Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Lik putuje 30 sahata (promjene vremenskih zona) iz Zimbabwea u US i sad ocekivat da bude svjez, odmoran i 100% spreman da mora dobiti...esprit24 je napisao/la:Damir ovdje mora do MD-a nema i nebi smjelo biti izgovora
Cekaj ba kralju, mi ocekujemo od Damira da bude igrac TOP 60 ili 50, znaci te price o zonama i putovanjima takvim igracima ne smije predstavljati problemdr.van nostrand je napisao/la:Lik putuje 30 sahata (promjene vremenskih zona) iz Zimbabwea u US i sad ocekivat da bude svjez, odmoran i 100% spreman da mora dobiti...esprit24 je napisao/la:Damir ovdje mora do MD-a nema i nebi smjelo biti izgovora
Eh, yeboga ti...dr.van nostrand je napisao/la:Lik putuje 30 sahata (promjene vremenskih zona) iz Zimbabwea u US i sad ocekivat da bude svjez, odmoran i 100% spreman da mora dobiti...esprit24 je napisao/la:Damir ovdje mora do MD-a nema i nebi smjelo biti izgovora
Razguli, dijete, i zaobidji me! Procitaj dobro smisao poruke zbog dvostrukih standarda! Nikome se nisam rugao a ne ocekujem ni drugi da to rade.UltraSA je napisao/la:Hoćeš mu u svakom postu nabijati to na nos? Uostalom sigurno niko ne dolazi na ovu temu da čita jednu te istu rečenicu kojom pereš sve nas.
Niti sam dijete, niti sam se ikome rugao. Pročitaj i ti koliko si puta od svoje registracije spomenuo 'ranTing' zajebavajući ga, a koliko on. Imaj mjeru, jer postaješ dosadan sa tim...dijete.Biki je napisao/la:Razguli, dijete, i zaobidji me! Procitaj dobro smisao poruke zbog dvostrukih standarda! Nikome se nisam rugao a ne ocekujem ni drugi da to rade.UltraSA je napisao/la:Hoćeš mu u svakom postu nabijati to na nos? Uostalom sigurno niko ne dolazi na ovu temu da čita jednu te istu rečenicu kojom pereš sve nas.
Pa papak jedan za razliku od tebe ja osim bosanskog pricam jos 3 jezika perfektno i nema zemlje u koje nemogu otic da se nemogu sporazumiti. Posle skoro 15 godina zivljenja u inostranstvu trebao bi da mi se sagnes, kad je u pitanju moj maternji jezik plus nemamo svi taj "luksuz" da sjedimo po cijeli dan i ispijamo kaficu po gradu, neki imaju skole i poslove i pisu poruke u trku. Ocito nikad od svoje mahale nisi dva koraka uzeo i neznas kako se lahko zaboravlja jezik i "svoja" jedina i jedna van granice Bosne i Hercegovine.HeraklitMracni je napisao/la:Čuj nosilica![]()
pa nije kokos hahah
Pa kad bi ja obraco paznju na take propalice kao on nikad u zivotu uspijo nebi. Naviko sam se ja kroz godine sa takvim bosancerosima u svedskoj koji do jucer u opancima hodali a sad nike obuli. Da ne spominjem ovu mraku arapsku i albansku sto kvari izgled strancima u ovoj zemlji.Biki je napisao/la:A kako znate narugati se covjeku za pravopis a niste, recimo nasem finom djecaku za 'ranTing'!?
Fakat pretjerujes sa ranting, decko je OK i izletilo mu je.Biki je napisao/la:A kako znate narugati se covjeku za pravopis a niste, recimo nasem finom djecaku za 'ranTing'!?
i mnogo skrecemo sa teme zbog ovoga, onda krecu svadje i sl..bhsport je napisao/la:Fakat pretjerujes sa ranting, decko je OK i izletilo mu je.Biki je napisao/la:A kako znate narugati se covjeku za pravopis a niste, recimo nasem finom djecaku za 'ranTing'!?