FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Najgore je kad ti Bog pamet uzme
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakva ba zajebancija ova debilna djeca veze nemaju o zivotu,svi ozbiljniji nasi i njihovi forumasi rijetko sta napisu na kontra temi,jer posteno govoreci necu ja pametovat njima o ekipi i klubu kad ih ne pratim i obrnuto.Dovoljno vam je vidjeti kakvi debili idu u srednje skole i skontate da je ovo prefektan odraz ovi kvazi navijaca i sarajlija,fol oni ovo smatraju sarajevskom furkom i zajebancijom,kako da ne...
Covjek se bas zabrine kad skonta kako ove generacije odrastaju i ko su njima idoli,pa onda kakvu muziku slusaju i kako gledaju na zivot i sta su im ciljevi,sjeb pravi bgm.Prije su momci djelili na to dal' slusaju rap ili rock,dal navijaju za plave ili bordo dal' vise vole Ronalda ili Crespa,a ovo sad je bogu plakati.Debil do debila bez pbzira za koga navijaju,fuj su majkem'
Covjek se bas zabrine kad skonta kako ove generacije odrastaju i ko su njima idoli,pa onda kakvu muziku slusaju i kako gledaju na zivot i sta su im ciljevi,sjeb pravi bgm.Prije su momci djelili na to dal' slusaju rap ili rock,dal navijaju za plave ili bordo dal' vise vole Ronalda ili Crespa,a ovo sad je bogu plakati.Debil do debila bez pbzira za koga navijaju,fuj su majkem'
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bolsenika ima na obje strane, i mislim ne one ekstremiste koji ne biraju sredstva kada treba da se nesto ruzno kaze za konkurenciju. Ali vjerujte mi da se najezim kad se sjetim nekih rijeci koji su meni bliski ljudi, a navijaju za Zelju izgovorili u trenutku nemoci poslije drbija, ispadanja iz evrope itd... Sav se najezim kad se sjetim, i po tom pitanju se daleko gori od nas!
Nema potrebe da se cudite sto smo tu i volimo malo podyebavati, jer smo mi to sve trpjeli, e sad je red na vas!
I dzaba se opirete sa koje kakvim recenicama i frazama o filozofiji, jer je nama u cilju samo malo zakuhati da znate da smo tu i da vam se podsmjehujemo dok se vi znojite smisljajuci odgovore
, "ali ne sigurno dusmanski u toj mjeri da nekome zelimo zlo"
Nema potrebe da se cudite sto smo tu i volimo malo podyebavati, jer smo mi to sve trpjeli, e sad je red na vas!
I dzaba se opirete sa koje kakvim recenicama i frazama o filozofiji, jer je nama u cilju samo malo zakuhati da znate da smo tu i da vam se podsmjehujemo dok se vi znojite smisljajuci odgovore

Evo ko nama sad ovdje kao pametuje. Cuj sugavicu, to su te nove rase srednjoskolaca, posebno iz Ilijasa, Semizovca, a ti si jedan od njih..FaraonTM je napisao/la:E jeste se digli a biće vam bolno spuštanje opet i opetamidzaTan je napisao/la:Dvica na Olimpic ko kuca sviju mi, prosao sam u utorak 340 na kladionici, i stoja je jedna rezervisana za dvicu u nedelju na Sugavici!!! Poklon kota kolika god da je, za svakoga, kod koga nije prosla ova prica o vasoj djeci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kota se inace mislim vise ne govori ni u Semizovcu...

OdaVeliki je napisao/la:Evo ko nama sad ovdje kao pametuje. Cuj sugavicu, to su te nove rase srednjoskolaca, posebno iz Ilijasa, Semizovca, a ti si jedan od njih..FaraonTM je napisao/la:E jeste se digli a biće vam bolno spuštanje opet i opetamidzaTan je napisao/la:Dvica na Olimpic ko kuca sviju mi, prosao sam u utorak 340 na kladionici, i stoja je jedna rezervisana za dvicu u nedelju na Sugavici!!! Poklon kota kolika god da je, za svakoga, kod koga nije prosla ova prica o vasoj djeci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DBR - tamo me mozes naci

Ti i takvi kao ti su zrtve pobyebavanja, jer vam kompleksi ne dozvoljavaju da ne odgovorite, ili se ne palite na nase nebuloze

Imam ja drugova poput tebe koji isto govore sugavica, i tako dalje, ali su kompleksasi teski, jesu mi jarani ali nemaju gram mozga. Kod nasih navijaca tesko na forumu mozes procitati da neko mijenja rijeci jer nas ne drmaju kompleksi kao vas. Mi ne mozemo biti ljubomorni na vas u bilo cemu jer ni u cemu niste bolji. A ti grada ocima nisi vidio, a pogotovo da nekog preslusavas. Pametan samo ude na tvoje postove i vidi da si posljednji 30 postova napisao vecinom na ovoj temi, a dalje ne treba ni ici. Kompleks teski!
s kim si takav siOdaVeliki je napisao/la:Imam ja drugova poput tebe koji isto govore sugavica, i tako dalje, ali su kompleksasi teski, jesu mi jarani ali nemaju gram mozga. Kod nasih navijaca tesko na forumu mozes procitati da neko mijenja rijeci jer nas ne drmaju kompleksi kao vas. Mi ne mozemo biti ljubomorni na vas u bilo cemu jer ni u cemu niste bolji. A ti grada ocima nisi vidio, a pogotovo da nekog preslusavas. Pametan samo ude na tvoje postove i vidi da si posljednji 30 postova napisao vecinom na ovoj temi, a dalje ne treba ni ici. Kompleks teski!
P.S samo da znate da mu nisam jaran

Samo Sarajevo
100% , lafo slusaju zabranjeno a pola stvari ne kontaju, steta ni google im tu ne moze pomocibistrikboy je napisao/la:Kakva ba zajebancija ova debilna djeca veze nemaju o zivotu,svi ozbiljniji nasi i njihovi forumasi rijetko sta napisu na kontra temi,jer posteno govoreci necu ja pametovat njima o ekipi i klubu kad ih ne pratim i obrnuto.Dovoljno vam je vidjeti kakvi debili idu u srednje skole i skontate da je ovo prefektan odraz ovi kvazi navijaca i sarajlija,fol oni ovo smatraju sarajevskom furkom i zajebancijom,kako da ne...

-
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Kakva ba zajebancija ova debilna djeca veze nemaju o zivotu,svi ozbiljniji nasi i njihovi forumasi rijetko sta napisu na kontra temi,jer posteno govoreci necu ja pametovat njima o ekipi i klubu kad ih ne pratim i obrnuto.Dovoljno vam je vidjeti kakvi debili idu u srednje skole i skontate da je ovo prefektan odraz ovi kvazi navijaca i sarajlija,fol oni ovo smatraju sarajevskom furkom i zajebancijom,kako da ne...

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Stvarno mislim da moras biti tockonja zesci da ides I blatis nekog drugog a ne pogledas u ogledalo. Momcici mali se napale ,skontaju par folova pa ih koriste kad I gdje mogu.
Svi smo mi bili mladi I ludi ( vecina luda) ali ova danjasnja furka je glupa I dosadna bez imalo ukusa I mirisa.
Bistrik je to opisao kako treba.
Stvarno nekad mi je bilo drago zezat pitare I oni nas ali vazda su bile neke granice ,koje vise ne postoje.
Kad Zeljo igra npr sa Celikom,Slobodom,Velezom itd ,s njihovim navijacima prepucavanja su samo tog kola , s pitarima to je 24/7.
btw yebo kup zar se to jos pika
Svi smo mi bili mladi I ludi ( vecina luda) ali ova danjasnja furka je glupa I dosadna bez imalo ukusa I mirisa.
Bistrik je to opisao kako treba.
Stvarno nekad mi je bilo drago zezat pitare I oni nas ali vazda su bile neke granice ,koje vise ne postoje.
Kad Zeljo igra npr sa Celikom,Slobodom,Velezom itd ,s njihovim navijacima prepucavanja su samo tog kola , s pitarima to je 24/7.
btw yebo kup zar se to jos pika

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
FK Željezničar (opšte diskusije)
Moze jedno pitanje... U miru dolazim..
Da li ste vi taj sistem "51%-49%" uzeli od drzave? Jer je tako podijeljena...
Da li ocekujete bolje razultate nego sto je drzava postigla za ovih 20-tak godina?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li ocekujete bolje razultate nego sto je drzava postigla za ovih 20-tak godina?
- Neandertalac
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Moze jedno pitanje... U miru dolazim..

Hvala ti sto me suze od smijeha, na sabahu oblise. Od danas si pod mojom zastitom, samo pisi po citav dan ne smiju te dirati. Idolu moj

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@Neandertalac
Sad sam se malo zabrin'o. Da li je moguće da ne znaju odgovor vezano za statut? Obzirom da smo njih "kopirali", kakvo im je sad ovo pitanje. E svasta...
Sad sam se malo zabrin'o. Da li je moguće da ne znaju odgovor vezano za statut? Obzirom da smo njih "kopirali", kakvo im je sad ovo pitanje. E svasta...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
A sto su nam raja sa Jagomira jutros poranila .Zip je napisao/la:Moze jedno pitanje... U miru dolazim..
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Paaa ne moguuu da vjerujemZip je napisao/la:Moze jedno pitanje... U miru dolazim..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zip da imas imalo pameti ne bi vise nikad nista napisao. Jesi ti bolan svijestan,kakvu si ti glupost napisao. Naravno ne kontas ti to,ali valjda ces nekad nadoci i razumijet da cime se budala ponosi,pametan se stidi. Jesi ponosan ,sto si pokusao doci u miru,i satro htio ispast pametan. Ja odavno vecu glupost nisam procitao,oplako sam.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ma to ti je "odraslo podyebavanje" made in Mjedenica..barbarez je napisao/la:Zip da imas imalo pameti ne bi vise nikad nista napisao. Jesi ti bolan svijestan,kakvu si ti glupost napisao. Naravno ne kontas ti to,ali valjda ces nekad nadoci i razumijet da cime se budala ponosi,pametan se stidi. Jesi ponosan ,sto si pokusao doci u miru,i satro htio ispast pametan. Ja odavno vecu glupost nisam procitao,oplako sam.
BUDI ŽELJO !!!
Ovde ne mozes ni rijec napisati, a da te ne uvrijede...
Kultura na nivou... Al dobroo, nije da nismo navikli...
Ja sam postavio pitanje, i nije moj problem sto se vas 15 zalijepilo za to pitanje... A niko ne zna odg, a svi bi da nesto kazu.. I naravno, u nedostatku odg jedino sto se moze jest vrijdjanje...
Ovo je forum za sve korisnike, i inam pravo postaviti sta ja zelim ako je u skladu sa temim i ako ne vrijedjam..
Kultura na nivou... Al dobroo, nije da nismo navikli...
Ja sam postavio pitanje, i nije moj problem sto se vas 15 zalijepilo za to pitanje... A niko ne zna odg, a svi bi da nesto kazu.. I naravno, u nedostatku odg jedino sto se moze jest vrijdjanje...
Ovo je forum za sve korisnike, i inam pravo postaviti sta ja zelim ako je u skladu sa temim i ako ne vrijedjam..
- champions1921
Kada bi zipa i evandera stavili na ignore na ovoj temi bi mogli pročitati 2-3 stranice postova koji nisu skriveni.. Trolovi koji misle da su nekom zanimljivi..
BUDI ŽELJO !!!
- Neandertalac
- Kontakt:

Apelujem da niko ne stavlja djecaka sa nickom Zip@ na ignore listu. Od danas pod mojim protektoratom, mozete ga zvati Neandertalcov mali. Tako me slatko nasmijao, sve mu je oprosteno.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!