Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

DavidDeGea
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la DavidDeGea » 10 mar 2015, 03:17

Steta za ovo spansko ****,evo bargnani vec 10 dao :oops:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 mar 2015, 03:17

Odigrao paul gasola over, kreten ostao na 13, odigrao u sistemu na chicagu, debili naprave comeback i na kraju opet popuse, te sto je najtuznije:odigram na jednom listicu ispod 9 razlike za memfis (hendikep), dobili 10... Kakav sam ja peh, majku mu mrtvu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DavidDeGea
Kontakt:

Post Postao/la DavidDeGea » 10 mar 2015, 03:19

[quote="Bihac96"]Kakva je to kretenska ekipa dovoljan je pokazatelj da su u odlucujucim trenucima kad sam imali napad za izjednacene izasli na teren sa 6 igraca i dobili tehnicku i izgubili loptu :tokralju: Jos jednom stariji Gasol sjetim ti se zene :puke:[/quote
yebem mu najmilije :puke:

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 10 mar 2015, 03:24

Jos moriiiiis

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2015, 08:01

slika

:( :( :(
1946

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 mar 2015, 10:03

Dojave poslije prolaza, odlučim ja u subotu da se čujem s jednim takvim likom, pošalje on meni fener iz 1/x, kaže on meni tim stručnjaka radi na ovome, bla bla bla, napišem ja njemu, hvala brate, daj mi kakav broj da ti posaljem pare i prije nego li počne meč, automatski me blokirao hahh, tuga je sta ljudima rade ove grupe na fb, ali i NEK rade kad ima debila, naravno ja nisam feninga na to uplatio, pogledavsi rezultate fenera i galate, nikad haman nije bio x na njihovim utakmicama a kamo li da dodje 1/x

akumulator1987
Kontakt:

Post Postao/la akumulator1987 » 10 mar 2015, 10:21

diplomatija je napisao/la:Dojave poslije prolaza, odlučim ja u subotu da se čujem s jednim takvim likom, pošalje on meni fener iz 1/x, kaže on meni tim stručnjaka radi na ovome, bla bla bla, napišem ja njemu, hvala brate, daj mi kakav broj da ti posaljem pare i prije nego li počne meč, automatski me blokirao hahh, tuga je sta ljudima rade ove grupe na fb, ali i NEK rade kad ima debila, naravno ja nisam feninga na to uplatio, pogledavsi rezultate fenera i galate, nikad haman nije bio x na njihovim utakmicama a kamo li da dodje 1/x

Ako već prodaju maglu ne znam sto je ne prodaju sa 2 kineskom ligom jbt, cuj fener galata nastimano :D

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 mar 2015, 10:48

Pa znas ono, Turci stimaju hah

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 mar 2015, 12:08

Lisac je napisao/la:Ona 2 na san lorenzo sto sam pisao na temi predlozi, prognoze to vam je cast od mene posto sam napunio 3 banke, da ne kazete nije Lisac castio:D
P.S pratite Castrof-a cesto bude dobrih info. posebno za juznoamerikance

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa lišće sretan ti rođendan! živ nam bio i barem jednu kladionicu zatvorio! :D

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 mar 2015, 13:33

Sretan rodjendan, sve najbolje.. I kako je sa 3 banke, ja sutra punim i nije mi bas drago:)

akumulator1987
Kontakt:

Post Postao/la akumulator1987 » 10 mar 2015, 13:50

vidi raje skupa učli pisat pod granatama, sad skupa pušimo pare po kladama :D
ja cu to ratu da pripisem :D

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 10 mar 2015, 14:12

zgmiky je napisao/la: pa lišće sretan ti rođendan! živ nam bio i barem jednu kladionicu zatvorio! :D
Hvala, hvala trudicu se :D
diplomatija je napisao/la:Sretan rodjendan, sve najbolje.. I kako je sa 3 banke, ja sutra punim i nije mi bas drago:)
Hvala, jbg. mene svi tjese da su to najbolje godine :crazy: :D

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 10 mar 2015, 14:33

Šta izabrati odavde :roll:

slika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 10 mar 2015, 14:41

Davis -over
DeRozan - under
West-over

nvidia
Kontakt:

Post Postao/la nvidia » 10 mar 2015, 14:48

Bargnani under
Lejkersi 99.5 under

Mada bolje je sacekati do veceras
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.

AudiSpeed
Kontakt:

Post Postao/la AudiSpeed » 10 mar 2015, 14:54

:?: :?: :?:

Ej raja ja imam dobar prijedlog za sve one koji postavljaju prijedloge za temu zajednicki listic a to je da se od danas 10.3 pa do kraja ovog mjeseca takmicimo za igraca mjeseca tj. kladionicara naravno uz onaj omjer koji trenutno igraci imaju.svaki igrac koji zeli uci u tu konkurenciju mora imati najmanje 15 odigranih parova.igrac sa najboljim procentom pogodaka je igrac mjeseca i onda svi takmicari za sljedeci mjesec pisu svoj ukupan omjer,omjer mjeseca i onaj ko je igrac mjeseca stavi ovaj smajlic :kralj: i za svaki sljedeci stavi jos jedan isti .

akumulator1987
Kontakt:

Post Postao/la akumulator1987 » 10 mar 2015, 15:01

ako od onog napravite takmicenje bolje onda zakljucat temu

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 10 mar 2015, 15:13

AudiSpeed je napisao/la::?: :?: :?:

Ej raja ja imam dobar prijedlog za sve one koji postavljaju prijedloge za temu zajednicki listic a to je da se od danas 10.3 pa do kraja ovog mjeseca takmicimo za igraca mjeseca tj. kladionicara naravno uz onaj omjer koji trenutno igraci imaju.svaki igrac koji zeli uci u tu konkurenciju mora imati najmanje 15 odigranih parova.igrac sa najboljim procentom pogodaka je igrac mjeseca i onda svi takmicari za sljedeci mjesec pisu svoj ukupan omjer,omjer mjeseca i onaj ko je igrac mjeseca stavi ovaj smajlic :kralj: i za svaki sljedeci stavi jos jedan isti .
Prijedlog 0 bodova, lupaš ko Maksim po diviziji .

@bevanda, da li postoji ta grupa na fejsbuku o kojoj ste pričali u vezi ovog zajedničkog listića, da se i ja priključim !?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 mar 2015, 15:15

AudiSpeed je napisao/la::?: :?: :?:

ti očito da nisi shvatio poantu te teme, tema nije otvorena da bi se neko takmičio već da se stavljaju najsigurniji parovi toga dana, znači uzmeš ponudu i gledaš što je po tebi danas najsigurnije, kojem paru daješ najveće šanse i recimo da imaš puno para pa da možeš uložiti samo na jednu utakmicu koja bi to bila, nema tu natjecanja, za to imaš druge forume i stranice, ovdje toga nema...i ne razumijem one fore sa najmanjom i najvećom pogođenom kvotom, skroz bezveze se rade od toga znanstveni radovi a tema je jednostavna da jednostavnija ne može biti, samo da je pravih ljudi koji poštuju pravila i piše kao svi ostali, čemu natjecanje?!

AudiSpeed
Kontakt:

Post Postao/la AudiSpeed » 10 mar 2015, 15:16

akumulator1987 je napisao/la:ako od onog napravite takmicenje bolje onda zakljucat temu

pa ne mora to biti takmicenje nego samo da se zna ko je bio najbolji za odredeni mjesec.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.