Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kako me nervira ovaj Grafite, koji je to kloc cccc
treba Martinsa umjesto Grafitea sto prije
treba Martinsa umjesto Grafitea sto prije
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Naprijed Dzeko, hocemo tri komada veceras rijesi to sam ! Mozes ti to, ti si heroj nacije...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ako ovako nastave, ne da nece zabiti do kraja, vec bi mogli primit samo jos koji.
Gledao sam kombinovano sa HSV-om i jedino sto sam upratio interesantno je bilo Dzekino psovanje.
Moraju nesto promijeniti
Gledao sam kombinovano sa HSV-om i jedino sto sam upratio interesantno je bilo Dzekino psovanje.
Moraju nesto promijeniti
Dzeko je ''neurozan'' 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A sta je opsovao, nisam to spazioThe Game je napisao/la:Ako ovako nastave, ne da nece zabiti do kraja, vec bi mogli primit samo jos koji.
Moraju nesto promijeniti

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Marseille84
- Kontakt:
**** materT-MAC je napisao/la:jeste skuzili sta dzeko opsova ja mislim grafiteu

dodao je on jos koju ''lijepu''rijec al nije za javnostMarseille84 je napisao/la:**** materT-MAC je napisao/la:jeste skuzili sta dzeko opsova ja mislim grafiteu![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma pred kraj poluvremena, Grafic mu se postavio da ne moze fino loptu udariti.Bosnier je napisao/la:A sta je opsovao, nisam to spazioThe Game je napisao/la:Ako ovako nastave, ne da nece zabiti do kraja, vec bi mogli primit samo jos koji.
Moraju nesto promijeniti
I ovaj mu fino mamicu i jos dod'o onog gore
-
- Kontakt:
U ova tri poluvremena, Fulham je jednostavno bio bolji tim. Puno su opasniji kada napadaju, dok je Wolfsburg skroz bez ideje. Ne znam da li je ovo Wolfsburgovo toplo-hladno igranje ili im Fulham bas ne odgovara. Nisam gledao Fulham ranije, ali onako simpaticno igraju. Nisu bas Rubin Kazan, ali se mogu gledati
-
- Kontakt:
Ali k'o da je Wolfsburg malo zivno. Cini mi se ako dadnu jedan gol, da ce dati jos koji.
samo jedan upotrebljiva misketova lopta je potrebna
samo jedan upotrebljiva misketova lopta je potrebna
Ovaj Dejagah kao da ptice gadjaKONGO je napisao/la:Benaglio je drugi Dzeko

Nema veze Dzeko, ti si jos uvijek nas heroj samo sto prije bjezi od tih levata !
-
- Kontakt:
Dzeko i Miske i sve ostalo, ali ako Wolfsburg prodje dalje, ne da je ne zasluzeno, nego je Bush vise zasluzio da dobije nagradu za mirotvorca stoljeca.
tek sto ovo napisa, wolfsburg isto k'o i fulham minutu prije
tek sto ovo napisa, wolfsburg isto k'o i fulham minutu prije
- Principatus
- Kontakt:
Velika nula od Wolfsburga. Smotani na pocetku, bez ideje u nastavku, nepotrebne zute, itd. Utakmica dosadna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dzeko i Miske nista posebno, Miske poslao dvije dobre lopte Dzeki al ovaj to nije iskoristio neznam sta mu se desilo al ono se ne masi ,onde je trebao smireno gol dati ,a ne komplikovati,,,
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- NoName
- Kontakt:
Ma nije Džeko bio ni toliko loš, iako nije bio ni blizu njegovog uobičajenog nivoa. Ipak je jedini uspio u nekoliko navrata da ugrozi gol Fulhama, ali nije imao ni sreće a i nervoza je očito uradila svoje. Ipak je došlo do izražaja to neiskustvo i nesnalaženje u igri pod pritiskom.
Inače, Fulham je nadigrao Wolfsburg u svim segmentima i u obje utakmice, tako da je ovaj njihov prolaz čist kao suza. Čak i onaj gol Madlunga u prvoj utakmici je bio iz ničega, tako da je ovo sve moglo izgledati i puno gore za Wolfsburg.
Iako mi je, razložno, žao što Wolfsburg nije prošao dalje, drago mi je zbog Fulhama, koji je jedna simpatična i kompaktna ekipa. Sa prikazanom igrom protiv Wolfsburga su pokazali da nisu slučajno došli do polufinala i da nisu slučajno skinuli skalpove i velikim ekipama, poput Juventusa ili Šahtara.
Wolfsburg, ako bi imao nekih ambicija, bi morao poraditi na zadnjoj liniji ali i na sredini terena, moglo bi se iskoristiti 5-6 igrača iz postojećeg kadra ali bogami, fali tu dosta kvalitetnih igrača da bi se napravio značajniji rezultat. Oni trenutno mogu igrati kad ih krene u napadu ali čim je malo pritiska na njihovu odbranu to odmah znači i gubitak utakmice. To se jasno vidjelo protiv čvrstog Fulhama.
Puno sreće Wolfsburgu u narednim sezonama u Evropi, sa ili bez naših reprezentativaca.
Inače, Fulham je nadigrao Wolfsburg u svim segmentima i u obje utakmice, tako da je ovaj njihov prolaz čist kao suza. Čak i onaj gol Madlunga u prvoj utakmici je bio iz ničega, tako da je ovo sve moglo izgledati i puno gore za Wolfsburg.
Iako mi je, razložno, žao što Wolfsburg nije prošao dalje, drago mi je zbog Fulhama, koji je jedna simpatična i kompaktna ekipa. Sa prikazanom igrom protiv Wolfsburga su pokazali da nisu slučajno došli do polufinala i da nisu slučajno skinuli skalpove i velikim ekipama, poput Juventusa ili Šahtara.
Wolfsburg, ako bi imao nekih ambicija, bi morao poraditi na zadnjoj liniji ali i na sredini terena, moglo bi se iskoristiti 5-6 igrača iz postojećeg kadra ali bogami, fali tu dosta kvalitetnih igrača da bi se napravio značajniji rezultat. Oni trenutno mogu igrati kad ih krene u napadu ali čim je malo pritiska na njihovu odbranu to odmah znači i gubitak utakmice. To se jasno vidjelo protiv čvrstog Fulhama.
Puno sreće Wolfsburgu u narednim sezonama u Evropi, sa ili bez naših reprezentativaca.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dzeko je veceras bio nemocan,jedna od losijih utakmica u dresu Wolfsburga....mogao je dati gol,pogodio stativu,ali cjela ekipa Wolf. je bila ocajna..mozda je ovako i bolje ,neka se sad fokusiraju na bundesligu!..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto i Vukovi zavrsise svoj put u Europi. Steta, jer se ocekivalo da nasi igraci dodju do polufinala, pa mozda i do samog kraja. Veceras nisu puno pokazali, umor je ucinio svoje, i ako to ne smije biti opravdanje za poraz, jer je i Fulham u istoj situaciji. Englezi su imali dosta srece, jer su gol postigli vrlo rano i to im je bio dodatni stimulans za prolaz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne znam sta vi mislite o onom ponasanju Dzeke prema Grafiteu. Mislim suigracu psovat mater na onakav nacin...Ako mu nesto smeta kod njega, neka mu kaze na njemackom, a ne na bosanskom psovat covjeku na onaj nacin. Volio bi vidit da ono Misketu slucajno uradi...Mogo bi Dzeko popravit svoje ponasanje, nije vise na ulici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester