će igrati hasan,deng i dragić,ako budu spremni onda je po meni 1 čisti na Miami jer
grizu za play off u minusu su.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Treba igrat na tip 12, ne moguće je toliko zadnjih nerješenih i da opet bude. Niz se prekida, to je logičnije.corleone87 je napisao/la:14:30 Lok. Sofia - Cherno More X @3.15 i X/X @4.70
Cetri sezone zaredom imaju X u medjusobnim,3 puta kod Lok.Sofie (sva tri puta X/X) i jednom kod Cherno More (2/X).Prvu utakmicu ove sezone dobila Lok.Sofia u gostima sa 1:0
to napisano nema veze sa tom utakmicom, ali jbg, ja sam vec uplatio...corleone87 je napisao/la:14:30 Lok. Sofia - Cherno More X @3.15 i X/X @4.70
Cetri sezone zaredom imaju X u medjusobnim,3 puta kod Lok.Sofie (sva tri puta X/X) i jednom kod Cherno More (2/X).Prvu utakmicu ove sezone dobila Lok.Sofia u gostima sa 1:0
akumulator1987 je napisao/la:danas mi juve smrdi, sasuolo je njihova filijala, mislim da vrijedi probat zaza gol, oba go I 4+
Jefferson manje od 18,5...P.Gasol manje od 19,5...Davis vise od 24,5....Gay manje od 22,5....Benop je napisao/la:Jel može neki NBA stručnjak da razbaca 4-5 igrača za večeras. Planiram veći ulog stavit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.