FK Željezničar (opšte diskusije)

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la boccaccio » 10 mar 2015, 10:49

@Evander

Smatram da je to neprihvatljivo i ja ti se izvinjavam u svoje ime. Samo ti pisi, hvala ti sto odvajas svoje dragocjeno vrijeme da bi se malo druzio sa nama. Sto se mene tice apsolutno si dobrodosao da svoje slobodne trenutke podijelis na ovom dijelu foruma, kojeg nazalost i ne smatras prijateljskim. Nazalost, sta da se radi, treba vjerovati u bolje sutra i da cemo zasluziti malo bolje misljenje od tebe i tvojih drugara u sto blizoj buducnosti. Ja te iskreno pozdravljam i zelim ti sve najbolje u zivotu, u nadi da cemo se uzajamno cijeniti i postovati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 mar 2015, 11:21

Evander je napisao/la:Vi ste fakat napaceni.
Covjek se zajebaje na nacin da ce i dijete skontati da je rijec o sali, ali se "intelektualci" i dalje zele svadjati i zele vrijedjati.
Postali ste fakat olos onaj najprimitivnije vrste.

Hajmo opet red jagomira, tableta, kompleksa i slicno, ocito nista drugo ne znate niti napisati.
Najprimitivnija ste "zajednica" na ovom forumu.

Nivo kulture dijaloga vam je ravan tefericu i seoskoj birtiji.

Ovdje da dodje navijac neke druge ekipe i kaze za Zelju da je naj, naj u svmu, vi bi opet opleli sa vasim primitivnim upadicama. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Ne kontam Vas sto uopste ppisete ovdje kada se cirkuza sa Vama Sami dajete povoda.
Zip je napisao/la:Ovde ne mozes ni rijec napisati, a da te ne uvrijede...
Kultura na nivou... Al dobroo, nije da nismo navikli...

Ja sam postavio pitanje, i nije moj problem sto se vas 15 zalijepilo za to pitanje... A niko ne zna odg, a svi bi da nesto kazu.. I naravno, u nedostatku odg jedino sto se moze jest vrijdjanje...

Ovo je forum za sve korisnike, i inam pravo postaviti sta ja zelim ako je u skladu sa temim i ako ne vrijedjam..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 mar 2015, 11:31

Svaki od nas danima trpi vas dvojicu šalabajzera koji su se našli uvrijeđenim nakon što su prethodno bez prestanka provocirali 4-5 dana a bili su ismijavani jer su sami dali povod za takvo nešto. I ja se sad trebam sažaliti nad vama dvojicom jer se osjećate "uvrijeđenima"? Ma gonite se i jedan i drugi da vam ne kažem gdje..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 mar 2015, 11:47

boccaccio je napisao/la:@Evander

Smatram da je to neprihvatljivo i ja ti se izvinjavam u svoje ime. Samo ti pisi, hvala ti sto odvajas svoje dragocjeno vrijeme da bi se malo druzio sa nama. Sto se mene tice apsolutno si dobrodosao da svoje slobodne trenutke podijelis na ovom dijelu foruma, kojeg nazalost i ne smatras prijateljskim. Nazalost, sta da se radi, treba vjerovati u bolje sutra i da cemo zasluziti malo bolje misljenje od tebe i tvojih drugara u sto blizoj buducnosti. Ja te iskreno pozdravljam i zelim ti sve najbolje u zivotu, u nadi da cemo se uzajamno cijeniti i postovati.
Korektan kao i uvijek, za svaku pohvalu :thumbup:

Ne moramo se slagati da bi se uvazavali.
Ja vas ne mrzim, ali vas volim pecnuti sa vrmena na vrijeme. Mislim da to nije bas toliko lose ;)
Ali zbog tebe i tebi slicnih i to cu reducirati ;)

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 10 mar 2015, 11:58

On voli nekog prcnut. Eh ovo je vec bolest. On je sam sebe ubjedio da nekog prca i sta ces ti njemu? Znaci Boze!!!

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 10 mar 2015, 12:25

boccaccio je napisao/la:@Evander

Dobar si ti prijatelju, i ako kojim slucajem u narednim izborima budes na listi samo nam javi koji broj i ja cu te prvi zaokruziti :thumbup: A ne sumnjam da ce neko i od ovih tvojih malih plavih, jer kad se ti javis na forumu to ti je isto kao kad sunce ugrije i javi se neka nada u bolje sutra. Dosta si realan i priseban lik :thumbup:

A ovi nama dragi pacijenti kao sto je @OdaVeliki i jos par njih da ih ne nabrajam, zasluzuju poseban treman i paznju i mi se trudimo da im ugodimo stvarno :D i da ne zaboravim @Super-a cini mi se insajdera za medalju :urnebes: :urnebes: :urnebes:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 mar 2015, 12:36

Izgleda došla druga smjena, prva je svoje odradila. Sad ide isplata :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 10 mar 2015, 12:45

Forum postao bezveze ovaj amidzatan i ovaj evander se natovarili na pdf zelje ne skidaju oci sa njega. Dovoljno sto imamo 10.000 strucnjaka i trenera koji svaki dan pametuju , definitivno ovdje vise neces procitati neke stvari info o klubu i misljenja nego samo provokacije i neke vicevi kojima se samo vi smijete nesto! Jarane de dodajte se na fb ili neku socijalnu mrezu i citav dan se vi samo dopisujte ... al samo mani se nas , ne znam koliko godina imas al takvi fazoni su bili aktuelni mozda u srednjoj i to eventualno 1. ili 2. razred. Ja sam stvarno ne mogu reci navijac zelje jer nemam priliku ici cesto na tekme zbog posla , al mogu reci simpatizer vise nego navijac. a isto tako fks ima moju podrsku u tome sto radi. Na vasem forumu nesmije se iznijeti ni jedan komentar poz ili negativan da vi ne napadate. ovaj forum svaki dan sve manje pratim upravo zbog ovakvih debila ...
Sve sto procitam na forumu info i to nadjem i na stranicama interneta, ovdje samo nekih gluposti neko baci bombu i svi se loze na kraju nista! Uzivajte u FKS , sretno vam po hiljaditi put .. Vrijeme ce pokazati koliko ste jaki , ja vam se kunem da vasi zacrtani ciljevi ce biti daleko promaseni , jer fudbal nije samo pokupovat fudbalere i evo titula i evropa.. Mnogo jaci timovi od vas se bore za evropu i ne mogu , tako da samo lagano :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 mar 2015, 12:45

Pitanje za @super,ili bilo koga ko ima odg...
Jeli istina da vam je nedavno dolazila delegacija iz Katara,tj isti onaj lik koji je vlasnik tima koji vodi Amar Osim...
Ugl kao on bi trebao biti neki od ljudi koji bi ulozili u Zelju..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 mar 2015, 12:56

mma_hz je napisao/la:Pitanje za @super,ili bilo koga ko ima odg...
Jeli istina da vam je nedavno dolazila delegacija iz Katara,tj isti onaj lik koji je vlasnik tima koji vodi Amar Osim...
Mislim da nećeš dobiti konkretan odgovor. Vrlo mali broj ljudi koji su blizu Amara ne znaju njegovu viziju, a pogotovo neko s foruma. Svašta se priča ali sačekajmo još koju sedmicu, mjesec. Puno toga će biti jasnije. Koliko znam nije niko dolazi, e sad čovjek ne može sve ni znati... ;) . Uglavnom sve je moguće, i ovo i ono... Mnogo drugih stvari sam čuo, ali dok ne vidim ne idem pred "rudu". Svašta se priča, od nekih tornada, cunamija i sl. Ima i nas koji čekamo informacije i potvrde, ali ne "letimo" za istim. Najlakše je poletiti pa onda tresnuti od zemlju, a pad zna biti bolan, mislim da je nekima to jako dobro poznato... ;)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 mar 2015, 12:59

@mma_hz ja ne znam licno nista o tome,ali od samog amarovog odlaska ,nekako mi se to nametalo kao vrlo moguc scenario,pogotovo ako Amar tamo napravi neki dobar rezultat. A vec ga pravi,tako da se nadam scenariju,da je otisao sebe da obezbjedi 2 godine i da onda se vrati sa tim investitorom,a tamo ih ima tonu. A ovdije je ostavio Gredu i kompaniju ,da pripreme teren.
Bilo bi lijepo za nas ,da se ovaj scenarioo dogodi. Jer bez obzira na lovu koju je dobio,isuvise lako je izgledao taj odlazak,da tu nema neke pozadine.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 mar 2015, 13:16

mma_hz je napisao/la:Pitanje za @super,ili bilo koga ko ima odg...
Ja koliko znam da smo u kontaktu sa nekom drugom delegacijom iz Katra koja nema veze sa vlasnikom kluba koji Amar trenira. Sa ovom delegacijom je bio ostvaren kontakt još na sarajevo biznis forumu i ljudi su bili spremni za dogovore oko ulaganja, međutim tada je kocio statut koji još nije bio usvojen al nasi su ostali u kontaktu sa tim ljudima e sad sta ce se desiti ostaje da vidimo u narednom periodu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 10 mar 2015, 13:28

Ko vam je pricao o delegacijama iz Katra dobro vas je slago. Oni nikad nece ici u pricu gdje nisu vecinski vlasnici, tako da je obrnuto 49%-51% onda bi se moglo nesto razmatrati. Po mom nekom misljenju koje mislim d ne mor biti tacno ovaj statut je dobar za ljude koji vole Zeljo a imaju para. Npr. da Ivica Osim ulozi 2 miliona na tribine, da neko drugi ulozi 1 milion u tim a da su koliko toliko bili bliski klubu. Strani investitori pogotovo iz Arapskih zemalja jako tesko. Sve ove price koji neke vrte su smijesne, iz tog razloga moze biti dosta nezadovoljstva.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 mar 2015, 14:25

Ma ja ba, arapski investitori gledaju samo profit.
Dobro je ba ljudino, sa svakog profila se trudis doc u centar paznje, a sve neke tvoje pretpostavke.
Valjda ti oni silni banovi nesto govore. Izvuci jednom pouku.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 mar 2015, 14:29

Hvala svima na odg..ma ja sam dobio tu info od hajmo reci pouzdanog lika,ugl nije svakome danas vjerovati ,al ako je to istina to je prava stvar za vas..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 mar 2015, 14:41

OdaVeliki je napisao/la:Ko vam je pricao o delegacijama iz Katra dobro vas je slago. Oni nikad nece ici u pricu gdje nisu vecinski vlasnici, tako da je obrnuto 49%-51% onda bi se moglo nesto razmatrati. Po mom nekom misljenju koje mislim d ne mor biti tacno ovaj statut je dobar za ljude koji vole Zeljo a imaju para. Npr. da Ivica Osim ulozi 2 miliona na tribine, da neko drugi ulozi 1 milion u tim a da su koliko toliko bili bliski klubu. Strani investitori pogotovo iz Arapskih zemalja jako tesko. Sve ove price koji neke vrte su smijesne, iz tog razloga moze biti dosta nezadovoljstva.

Mislim da nisi upravu sto se tice ovoga cak je Gredic u jednom interviju potvrdio ovo sto sam ja napisao vezano za investitore sa dalekog istoka.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 10 mar 2015, 16:01

U tolikim timovima na svijetu imaš investitore i sponzore koji nemaju većinu al et to jedino kod nas po aldinu ne može funkcionisat :clap:

Ma ima raznih prica jbg plodno tlo je za nagadjanja oko arapa, njemaca, rusa, slovenca, domaćih al treba sacekat i vidjet sta ce biti oficijalno ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2015, 16:28

Nadam se da u vezi arapa ima istine jer bi to bilo sjajno za nas ako bude neki dogovor sa takvim investitorima, poznato je da su oni bogati.

Inace @super je napisao da ce za 15-20 dana biti nekih promjena, da se trentuno obavljaju neki razgovori i tezi se postizanju dogovora, sa kime i na koji nacin ili o cemu se radi ostaje nam da vidimo.

Samo treba ostati na zemlji, realno gledati na stvari nece se u skorije vrijeme dogoditi neki veliki boom, postepno ce stvari ici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 10 mar 2015, 17:05

Polako ljudi, ne može sve preko noći, ako je Super rekao da ce biti za 15-20 dana, pricekat cemo pa cemo vidit. Sto se mene tice, ne mora biti iz Katara, Rusije itd itd. Neka bude odavde ali da ima para :D :D :opaopa: :opaopa:
Željezničar živimo !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 10 mar 2015, 17:08

Elegant je napisao/la:Nadam se da u vezi arapa ima istine jer bi to bilo sjajno za nas ako bude neki dogovor sa takvim investitorima, poznato je da su oni bogati.

Inace @super je napisao da ce za 15-20 dana biti nekih promjena, da se trentuno obavljaju neki razgovori i tezi se postizanju dogovora, sa kime i na koji nacin ili o cemu se radi ostaje nam da vidimo.

Samo treba ostati na zemlji, realno gledati na stvari nece se u skorije vrijeme dogoditi neki veliki boom, postepno ce stvari ici.
vrse se intezivni razgovori sa potencijalnim ulagacima,prvi veliki sastanak je krajem sledece sedmice(moguce da se rijesi i pitanje gen sponzorstva),sledeci veliki sastanak je 06.04.,to je sto sam ja upoznat...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarReds22, Paromlinac i 25 gostiju.