Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Steta za ovo spansko ****,evo bargnani vec 10 dao 

- plavipatriota
- Kontakt:
Odigrao paul gasola over, kreten ostao na 13, odigrao u sistemu na chicagu, debili naprave comeback i na kraju opet popuse, te sto je najtuznije:odigram na jednom listicu ispod 9 razlike za memfis (hendikep), dobili 10... Kakav sam ja peh, majku mu mrtvu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
[quote="Bihac96"]Kakva je to kretenska ekipa dovoljan je pokazatelj da su u odlucujucim trenucima kad sam imali napad za izjednacene izasli na teren sa 6 igraca i dobili tehnicku i izgubili loptu
Jos jednom stariji Gasol sjetim ti se zene
[/quote
yebem mu najmilije

yebem mu najmilije

- harisbokii
- Kontakt:
Jos moriiiiis
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
- diplomatija
- Kontakt:
Dojave poslije prolaza, odlučim ja u subotu da se čujem s jednim takvim likom, pošalje on meni fener iz 1/x, kaže on meni tim stručnjaka radi na ovome, bla bla bla, napišem ja njemu, hvala brate, daj mi kakav broj da ti posaljem pare i prije nego li počne meč, automatski me blokirao hahh, tuga je sta ljudima rade ove grupe na fb, ali i NEK rade kad ima debila, naravno ja nisam feninga na to uplatio, pogledavsi rezultate fenera i galate, nikad haman nije bio x na njihovim utakmicama a kamo li da dodje 1/x
-
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Dojave poslije prolaza, odlučim ja u subotu da se čujem s jednim takvim likom, pošalje on meni fener iz 1/x, kaže on meni tim stručnjaka radi na ovome, bla bla bla, napišem ja njemu, hvala brate, daj mi kakav broj da ti posaljem pare i prije nego li počne meč, automatski me blokirao hahh, tuga je sta ljudima rade ove grupe na fb, ali i NEK rade kad ima debila, naravno ja nisam feninga na to uplatio, pogledavsi rezultate fenera i galate, nikad haman nije bio x na njihovim utakmicama a kamo li da dodje 1/x
Ako već prodaju maglu ne znam sto je ne prodaju sa 2 kineskom ligom jbt, cuj fener galata nastimano

- diplomatija
- Kontakt:
Pa znas ono, Turci stimaju hah
pa lišće sretan ti rođendan! živ nam bio i barem jednu kladionicu zatvorio!Lisac je napisao/la:Ona 2 na san lorenzo sto sam pisao na temi predlozi, prognoze to vam je cast od mene posto sam napunio 3 banke, da ne kazete nije Lisac castio![]()
P.S pratite Castrof-a cesto bude dobrih info. posebno za juznoamerikance

- diplomatija
- Kontakt:
Sretan rodjendan, sve najbolje.. I kako je sa 3 banke, ja sutra punim i nije mi bas drago:)
-
- Kontakt:
vidi raje skupa učli pisat pod granatama, sad skupa pušimo pare po kladama
ja cu to ratu da pripisem

ja cu to ratu da pripisem

Hvala, hvala trudicu sezgmiky je napisao/la: pa lišće sretan ti rođendan! živ nam bio i barem jednu kladionicu zatvorio!

Hvala, jbg. mene svi tjese da su to najbolje godinediplomatija je napisao/la:Sretan rodjendan, sve najbolje.. I kako je sa 3 banke, ja sutra punim i nije mi bas drago:)

- prasovic89
- Kontakt:
Šta izabrati odavde

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Davis -over
DeRozan - under
West-over
DeRozan - under
West-over
Bargnani under
Lejkersi 99.5 under
Mada bolje je sacekati do veceras
Lejkersi 99.5 under
Mada bolje je sacekati do veceras
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.

Ej raja ja imam dobar prijedlog za sve one koji postavljaju prijedloge za temu zajednicki listic a to je da se od danas 10.3 pa do kraja ovog mjeseca takmicimo za igraca mjeseca tj. kladionicara naravno uz onaj omjer koji trenutno igraci imaju.svaki igrac koji zeli uci u tu konkurenciju mora imati najmanje 15 odigranih parova.igrac sa najboljim procentom pogodaka je igrac mjeseca i onda svi takmicari za sljedeci mjesec pisu svoj ukupan omjer,omjer mjeseca i onaj ko je igrac mjeseca stavi ovaj smajlic

-
- Kontakt:
ako od onog napravite takmicenje bolje onda zakljucat temu
-
- Kontakt:
Prijedlog 0 bodova, lupaš ko Maksim po diviziji .AudiSpeed je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ej raja ja imam dobar prijedlog za sve one koji postavljaju prijedloge za temu zajednicki listic a to je da se od danas 10.3 pa do kraja ovog mjeseca takmicimo za igraca mjeseca tj. kladionicara naravno uz onaj omjer koji trenutno igraci imaju.svaki igrac koji zeli uci u tu konkurenciju mora imati najmanje 15 odigranih parova.igrac sa najboljim procentom pogodaka je igrac mjeseca i onda svi takmicari za sljedeci mjesec pisu svoj ukupan omjer,omjer mjeseca i onaj ko je igrac mjeseca stavi ovaj smajlici za svaki sljedeci stavi jos jedan isti .
@bevanda, da li postoji ta grupa na fejsbuku o kojoj ste pričali u vezi ovog zajedničkog listića, da se i ja priključim !?
ti očito da nisi shvatio poantu te teme, tema nije otvorena da bi se neko takmičio već da se stavljaju najsigurniji parovi toga dana, znači uzmeš ponudu i gledaš što je po tebi danas najsigurnije, kojem paru daješ najveće šanse i recimo da imaš puno para pa da možeš uložiti samo na jednu utakmicu koja bi to bila, nema tu natjecanja, za to imaš druge forume i stranice, ovdje toga nema...i ne razumijem one fore sa najmanjom i najvećom pogođenom kvotom, skroz bezveze se rade od toga znanstveni radovi a tema je jednostavna da jednostavnija ne može biti, samo da je pravih ljudi koji poštuju pravila i piše kao svi ostali, čemu natjecanje?!AudiSpeed je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ej raja ja imam dobar prijedlog za sve one koji postavljaju prijedloge za temu zajednicki listic a to je da se od danas 10.3 pa do kraja ovog mjeseca takmicimo za igraca mjeseca tj. kladionicara naravno uz onaj omjer koji trenutno igraci imaju.svaki igrac koji zeli uci u tu konkurenciju mora imati najmanje 15 odigranih parova.igrac sa najboljim procentom pogodaka je igrac mjeseca i onda svi takmicari za sljedeci mjesec pisu svoj ukupan omjer,omjer mjeseca i onaj ko je igrac mjeseca stavi ovaj smajlici za svaki sljedeci stavi jos jedan isti .
akumulator1987 je napisao/la:ako od onog napravite takmicenje bolje onda zakljucat temu
pa ne mora to biti takmicenje nego samo da se zna ko je bio najbolji za odredeni mjesec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.