ,pobjedili ste i to je to .Svi koji me poznaju i koji su me sreli prije te iste tekme na slici znaju veoma dobro sta sam im govorio za ovu tekmu cak pojedinci me htjeli udarati zbog mojih izjava pred sami susret,,,,Sloboda ce uvijek biti institucija za Radnicki, to svaki realan Sodjanin zna, ali sto se tice tribine malo je reci da je bilo karanja ( ali kulturnog)poslijedne dvije sezone, To moras priznati na stranu sve ostaloGorki je napisao/la:sodaacm je napisao/la:
NIkad necu zaboraviti onaj muk i konfuziju jedno 5 minuta kada su procitali nasu parolu odgovor na njihovu "carsiju",,,ono se trebalo dozivjeti![]()
Ti to iz Gracanice stigo? inace kakva jeZoom088 je napisao/la:Opasno mi je zdravlje naruseno ovih dana pa valjda sanjam neke horore.
Kao, ja na utakmici u Kaknju, gledam tekmu i mi povedemo 1-0, ali sudija ponistio gol zbog Jaganjca u ofsajdu.
Poslije toga Dzana pogodi stativu, a lopta se nekako odbije do Jaganjca, on pogadja precku, a Rudar slozi kontru i povede 1-0.
Poslije toga Kuduz i njihov kapiten se nesto posamarase a sudija Kuduzu pokaze crveni a njihovom kapitenu (ko god bio) - zuti karton.
Sudijsko vrijeme, Basrak krade loptu igracima Rudara, ulazi u kazneni prostor a golman ga uhvati za nogu i - penal.
Dzana izvodi penal, pogadja stativu a Basrak naleti na loptu i zabije gol. Međutim, sudija ponovo poništava pogodak zbog ofsajda![]()
Kraj, Siouxi ulijecu u teren i ganjaju sudiju za kojeg sam poslije saznao da je Jakupovic iz Bihaca![]()
Moram ozdraviti sto prije
Ma snovi su ti kao da si bio na kafi u carsijiZoom088 je napisao/la:Ne kontam bas ova pitanja
Moze na PP objasnjenje ako nije frka.
Hvala na lijepim zeljama. Nadam se da cu popraviti ovo sto sam zezn'o inace....dzenaza.
Znaci da obucemo tene za trcanje u subotu, jel to?Zoom088 je napisao/la:Sudija nikakav. Nula. Kako ljudska, moralna tako i sudijska. Zet kriminalca Gobeljica, inace komesara za sudjenje u nasem rangu.
Rudarov sudija. Sjetite se samo utakmice prvog kola u Lukavcu kada nas je sudija masakrirao protiv Rudara. Zamislite, sudio je upravo ovaj idiot Prosic.
Samo pesnice nazuljat dobroZoom088 je napisao/la:To, to...i ventile neke
Prosic ima nesto kose. Kazlagic nemaagalo je napisao/la:ranije nam je sudio prosic to je onaj celavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.