FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I ja bih fekira volio momak sjajno igra samo treba pogledat jednu utakmicu lyona sve ce biti jasno, e sad koliko su svi ti igraci spremni grijati klupu...
kad skontam i ovaj isto nije losa opcija za vezni red
ekstra igrac, jos ima iskustvo igranja u primeri
bolja mi opcija od onog iz leverkusena ,i od gundogana isto bolja opcija sto neki spominju
kakav crni gundogan
na iniestinu poziciju bi lego ko budali samar
bolja mi opcija od onog iz leverkusena ,i od gundogana isto bolja opcija sto neki spominju

kakav crni gundogan
na iniestinu poziciju bi lego ko budali samar
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Dajte budite ozbiljni, necemo svakog dovodit, a zelimo najvise domete.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@barca_87 Ne moze igrati centralnog sto se i trazi jel, klasicni AMF. Gundogan se izgleda polako vraća i fata formu, ali to opet najbolje znaju ovi koji ga redovno prate. Biće opcija samo ako se u potpunosti oporavi i vrati staru formu.
Koke, Pogba, Veratti, Gundogan, Kovačić, Bender. Mislim da od ovih treba tražiti novog veznjaka.
Najrealnije Bender + neki mlađi, najbolje Veratti + Kovačić, Moguće Pogba + neko treći
Braida hoće stopera, beka, veznjaka i napadača
Ja sam očekivao da ćemo vidjeti Sampera kako se Busq povrijedio
Koke, Pogba, Veratti, Gundogan, Kovačić, Bender. Mislim da od ovih treba tražiti novog veznjaka.
Najrealnije Bender + neki mlađi, najbolje Veratti + Kovačić, Moguće Pogba + neko treći
Braida hoće stopera, beka, veznjaka i napadača
Ja sam očekivao da ćemo vidjeti Sampera kako se Busq povrijedio
Brahimi je odlican igrac ali nije za najvece ekipe , nesto tipa Arsenala je njegov vrhunac .
Sta vi mislite o Kondogbiji , mali je ko Yaya Toure nekad , malo drugaciji tip veznog od ovih sto smo imali/imamo , uz njega i kad uparis Rakitic i Rafinhu npr. imas 3 igraca koja su odlicna u 3 pravca , sa njim dobijes na snazi , trci , skoku , naravno ako bi dovodio njega kao nekog CMF/DMF igraca , gledali bi da dovedemo nekog za CMF/AMF , nesto tipa Fekir , Calhanoglu ili pak ovaj Anderson .
Ovo je neka alternativa za koju su sanse manje od 1% , ali et
Realno pricajuci , Veratti bi trebao biti glavna meta , poslije njega sve ostalo .
Sta vi mislite o Kondogbiji , mali je ko Yaya Toure nekad , malo drugaciji tip veznog od ovih sto smo imali/imamo , uz njega i kad uparis Rakitic i Rafinhu npr. imas 3 igraca koja su odlicna u 3 pravca , sa njim dobijes na snazi , trci , skoku , naravno ako bi dovodio njega kao nekog CMF/DMF igraca , gledali bi da dovedemo nekog za CMF/AMF , nesto tipa Fekir , Calhanoglu ili pak ovaj Anderson .
Ovo je neka alternativa za koju su sanse manje od 1% , ali et

Realno pricajuci , Veratti bi trebao biti glavna meta , poslije njega sve ostalo .
Kondogbia je top samo nisam još nigdje pročitao da se interesuju za njega.
Ja mislim da će dovesti Pogbu
Ja mislim da će dovesti Pogbu
kondogbia je ko i pogba previsok ,raketa busquets i treci visoki ne moze bit ,pa na sta bi to licilo
kondogbia nema tehnike za barce da igra a lik je i zadnji vezni tipa busija koji ce q
ko i bender isto,lik je isti busquets ,isti tip igraca ,ne moze on puno dat na cmf i isto nije neki tehnicar
sreca pa to sve planira barto a nece pobijedit izbore ,dzaba mu sve
kondogbia nema tehnike za barce da igra a lik je i zadnji vezni tipa busija koji ce q
ko i bender isto,lik je isti busquets ,isti tip igraca ,ne moze on puno dat na cmf i isto nije neki tehnicar
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ovo.barca_87 je napisao/la:kondogbia je ko i pogba previsok ,raketa busquets i treci visoki ne moze bit ,pa na sta bi to licilo
Kondogbia jeste odlican al' ne mozes imat kvalitetan pressing sa njim, Busquetsom i Rakiticem. Treba jedan agresivniji, eksplozivniji i agilniji igrač.
Jedino se ne bi složio da nema tehnike

Barti šanse rastu ili opadaju u zavisnosti od titula, još uvijek su u igri za sve.
ma ne mozes imat ni sa pogbom i bilo kojim takvim visokim igracem kompaktan vezni red ,bas treba igrac niskog tezista, tehnicar sa dobrim pregledom ,osjecajem za asistenciju.Rajaz je napisao/la:Ovo.barca_87 je napisao/la:kondogbia je ko i pogba previsok ,raketa busquets i treci visoki ne moze bit ,pa na sta bi to licilo
Kondogbia jeste odlican al' ne mozes imat kvalitetan pressing sa njim, Busquetsom i Rakiticem. Treba jedan agresivniji, eksplozivniji i agilniji igrač.
Jedino se ne bi složio da nema tehnike![]()
Barti šanse rastu ili opadaju u zavisnosti od titula, još uvijek su u igri za sve.
koke kako god okrenes zadovoljava bas sve sto barci treba
svake godine je medju najboljim asistentima lige ,igrac bas tipa xavija ,al kako ga odvojit od atletica

a barto nema sanse ama bas nikakve, da osvoji 6 titula on nema sanse na izborima poslije svih skandala sto je uprava napravila ,nije niko lud dat njemu i njegovim pajdasima jos jedan mandat .
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Zajebi to kad će kao i Veratti ostati utopija.
Što se tiče Bartomeua, pazi, on se za vrijeme Rosella nije mnogo pitao, tako da i većina skandala koja se izdešavala nije naštetila njegovom ugledu, bar ne u mjeri koliko Sandru koji je bio glavni i odgovorni. Doveli su klub u nikad bolju finansijsku situaciju, para neće faliti, Bartomeu je riješio ovu krizu oko Messija i kluba i sredio sav haos koji mu je Rosell ostavio, potpisao najmoćniji ugovor od tv prava u svijetu fudbala ( po prvi put će imati ugovor jači od onog Madrida ) i pokazao da je sposoban, bar za mene. Sada želi vratiti Crujjfa, potpisati još jednog superstara ( doveo je Suareza ) i sačekati da vidi šta će biti od trofeja. Nije baš da je bez šansi
Što se tiče Bartomeua, pazi, on se za vrijeme Rosella nije mnogo pitao, tako da i većina skandala koja se izdešavala nije naštetila njegovom ugledu, bar ne u mjeri koliko Sandru koji je bio glavni i odgovorni. Doveli su klub u nikad bolju finansijsku situaciju, para neće faliti, Bartomeu je riješio ovu krizu oko Messija i kluba i sredio sav haos koji mu je Rosell ostavio, potpisao najmoćniji ugovor od tv prava u svijetu fudbala ( po prvi put će imati ugovor jači od onog Madrida ) i pokazao da je sposoban, bar za mene. Sada želi vratiti Crujjfa, potpisati još jednog superstara ( doveo je Suareza ) i sačekati da vidi šta će biti od trofeja. Nije baš da je bez šansi
Rajaz druže, ja ne vjerujem da ce Bartomeu pobjediti na ljeto
Džabe sad svi ovi potezi (koji zaista i jesu dobri) kad je on bio dio te iste ekipe Roselovaca, a znamo koliko su naštetili klubu u zadnje dvije godine

Džabe sad svi ovi potezi (koji zaista i jesu dobri) kad je on bio dio te iste ekipe Roselovaca, a znamo koliko su naštetili klubu u zadnje dvije godine

Vidjecemo. Ne znam sta protukandidati čekaju ?
Misliš da bi Laporta bio rješenje ?
Misliš da bi Laporta bio rješenje ?
Laporta je juce bio na stadionu, među obicnim navijacima, slikao se naravno, pozirao, jeftina reklama...ali OK, to je normala.
On ce sigurno izaci na izbore, ako ne on licno, onda neki njegov satelit....Barca je jaka sisa koja puno mlijeka daje
svak' bi da se prisloni na nju.
Treba reci i da je Barto ispao ozbiljan i korektan covjek
bez obzira što su prijevremeni izbori bili prakticno iznuđeni.
Mogao se slijepo držati Statuta i gurati do 2016
to je fakt.....shvatio je da je on postao "neizabrani predsjednik" kojeg nikog nije birao i da bi time samo navlacio bijes javnosti na sebe i raspisao prijevremene izbore vec na ljeto, mangupski potez koji ce mu sigurno donijeti nekih poena
plus ovi zadnji potezi koje povlaci
ali sve to mi izgleda kao zakašnjeli salto-mortale.
On ce sigurno izaci na izbore, ako ne on licno, onda neki njegov satelit....Barca je jaka sisa koja puno mlijeka daje

Treba reci i da je Barto ispao ozbiljan i korektan covjek

Mogao se slijepo držati Statuta i gurati do 2016

Laporta je uvijek rjesenje

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JamesJoyce
- Kontakt:
Laporta preferred by "socios", according to the survey of Catalonia Radiolet3 je napisao/la:Laporta je juce bio na stadionu, među obicnim navijacima, slikao se naravno, pozirao, jeftina reklama...ali OK, to je normala.
On ce sigurno izaci na izbore, ako ne on licno, onda neki njegov satelit....Barca je jaka sisa koja puno mlijeka dajesvak' bi da se prisloni na nju.
Treba reci i da je Barto ispao ozbiljan i korektan covjekbez obzira što su prijevremeni izbori bili prakticno iznuđeni.
Mogao se slijepo držati Statuta i gurati do 2016to je fakt.....shvatio je da je on postao "neizabrani predsjednik" kojeg nikog nije birao i da bi time samo navlacio bijes javnosti na sebe i raspisao prijevremene izbore vec na ljeto, mangupski potez koji ce mu sigurno donijeti nekih poena
35% of members, or what is the same, one in three, want Joan Laporta again become the president of the club. This is what you can detach from the survey carried out between Catalonia Radio partners February 21 to March 8, coinciding with the match on Sunday the club played in the stadium against Rayo Vallecano at 12 noon, reaching the best of the season, with 87,151 spectators.
Guardiola ranks as the second most votes, with 19% of the votes, and the current president, Josep Maria Bartomeu , third with 15%. The fourth is Agusti Benedito , with 6% and 2% of the votes placed Sandro Rosell and Johan Cruyff .

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Sule 13 golova i 12 asistencija u 26 nastupa.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
17% sociosa ima mentalne poteškoće.barca_87 je napisao/la:Laporta preferred by "socios", according to the survey of Catalonia Radiolet3 je napisao/la:Laporta je juce bio na stadionu, među obicnim navijacima, slikao se naravno, pozirao, jeftina reklama...ali OK, to je normala.
On ce sigurno izaci na izbore, ako ne on licno, onda neki njegov satelit....Barca je jaka sisa koja puno mlijeka dajesvak' bi da se prisloni na nju.
Treba reci i da je Barto ispao ozbiljan i korektan covjekbez obzira što su prijevremeni izbori bili prakticno iznuđeni.
Mogao se slijepo držati Statuta i gurati do 2016to je fakt.....shvatio je da je on postao "neizabrani predsjednik" kojeg nikog nije birao i da bi time samo navlacio bijes javnosti na sebe i raspisao prijevremene izbore vec na ljeto, mangupski potez koji ce mu sigurno donijeti nekih poena
35% of members, or what is the same, one in three, want Joan Laporta again become the president of the club. This is what you can detach from the survey carried out between Catalonia Radio partners February 21 to March 8, coinciding with the match on Sunday the club played in the stadium against Rayo Vallecano at 12 noon, reaching the best of the season, with 87,151 spectators.
Guardiola ranks as the second most votes, with 19% of the votes, and the current president, Josep Maria Bartomeu , third with 15%. The fourth is Agusti Benedito , with 6% and 2% of the votes placed Sandro Rosell and Johan Cruyff .
- prasovic89
- Kontakt:
Drugi ovosezonski El Clasico će suditi Antonio Mateu Lahoz!
Španjolac je u ovoj sezoni tri puta dijelio pravdu na mečevima Barcelone i to protiv Raya (pobjeda 0:2, šest žutih i dva crvena kartona), protiv Cordobe (pobjeda 5:0, jedan žuti karton) te protiv Bilbaa (pobjeda 2:5, četiri žuta i jedan crveni karton). Madriđanima je sudio dva puta i to oba puta u susretima protiv A. Madrida (poraz 1:2 u Primeri, 11 žutih kartona te remi 2:2 u Kupu kralja, osam žutih kartona).
Španjolac je u ovoj sezoni tri puta dijelio pravdu na mečevima Barcelone i to protiv Raya (pobjeda 0:2, šest žutih i dva crvena kartona), protiv Cordobe (pobjeda 5:0, jedan žuti karton) te protiv Bilbaa (pobjeda 2:5, četiri žuta i jedan crveni karton). Madriđanima je sudio dva puta i to oba puta u susretima protiv A. Madrida (poraz 1:2 u Primeri, 11 žutih kartona te remi 2:2 u Kupu kralja, osam žutih kartona).
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Re: Odg: FC Barcelona
Ako se Laporta ne kandidira Barto to lakocom uzima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"