Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Nerminovic » 10 mar 2015, 10:53

Drugo je Ibisevic...Duric nikad nista nije pokazao, niti u klubu niti nista.

Hocemo Zeca. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 mar 2015, 10:56

Nerminovic je napisao/la:Drugo je Ibisevic...Duric nikad nista nije pokazao, niti u klubu niti nista.

Hocemo Zeca. :kafa:
Drugi najveci sine skandinavije, ocito nisi pratio U21, 4 tekme 6 golova. :cool:
Meni vise nego dovoljno, a u zadnjoj godini za Ibija je Ibrahimovic.

Ibija treba podrzati sada kroz repku da se proda na ljeto jer ce nam koristiti ali Milance uz Mahmuta mora biti u 4 napadaca jer sa njim dobijamo totalno novu dimenziju. Imas vecu mogucnost kombinacije a koristi ti i defanzivno i ofanzivno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2015, 11:01

A koji je to goalgetter zapostavljen zbog Djurica pa se pravi ovolika panika oko njegovog poziva?

Licno isto smatram da je Mahmutovic trebao dobiti poziv prije Milana, ali kojeg mi to jos imamo osim njih dvojice pa da ga mozemo pozvati umjesto ovog "jablana" i "sljivotresa" kako ga od milja nazivate?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2015, 11:06

Goalgetter je napisao/la:Licno isto smatram da je Mahmutovic trebao dobiti poziv prije Milana, ali kojeg mi to jos imamo osim njih dvojice pa da ga mozemo pozvati umjesto ovog "jablana" i "sljivotresa" kako ga od milja nazivate?
Ara već dobija minutice u Dinamu, tako da vrlo brzo dobijamo još jednog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 mar 2015, 11:07

ja ne znam zasto, ali imam osjecaj da ce Milan biti pun pogodak za reprezentaciju...ove igre u dosadasnjoj karijeri po Italiji ne moraju mnogo da znace, znamo svi kako se igra tamo, pogotovo sto evo trenutno igra u tako losem klubu da mu se svaki gol treba udvostruciti...znamo svi kako je igrao u mladoj reprezentaciji koja je bila jako kvalitetna u toj generaciji (6 golova u cetiri utakmice), tako da sam ubjedjen da ce u A repki imati odlicnu statistiku iako trenutno oskudjevamo sa kvalitetnim krilima...ovakvi igraci mogu biti jako korisni, em sto umiju zabiti, em sto mogu redovno asistirati saigracima jer je Milan nenadjebiv u skoku..

a kad se vec igrate brojkama, recimo Dzeko je trenutno na brojci od 35 golova u 63 utakmice u reprezentaciji (0,55 golova po tekmi), a recimo Ibisevic 21 gol u 59 utakmica (0,35), a ja sam ubijedjen da ce Djuric imati bolji skor od recimo Vedada...za Dzeku vec jako tesko...citiracu se nekada ako Bog da :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2015, 11:07

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Licno isto smatram da je Mahmutovic trebao dobiti poziv prije Milana, ali kojeg mi to jos imamo osim njih dvojice pa da ga mozemo pozvati umjesto ovog "jablana" i "sljivotresa" kako ga od milja nazivate?
Ara već dobija minutice u Dinamu, tako da vrlo brzo dobijamo još jednog.
Govorim naravno za ovo okupljanje, trenutno stvarno nemamo bolje, a vec za sljedeca okupljanja tu i ja takodjer zeljno iscekujem Aru. Potencijalni 3. , ako ne i drugi napadac iza Edina, posto je pitanje kako ce se Vedadova karijera razviti nakon ove katastrofalne sezone, vidim ga jasno ispred Milana i Mahmuta.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2015, 11:13

Pa zar ima ljudi koji su protiv poziva za Djurica. E pa ljudi moji nama bas niko ne bi ugodio. On i Zukanovic su prvotimci u ligi petice. Poslije utakmice sa Juventusom svaki ozbiljan sportski list je momka uvrstio u tim kola a mi se pitamo bi li trebao biti u repki. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. U ovom momentu nam je i Zec trebao jer je Lulic povrijedjen a neki propituju poziv za Djuku. Svasta.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2015, 11:20

@Goalgetter
Po cemu ga vidis tako visoko rangiranog u nasem napadu ako ti nije problem da odgovoris care. Gledam svako kolo HNLa pogotovu kad sam doma a sada jesam. Nije mi jasno spominjanje Are u kontekstu repke makar u ovom momentu. Mozda racunas na talenat ali to bi ipak trebalo potvrditi. Pa sada je i Bajic ispred njega. A da ne spominjem neke druge igrace. Neka se izbori Hodzic da makar bude redovna zamjena da bi uopce mogli pisati o njemu. Neka makar ulazi redovno sa klupe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2015, 11:23

Ima nas koji smo Aru gledali mnogo više od ovih minutica koje je dobio u Dinamu. Tako da nam je njegov potencijal poprilično poznat.
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2015, 11:31

Virtu4l je napisao/la:Ima nas koji smo Aru gledali mnogo više od ovih minutica koje je dobio u Dinamu. Tako da nam je njegov potencijal poprilično poznat.
Dobro ja vjerujem tebi sve sto kazes ali da ti posteno kazem vjerujem vise svojim ocima. A ono sto ja vidim je da sjedi na klupi. Doprinos Hodzica repki nije ni blizu Milanovom a igranje u PL prethodnih godina nije dokaz nicemu. Neka se momak pokaze u klubu u kojem sada igra i niko sretniji od mene, a to sto si ti gledao da Mladosti zabija za mene je puno manje mjerodavno nego ovo sto je Djuka igrac utakmice protiv Juventusa.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 mar 2015, 11:42

dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ima nas koji smo Aru gledali mnogo više od ovih minutica koje je dobio u Dinamu. Tako da nam je njegov potencijal poprilično poznat.
Dobro ja vjerujem tebi sve sto kazes ali da ti posteno kazem vjerujem vise svojim ocima. A ono sto ja vidim je da sjedi na klupi. Doprinos Hodzica repki nije ni blizu Milanovom a igranje u PL prethodnih godina nije dokaz nicemu. Neka se momak pokaze u klubu u kojem sada igra i niko sretniji od mene, a to sto si ti gledao da Mladosti zabija za mene je puno manje mjerodavno nego ovo sto je Djuka igrac utakmice protiv Juventusa.
bio je i avdija igrac utakmice protiv intera :lol: pa smo se opet svi slozili da nije za reprezentacije

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 mar 2015, 11:52

Goalgetter je napisao/la:A koji je to goalgetter zapostavljen zbog Djurica pa se pravi ovolika panika oko njegovog poziva?

Licno isto smatram da je Mahmutovic trebao dobiti poziv prije Milana, ali kojeg mi to jos imamo osim njih dvojice pa da ga mozemo pozvati umjesto ovog "jablana" i "sljivotresa" kako ga od milja nazivate?

Nije panika zbog Djurica nego zbog toga sto ga Mesa zove a Pape ga je ignoriso pa sljedbenici papetologije prirodno ne mirisu ni Milana jer zaBoga to nije posteno prema Ibisevicu. :crazy:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 mar 2015, 11:52

samoposteno je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
bio je i avdija igrac utakmice protiv intera :lol: pa smo se opet svi slozili da nije za reprezentacije
Ali smo se isto slozili da Avdija nikad nece igrati u ligi petice. Djuka je i u mladoj repki bio bomba od igraca a to je bila poprilicno talentirana generacija sa dobrim krilima gdje je on mogao doci do izrazaja. Hodzic jos nije kandidat ni za prvi tim svog kluba a ne za repku. Mozda nekada bude pa cemo onda pisati o tome. Ima nazalost jos i vremena da propadne. Nadajmo se najboljem.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 mar 2015, 11:55

Principatus je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Samo se vi prepirite sa calciom, njemu to i jesti cilj, da svojim nebulozama odvuce svaku yebenu temu u offtopic. Pa valjda ste do sad shvatili da s njim i harisom kantom nema ozbiljne rasprave.
Ma lik trola nenormalno. U 100 postova nema substance za 1.
Pa onda ovi klonovi tipa Frdagic i Stolnitenis i tako to, forum je stvarno duboko zaglavio.
Ti i tvoji jarani trolate vec mjesecima pa i godinama. Volio bih stvarno da mi neko od vas objasni po cemu su to Tino i Hadzic antitalenti a Prcic i Djuric (neshvaceni) fudbalski velemastori kada je mnogo blize istini da je to po kvaliteti sve tu negdje. Ko kaze da nije tako neka prestane pratiti fudbal. Morat cete se kad tad zapitati je li vrijedilo sve ono laganje, pljuvanje, izmisljanje i stvaranje lose atmosfere, koja nas je vrlo vjerovatno na kraju i kostalo boljeg starta u kvalifikacijama...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 mar 2015, 12:53

calcio je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Samo se vi prepirite sa calciom, njemu to i jesti cilj, da svojim nebulozama odvuce svaku yebenu temu u offtopic. Pa valjda ste do sad shvatili da s njim i harisom kantom nema ozbiljne rasprave.
Ma lik trola nenormalno. U 100 postova nema substance za 1.
Pa onda ovi klonovi tipa Frdagic i Stolnitenis i tako to, forum je stvarno duboko zaglavio.
Ti i tvoji jarani trolate vec mjesecima pa i godinama. Volio bih stvarno da mi neko od vas objasni po cemu su to Tino i Hadzic antitalenti a Prcic i Djuric (neshvaceni) fudbalski velemastori kada je mnogo blize istini da je to po kvaliteti sve tu negdje. Ko kaze da nije tako neka prestane pratiti fudbal. Morat cete se kad tad zapitati je li vrijedilo sve ono laganje, pljuvanje, izmisljanje i stvaranje lose atmosfere, koja nas je vrlo vjerovatno na kraju i kostalo boljeg starta u kvalifikacijama...
Stani jel ti fakat procitas to sto napises ili onako udaras nasumice po tastaturi?
Talenat od navedenih nije niko jer su prestari igraci da bi bili talenti, razlika je sto ovi igraju u ligama petice, Djuric razbija odbranu Juveta i poigrava se sanjima, a drugi igraju na pasnjacima HNL-a u timu koji je u rangu Viteza i koji u direktnom srazu ne moze dobiti vodece timove PL.
Anel je igrac koji je sve a u stvari jedna velika nula, ispodprosjecan igrac kojeg se guralo da se proda, kao i TSS, ulozene su desetine hiljada eura u marketing u izlog u repki i nisu se prodali, dok su igraci koji nisu bili izlozeni poput Zuke, Coce, Prcica lagano nasli nove klubove.
Atmosferu je unistio tvoj idol svojim idiotsko-glupavim potezima na nivou retardniranog covjeka, prije poziva na SP i poslije toga.
Spisak bez napadaca u Izraelu je izazvao podsmijeh cijelog svijeta a guranje burazovih igraca prevrsilo svaki bezobrazluk, a posljedica svega je da danasnji selektor mora u par mjeseci ispravljati godine nerada jer nemamo 20-tak igraca koji mogu konkurisati za sastav.
Ostavio je reprezentaciju na nivou prije Cire, na dnu dna srozanu do daske iako su par mjeseci prije igrali na SP.
TSS da je po kvaliteti tu negdje sa Prcicem igrao bi u donjem domu Francuske ili bar nekom osrednjem timu belgijske lige, ali ne, otjeran je ko pas iz belgije i prvi put u ajduku nije prosao ni probu, da bi u drugoj pokusaju uspio nakon cega nekom koincidencijom Avdija ulazi u repku. Mah, ti si toliko, drzak i bezobrazan, a tvrdoglav da ti nije vazan uspjeh BiH nego podrska necovjeku, bezobrazniku, licemjeru i lazovu Safetu Susicu!
Ne znam ni sto ti pisem i raspravljam kada si beznadezan slucaj.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 10 mar 2015, 13:04

bhsport je napisao/la: Stani jel ti fakat procitas to sto napises ili onako udaras nasumice po tastaturi?
Talenat od navedenih nije niko jer su prestari igraci da bi bili talenti, razlika je sto ovi igraju u ligama petice, Djuric razbija odbranu Juveta i poigrava se sanjima, a drugi igraju na pasnjacima HNL-a u timu koji je u rangu Viteza i koji u direktnom srazu ne moze dobiti vodece timove PL.
Anel je igrac koji je sve a u stvari jedna velika nula, ispodprosjecan igrac kojeg se guralo da se proda, kao i TSS, ulozene su desetine hiljada eura u marketing u izlog u repki i nisu se prodali, dok su igraci koji nisu bili izlozeni poput Zuke, Coce, Prcica lagano nasli nove klubove.
Atmosferu je unistio tvoj idol svojim idiotsko-glupavim potezima na nivou retardniranog covjeka, prije poziva na SP i poslije toga.
Spisak bez napadaca u Izraelu je izazvao podsmijeh cijelog svijeta a guranje burazovih igraca prevrsilo svaki bezobrazluk, a posljedica svega je da danasnji selektor mora u par mjeseci ispravljati godine nerada jer nemamo 20-tak igraca koji mogu konkurisati za sastav.
Ostavio je reprezentaciju na nivou prije Cire, na dnu dna srozanu do daske iako su par mjeseci prije igrali na SP.
TSS da je po kvaliteti tu negdje sa Prcicem igrao bi u donjem domu Francuske ili bar nekom osrednjem timu belgijske lige, ali ne, otjeran je ko pas iz belgije i prvi put u ajduku nije prosao ni probu, da bi u drugoj pokusaju uspio nakon cega nekom koincidencijom Avdija ulazi u repku. Mah, ti si toliko, drzak i bezobrazan, a tvrdoglav da ti nije vazan uspjeh BiH nego podrska necovjeku, bezobrazniku, licemjeru i lazovu Safetu Susicu!
Dzaba se trudis, sumnjam da je i procitao ovaj tvoj post, a i ako je procitao zna da ti nema sta odgovorit pa ce onda sutit do veceras il sutra po virtualovom receptu, i onda ce sutra opet doc i napisat pa kako to da je prcic bolji igrac od tine, kako to da je yaya toure bolji od hadzica bla bla i tako do sljedecih pljuski kad ce mozda sutit i po 2-3 dana i opet po starom.
Al jbg tako ce bit uvijek kad smo budale pa obicne trolove uzimamo za ozbiljno samo zato sto imaju po nekoliko hiljada postova :puke:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 mar 2015, 13:08

TomBrajder je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Stani jel ti fakat procitas to sto napises ili onako udaras nasumice po tastaturi?
Dzaba se trudis, sumnjam da je i procitao ovaj tvoj post, a i ako je procitao zna da ti nema sta odgovorit pa ce onda sutit do veceras il sutra po virtualovom receptu, i onda ce sutra opet doc i napisat pa kako to da je prcic bolji igrac od tine, kako to da je yaya toure bolji od hadzica bla bla i tako do sljedecih pljuski kad ce mozda sutit i po 2-3 dana i opet po starom.
Al jbg tako ce bit uvijek kad smo budale pa obicne trolove uzimamo za ozbiljno samo zato sto imaju po nekoliko hiljada postova :puke:
a prije toga ce se vratit sa jos 3 klon-profila da kvota sam sebe i napise "joj, jesam ja meni kralj"
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2015, 13:11

TomBrajder je napisao/la:Al jbg tako ce bit uvijek kad smo budale pa obicne trolove uzimamo za ozbiljno samo zato sto imaju po nekoliko hiljada postova :puke:
Jok, eto tebe ćemo uzeti za ozbiljno samo zato što imaš nekoliko hiljada registracija :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 10 mar 2015, 13:12

Virtu4l je napisao/la:
TomBrajder je napisao/la:Al jbg tako ce bit uvijek kad smo budale pa obicne trolove uzimamo za ozbiljno samo zato sto imaju po nekoliko hiljada postova :puke:
Jok, eto tebe ćemo uzeti za ozbiljno samo zato što imaš nekoliko hiljada registracija :kafa:
Ovo mi je druga registracija, a i sam znas da ih ti imas vise od mene :wave:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 mar 2015, 13:16

Potvrđeno - u ponedjeljak press konferencija i spisak!
#Salihović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Proximic i 28 gostiju.