oce li ti biti lakse ako kazem da nisi jediniorbit je napisao/la:orbit je napisao/la:od 66 minute čekam 1 yebeni žuti karton![]()
e ne mogu da vjerujem Tita mi![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
oce li ti biti lakse ako kazem da nisi jediniorbit je napisao/la:orbit je napisao/la:od 66 minute čekam 1 yebeni žuti karton![]()
e ne mogu da vjerujem Tita mi![]()
ono kad seljaci masaju penal **** ti fudbal sta sam ispogadjao danas sve kvote preko 2.35fanatic1991 je napisao/la:Ajde Rio ave![]()
de nam jednu takvu kvotu od ovih utakmica što slijedefanatic1991 je napisao/la:ono kad seljaci masaju penal **** ti fudbal sta sam ispogadjao danas sve kvote preko 2.35fanatic1991 je napisao/la:Ajde Rio ave![]()
oprobat Cordobu 3+ kvota skoro 3orbit je napisao/la:de nam jednu takvu kvotu od ovih utakmica što slijedefanatic1991 je napisao/la:ono kad seljaci masaju penal **** ti fudbal sta sam ispogadjao danas sve kvote preko 2.35fanatic1991 je napisao/la:Ajde Rio ave![]()
Miky brate srijeda sam u Zagrebu oko 10-11 ujutrozgmiky je napisao/la:kada dolaziš?LloriS je napisao/la:Gdje su ovi Zagrebcani, sutra sam u prijestolnici ima li me ko docekati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.