Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Meša će objavit spisak u četvrtak, najkasnije petak, tad će sve biti jasnije, ovo sve do sad su špekulacije.
#Salihović
Uvjeren sam da je Eldin bolji od Suljića, ali iz nekog razloga ovaj prvi je totalno van radara.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Eldin Hadzic bi bio pun pogodak, smatram da je bolji igrac od Visce i Suljica, a i bio bi korisniji od Hajrovica u ovom trenutku posto ovaj ne igra nikako.
Stvarno pruza sjajne partije u Segundi, eh sad koliko je jaka ta Segunda, to je pitanje i koliko su ove sjajne partije relevantne. Znam da je i Visca dok je igrao u 2. Turskoj i dalje dobivao poziv, ali razlika je ta sto je on sezonu prije igrao u prvoj, dok je Eldinu ovo prva sezona u drugoj koliko znam.
Ali tesko da ce on doci na red, svako svoje pulene sada gura preko medija, tako da Eldina tek mozemo ocekivati u repci kad zaigra u Primeri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno pruza sjajne partije u Segundi, eh sad koliko je jaka ta Segunda, to je pitanje i koliko su ove sjajne partije relevantne. Znam da je i Visca dok je igrao u 2. Turskoj i dalje dobivao poziv, ali razlika je ta sto je on sezonu prije igrao u prvoj, dok je Eldinu ovo prva sezona u drugoj koliko znam.
Ali tesko da ce on doci na red, svako svoje pulene sada gura preko medija, tako da Eldina tek mozemo ocekivati u repci kad zaigra u Primeri.
Tek kada Husejinović, Hodžić i Gojak budu standardni igrači, onda ovi drugoligaški tulipani mogu razmišljat da popune klupu ponekad.
Ima nekoliko igraca koji bi nam stvarno poboljsali krvnu sliku ali na nasu zalost samo se 2 od njih trenutno spominju kao realnost. To su Djuric i Zukanovic. Dobro je i to i nadam se da ce Mesa nastaviti. Pricalo se da ovaj Cocalic moze igrati i DM a ja to ne mogu potvrditi. Nikad nisam momka gledao. Desni bek je i dalje problem za koji se lijek ne pronalazi. Ipak mene hrabri cinjenica da Mesa nije kontaktirao Avdiju. Mozda nesto i planira. Martic i Milicevic bi bili osvjezenje ma desnoj strani. Mozda se i to realizira u dogledno vrijeme.
Kakav Suljic i reprezentacija,jos ga neko stavlja u kontekst prvih 11,decko nije los ima nekih dobrih stvari ali mu fizikalije ne dozvoljavaju da bi mogao da igra na vecem nivou
druga španska liga je jaca od madjarske lige,ovaj Ujpest ne bi bio medju 4 ekipe ni u BH ligi
druga španska liga je jaca od madjarske lige,ovaj Ujpest ne bi bio medju 4 ekipe ni u BH ligi
prva za saragossu, a prije toga je igrao za hercules 2-3 sezone u segundi.Goalgetter je napisao/la:Eldin Hadzic bi bio pun pogodak, smatram da je bolji igrac od Visce i Suljica, a i bio bi korisniji od Hajrovica u ovom trenutku posto ovaj ne igra nikako.
Coca je u Zelji igrao sve defanzivne pozicije i oba beka i oba stopera i defanzivnog veznog. Takodjer je u U 21 repki igrao na defanzivnom veznom. Prilicno je pokretljiv i dobro cita igru, nesto poput Rahimica.dubrovnik je napisao/la:Ima nekoliko igraca koji bi nam stvarno poboljsali krvnu sliku ali na nasu zalost samo se 2 od njih trenutno spominju kao realnost. To su Djuric i Zukanovic. Dobro je i to i nadam se da ce Mesa nastaviti. Pricalo se da ovaj Cocalic moze igrati i DM a ja to ne mogu potvrditi. Nikad nisam momka gledao. Desni bek je i dalje problem za koji se lijek ne pronalazi. Ipak mene hrabri cinjenica da Mesa nije kontaktirao Avdiju. Mozda nesto i planira. Martic i Milicevic bi bili osvjezenje ma desnoj strani. Mozda se i to realizira u dogledno vrijeme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Coca moze i golman da bude
sigurno je poput Rahimica. 

Cocalić, Šehić, Djurić, Hadzić , eventualno Bajić ... Te igrace ocekujem na spisku
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
+ naravno i ZukanovićaSafetSajo je napisao/la:Cocalić, Šehić, Djurić, Hadzić , eventualno Bajić ... Te igrace ocekujem na spisku
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Doduse nije ko Tino...harixs je napisao/la:sigurno je poput Rahimica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Šehić,Burić,Cocalić,Zukanović,Vranješ,Štilić,Mahmutović i Đurić zaslužuju šansu za naredno okupljanje a pod lupu staviti Antolovića,Martića,Salatića,Zeca i Hadžića i rotirati prošireni spisak gdje niko nebi imao zagarantovano mjesto.
Suljica obavezno pozvati u A Selekciju!Trci vise,nego sve nase zvijezde veznog reda skupa!
Pa ovaj uz Besica ima da bude nas najbolji igrac poslije Dzeke!
Pa ovaj uz Besica ima da bude nas najbolji igrac poslije Dzeke!

prvo da napomenem da sam zaboravio edina viscu koji je takodjer vrlo dobar igrac..haris92 je napisao/la:Salihovic je za nijansu boljoj ili čak istoj situaciji kao Medunjanin kada je forma u pitanju, tako da je kontradiktorno sa tvoje strane da jednog staviš u prvih jedanaest a drugog bi otpisao.I ne može Medunjanina ili Salihovic sa spiska izbaciti Prcic ili Vrancic(msm da bi i on trebao uskoro dobiti zeleno svjetlo od fife da igra za nas) kada su njih dvojica u još goroj formi od Mede ili Seje a plus neiskusni ili Tino koji je eto kao standardan u trenutno nekad gorem Hajduku. Mislim da je Spahic rekao zadnju riječ kada je reprezentacija u pitanju, ove dvije utakmice ako je vjerovati medijima neće igrati a do Izraela bi Meša morao iskristalisati nekoga ko će u solidnoj mjeri zamjeniti Emira jer on nije nikakvo dugoročno rješenje.Ako si pratio oporavak Lulic i Kolasinaca složit ćeš se da šanse da njih dvojica igraju protiv Austrije i Andore nisu velike.vest je napisao/la:ovako bi trebao izgledati spisak realno..
1. Asmir Begovic
2. Ibrahim Sehic
3. Jasmin Buric
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bicakcic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Ognjen Vranjes
11. Edin Cocalic
12. Muhamed Besic
13. Gojko Cimirot
14. Sejad Salihovic
15. Miralem Pjanic
16. Haris Duljevic
17. Senad Lulic
18. Izet Hajrovic
19. Edin Dzeko
20. Vedad Ibisevic
21. Milan Djuric
22. Haris Medunjanin
23. Asmir Suljic
znaci zadnja sansa mujdzi, medunjaninu, ibisevicu i hajrovicu ako ne poprave situaciju u klubu do ljeta pa makar promjenili klub. umjesto njih vrebaju onaj mali iz verone za mujdzu, prcic ili susic za medu, mahmutovic za ibisevica i kvrzic ili hadzic iz spanije za hajrovica.
prvih 11 protiv austrije i andore...
----------------------Begovic--------------------
--Bicakcic--Zukanovic--Spahic--Kolasinac----
-------------Besic-----------Salihovic------------
--Duljevic--------Pjanic------------Lulic--------
-----------------Dzeko----------------------------
treba nam 11 ratnika na terenu a ne igraci koji sjede na tribinama svojih klubova.
dobro salihovic je u teskoj situaciji ali on je godinama u hoffenheimu, nekada ne igra, nekada udje i nekada pocinje od prve minute ali sto se mene tice uvijek mi je tip igraca salihovic u prednosti jer zna udarati dok je medo onaj stari playmaker koji nema agresivnosti ni brzine. za spahica se uvijek nesto mahala i mislim da ce on igrati. da lulic i kolasinac su trenutno povrjedjeni ali smatram da ce igrati znacajnu ulogu u prvom sastavu u junu kada bude bitno protiv izraela cini mi se.
ako sastavljas ekipu trazis neki svoj stil igre i ja smatram da trebamo imati cvrstu zadnju liniju i vezni red, brza i prodorna krila koja ce centarsutima gadjati edina dzeku ili sami biti opasni po gol.
asmir begovic je slazemo se najbolji golman, na desnom beku dajem prednost bicakcicu koji je na toj poziciji protiv SAD-a prvih 45min odigrao maestralno ispred mujdze koji je van forme.
stoperi nek budu agresivni zukanovic i spahic dok i kolasincu na lijevom beku ne fali snage.
muhamed besic zna udarat, sejo salihovic (moze i medo umjesto njega ali protiv slabijih protivnika) takodjer vrlo borben i zna lopte, eh sad krila na lijevoj strani senad lulic i na desnoj bi ja dao prednost harisu duljevicu ispred edina visce. ne znam imam neki osjecaj da duljevic zna biti opasan za protivnicki gol i da je dobar za tu poziciju dok je i visca odlican izbor. ofanzivni vezni naravno miralem pjanic i jedini napadac edin dzeko.
eh sad nisam ja nikakav strucnjak ali po nekom mom stilu koji preferira engleski stil borbe i trke umjesto guzeljanja po terenu i probacivanja lopte kroz noge igracima kao u 1980-im godinama smatram da je ovo otprilike najbolji sastav.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Motokultivator
- Kontakt:
Tino je univerzalni igracbhsport je napisao/la:Doduse nije ko Tino...harixs je napisao/la:sigurno je poput Rahimica.

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
-
- Kontakt:
@forlan ako si mislio na Marijana Antolovic. On ce igrati za Hrvatsku, ako ikad dodje poziv.
Antolović je nedavno dobio i naše državljanstvo tako da može i za BiH igrati..samoposmatram je napisao/la:@forlan ako si mislio na Marijana Antolovic. On ce igrati za Hrvatsku, ako ikad dodje poziv.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ko otvara temu za Cocalića? Valjda ima kandidata, oni koji ga od 1967. spominju na ovoj temi.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.