FK Radnički Lukavac

Penaltik
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Penaltik » 08 mar 2015, 12:02

Verni Tuzlaci,ljubitelji Kačavende :D
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 08 mar 2015, 13:36

fukaratz je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Tribina puna, eto koliko to Tuzlacima nije derbi :D.

U ovim trenucima igra izjednacena. I mi poceli praviti neke polu-prilike.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Vikend raja slobodna,šta će drugo nego otići gledati svoju Slobodu kako ima lakši trening pred crveno crni derbi ;)
najgore je to sto tribina uopce nije bila puna, bilo mozda 200 ljudi :!: a aga nas dobri koji prati svaki trening Radnickog nije mogao da navrati do Tusnja :lol: bas me interesuje razlog
ne smijem doci.vidim zanimljiva tema je radnicki u bosni.aferim.nismo uspjeli da vas otjeramo od sebe sto bi rekao aca lukas

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2015, 14:33

znam aga da si se prepao jbg nisi trebao fino bi se mi druzili :D a penaltik druze hajd sto mi volimo Kacavendu mi smo cetnici/komunjare (po Lukavcanima) nego vam je i vas verni vodja navijaca negov veliki fan :wave:
Sloboda Tuzla

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 mar 2015, 16:45

fukaratz je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Tribina puna, eto koliko to Tuzlacima nije derbi :D.

U ovim trenucima igra izjednacena. I mi poceli praviti neke polu-prilike.

Vikend raja slobodna,šta će drugo nego otići gledati svoju Slobodu kako ima lakši trening pred crveno crni derbi ;)
najgore je to sto tribina uopce nije bila puna, bilo mozda 200 ljudi :!: a aga nas dobri koji prati svaki trening Radnickog nije mogao da navrati do Tusnja :lol: bas me interesuje razlog
Bio je jedan cosak prazan. Ali da su u njega stali oni koji su iznad tribine gledali, zatim oni iz kafica i oni pored ograde, sigurno bi bila itekako popunjena.

Na samoj tribini je bilo sigurno 250 ljudi, a ako bi brojali i one sa strane sto su gledali bilo bi i 350.

Nebitno da li su dosli zbog vikenda ili tome slicno. Cinjenica je da je veliki broj ljudi pratio "laksi trening Slobode" ;)

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2015, 16:57

nadji Zlaja slike prijateljske utakmice protiv Buducnosti prosle godine (snijeg do koljena temperatura daleko ispod nule) kada je bilo preko 800 ljudi na pomocnom pratilo utakmicu protiv komsija iz Banovica ;) sta tek reci onda za tu utakmicu :D al nebitno da vi meni udjete iduce godine pa da odigramo derbi i u elitnom rangu :wave:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 mar 2015, 16:57

nadji Zlaja slike prijateljske utakmice protiv Buducnosti prosle godine (snijeg do koljena temperatura daleko ispod nule) kada je bilo preko 800 ljudi na pomocnom pratilo utakmicu protiv komsija iz Banovica ;) sta tek reci onda za tu utakmicu :D al nebitno da vi meni udjete iduce godine pa da odigramo derbi i u elitnom rangu :wave:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2015, 17:27

Penaltik je napisao/la:Verni Tuzlaci,ljubitelji Kačavende :D
Kad vec neko brise postove sto neko ne brise ove bolesne ljude sa foruma ?..evo drugi bolesnik po redu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2015, 18:52

SaltCityAttack je napisao/la:
Kad vec neko brise postove sto neko ne brise ove bolesne ljude sa foruma ?..evo drugi bolesnik po redu
sta ima da se brise...sigurno ga je trpao vasilije pa zna covjek ko je ciji ljubitelj :urnebes: :urnebes: ...a znas i da pale nesto puno spominju gluh bilo...da ih cita nas dobri agalo pomislio bi da i u njihovim redovima osim pitara,fukara i manijaka ima jos i kjafira :urnebes: :urnebes: ....e moji kroksi bojsi :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 mar 2015, 19:15

staragarda je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
sta ima da se brise...sigurno ga je trpao vasilije pa zna covjek ko je ciji ljubitelj :urnebes: :urnebes: ...a znas i da pale nesto puno spominju gluh bilo...da ih cita nas dobri agalo pomislio bi da i u njihovim redovima osim pitara,fukara i manijaka ima jos i kjafira :urnebes: :urnebes: ....e moji kroksi bojsi :urnebes: :urnebes:
To je ta veza Tuzla i Pale kacavenda, a Lukavac i Beograd sivilo blokova i užareni asfalt :urnebes:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 mar 2015, 20:14

fukaratz je napisao/la:nadji Zlaja slike prijateljske utakmice protiv Buducnosti prosle godine (snijeg do koljena temperatura daleko ispod nule) kada je bilo preko 800 ljudi na pomocnom pratilo utakmicu protiv komsija iz Banovica ;) sta tek reci onda za tu utakmicu :D al nebitno da vi meni udjete iduce godine pa da odigramo derbi i u elitnom rangu :wave:
aBd da i to dozivimo pa da se zajedno napijemo :D

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 08 mar 2015, 21:06

Joj carsijaneri jesu vam kroks boysi nabili komplekse.pa nigdje ne vrijedjate ko na ovoj temi. Boli boli sto malo mjesto kao lukavac ima respektabilnu navijacku skupinu i boli par onih parola pod bubrege. Jbg razumijem vas

Bosna•••Bayern•••Radnicki

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2015, 21:20

Scholl je napisao/la:Joj carsijaneri jesu vam kroks boysi nabili komplekse.pa nigdje ne vrijedjate ko na ovoj temi. Boli boli sto malo mjesto kao lukavac ima respektabilnu navijacku skupinu i boli par onih parola pod bubrege. Jbg razumijem vas

Odakle ti to da se neko vrijedja :? ....vise je sprdanje u pitanju :D ....hajd ti bajern prati....eno je volzburg na 15 bodova prisao :urnebes: :urnebes: ....nego Zum kad federalna krece...jel sad za vikend

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 mar 2015, 21:25

Jel ova postava se moze ocekivati u subotu u Kaknju: Bascelic-Mujagic-Subic-Cejvanovic-Kuduzovic-Husic-Jahic-Hasanovic-Jaganjac-Dzanic-Salamovic, jos 5 dana je ostalo do pocetka :) idemo plavi

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 08 mar 2015, 21:39

staragarda voli Radnicki k'o i Slobodu :D
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2015, 21:52

Penaltik je napisao/la:staragarda voli Radnicki k'o i Slobodu :D
:urnebes: :clap: :clap: ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: Odg: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 mar 2015, 21:57

samolukavac je napisao/la:Jel ova postava se moze ocekivati u subotu u Kaknju: Bascelic-Mujagic-Subic-Cejvanovic-Kuduzovic-Husic-Jahic-Hasanovic-Jaganjac-Dzanic-Salamovic, jos 5 dana je ostalo do pocetka :) idemo plavi
Hasanovic nije dobio papire i nece moci igrati a jedan je od najboljih igraca sto ce bit veliki hendikep. Valjda se to sto prije sredi.
Cuo sam da je Dzindas kaznjen sa 50km zbog trenerke Velez na rucku ekipe dok je Salihovic nagradjen sa 50km zbog zalaganja na utakmicama i treninzima. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 mar 2015, 23:12

Pa sta je to, odakle mu papiri trebaju doci ili sta vec, mislim na Hasanovica, a voli Dzindo furati te trenerke :)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 mar 2015, 13:16

Scholl je napisao/la:Joj carsijaneri jesu vam kroks boysi nabili komplekse.pa nigdje ne vrijedjate ko na ovoj temi. Boli boli sto malo mjesto kao lukavac ima respektabilnu navijacku skupinu i boli par onih parola pod bubrege. Jbg razumijem vas

NIkad necu zaboraviti onaj muk i konfuziju jedno 5 minuta kada su procitali nasu parolu odgovor na njihovu "carsiju",,,ono se trebalo dozivjeti :lol:
Naravno da se pojedinci loze ali samo oni najgori ,,,jer normalnih ima i u "carsiji" i svako normalan rekao je svaka cast na organizaciji i na svemu ,,a ovi iskopleksirani sto seru ovde,njima je lako otici u Srebrenik, Gracanicu, Banovice i kurcit se , u Lukavcu ( tacnije Turski Lukavac) kako sam cuo da su i pistolje za pasom nosili , :lol:
I stvarno , ne znam koji put vec ovo pisem, hvala vam sto nas pratite, vase voljene komsije... :bih:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 09 mar 2015, 13:32

ima li sta novo u tuzli(slobodi).

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 09 mar 2015, 16:44

sto se tice hasanovica jos se ceka odgovor iz bukuresta.zvalo se par puta.oni moraju tamo zasjedati pa donijet odluku.sto se tice siranovica i mujica to su amaterski ugovori na rijec sto bi se reklo i po svemu sudeci nece biti zapreka da nastupe za orasje.danas trening igrallo se fudbala.iskreno ne znam sta da kazem.imamo dosta veznih igraca,a zapravo sad imamo tu problem protoka lopte.imali smo drugu najbolju odbranu lige sad imamo problemcic oko dosta primljenih golova i gresaka u odbrani.u napadu smo jaknuli osjetno,ali opet mujic je egzekutor.nadam se najboljem.moramo znati da se more stvari mora poklopiti.za sada na nasoj strani su navijaci.mislim da je to jedina prednost koju imamo naspram ostalih konkurenata.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.