Poslao sam ti link na pp, pricekaj bevandu da ju otkljucaConvicts1988 je napisao/la: @bevanda, da li postoji ta grupa na fejsbuku o kojoj ste pričali u vezi ovog zajedničkog listića, da se i ja priključim !?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Poslao sam ti link na pp, pricekaj bevandu da ju otkljucaConvicts1988 je napisao/la: @bevanda, da li postoji ta grupa na fejsbuku o kojoj ste pričali u vezi ovog zajedničkog listića, da se i ja priključim !?
i šta imaš od toga? dobiti ćeš listić od kladionice pozlaćen u prvoj zlatarni na koju neko od nas naiđe, koja je svrha?AudiSpeed je napisao/la:akumulator1987 je napisao/la:ako od onog napravite takmicenje bolje onda zakljucat temu
pa ne mora to biti takmicenje nego samo da se zna ko je bio najbolji za odredeni mjesec.
Svako piše procenat pogodjenih parova,ja sam do sad odigrao 4 zajednica I ni jednom ni blizu al jednom ce upalit, jedino sto bih se slozio da se zatvori krug, tj barem 20 prijedloga u mjesec dana igraca I a taj krug sastavlja tikete jer ne nemoguce realno proci 12 parova na tiketuAudiSpeed je napisao/la:akumulator1987 je napisao/la:ako od onog napravite takmicenje bolje onda zakljucat temu
pa ne mora to biti takmicenje nego samo da se zna ko je bio najbolji za odredeni mjesec.
Pa nisam pametan kad svoje pare uplacujem, a bas cu biti pametniji zbog toga sto cu na kraju mjeseca dobiti smajliAudiSpeed je napisao/la:kako hocete al mnogo bi se pametniji prijedlozi davali ovako samo neki mlate
Na dva, nema smisla stavljat sve na 1 listic.jopaa7 je napisao/la:13 parova na zajednickom, idemo na 2 listica?
Aj sastavi dva pa da idem uplatitjopaa7 je napisao/la:13 parova na zajednickom, idemo na 2 listica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.