Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 08 mar 2015, 19:33

Daj boze ljudi da je tako onda BiH klubovi i nisu daleko od grupe EL. Ako bi brisali pod sa Hajdukom onda nece biti problem da koji prodje i u EL. Pazite i imajte na umu da je Hajduk ima godina dana uzeo makar 5 miliona Eura za igrace koje je prodao. Ima li iko informaciju koliko je Premijer liga zaradila od transfera u proteklu godinu dana. Hajduk je jadan i zalostan ali sa sigurnoscu tvrditi da bi ga samarao svaki ozbiljniji Premijerligas je smijesno. Osijek je prije nekoliko dana uzeo bodove Dinamu pa bi onda po analogiji trebali navijaci toga kluba reci da bi Osijek bio prvak BiH. Nije nogomet tako jednostavna igra. Daj boze da vise BiH klubova digne nivo pa da budu u mogucnosti da samaraju i vece klubove od Hajduka ali daleko je to jos. Osim Sarajeva svi klubovi su jos na niskim granama.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 08 mar 2015, 23:16

dubrovnik je napisao/la:Daj boze ljudi da je tako onda BiH klubovi i nisu daleko od grupe EL. Ako bi brisali pod sa Hajdukom onda nece biti problem da koji prodje i u EL. Pazite i imajte na umu da je Hajduk ima godina dana uzeo makar 5 miliona Eura za igrace koje je prodao. Ima li iko informaciju koliko je Premijer liga zaradila od transfera u proteklu godinu dana. Hajduk je jadan i zalostan ali sa sigurnoscu tvrditi da bi ga samarao svaki ozbiljniji Premijerligas je smijesno. Osijek je prije nekoliko dana uzeo bodove Dinamu pa bi onda po analogiji trebali navijaci toga kluba reci da bi Osijek bio prvak BiH. Nije nogomet tako jednostavna igra. Daj boze da vise BiH klubova digne nivo pa da budu u mogucnosti da samaraju i vece klubove od Hajduka ali daleko je to jos. Osim Sarajeva svi klubovi su jos na niskim granama.
slazem se, hnl je ipak nivo iznad plbih..ipak smatram da sarajevo moze ravnopravno igrati sa hajdukom ako ovako nastavi i eventualno siroki a ovo ostalo je slabo u nasoj ligi pa cak i za hajduka koji nikada nije bio u goroj situaciji nego danas.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 mar 2015, 00:00

vest je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Daj boze ljudi da je tako onda BiH klubovi i nisu daleko od grupe EL. Ako bi brisali pod sa Hajdukom onda nece biti problem da koji prodje i u EL. Pazite i imajte na umu da je Hajduk ima godina dana uzeo makar 5 miliona Eura za igrace koje je prodao. Ima li iko informaciju koliko je Premijer liga zaradila od transfera u proteklu godinu dana. Hajduk je jadan i zalostan ali sa sigurnoscu tvrditi da bi ga samarao svaki ozbiljniji Premijerligas je smijesno. Osijek je prije nekoliko dana uzeo bodove Dinamu pa bi onda po analogiji trebali navijaci toga kluba reci da bi Osijek bio prvak BiH. Nije nogomet tako jednostavna igra. Daj boze da vise BiH klubova digne nivo pa da budu u mogucnosti da samaraju i vece klubove od Hajduka ali daleko je to jos. Osim Sarajeva svi klubovi su jos na niskim granama.
slazem se, hnl je ipak nivo iznad plbih..ipak smatram da sarajevo moze ravnopravno igrati sa hajdukom ako ovako nastavi i eventualno siroki a ovo ostalo je slabo u nasoj ligi pa cak i za hajduka koji nikada nije bio u goroj situaciji nego danas.
Maloku 17, Vukovic 22, Tino 23, Balic 18, Vlasic 17, Maglica 22. Tu je razlika izmedju Hajduka i ostalih. Ne mozes ocekivati velike rezultate od ovakvog tima. Ipak ja mislim da je u trenutnoj situaciji bolje igrati sa ovim momcima nego zaduzivati se i dalje. Sarajevo je dobilo investitora koji je donio novac i navijaci su ga podrzali. Po meni je to pametan potez. Navijaci Hajduka to ne zele i osobno mislim da grijese. Takvi su i klub ih treba ispostovati. Hajduk je odbio i Tita kad im je nudio da budu vojni klub. Tako sada odbijaju i potencionalne investitore. Po meni ponavljam grijese ali promatrati Hajduk kroz prizmu trenutne situacije je nerealno i mislim da bi i ovakav Hajduk bio ozbiljan kandidat za osvajanje PL mislim hipotetski kad bi igrao u njoj. E jos i ono najvaznije TSS danas nije bio los.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 09 mar 2015, 00:03

:tokralju:

Majstor Tino Sven Susic.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 mar 2015, 00:09

@dubrovnik Gdje si vidio da pise da bi ga samaro svaki ozbiljniji klub iz PLBiH? Ja ne vidim, iskreno. Naveo sam samo Listicu i Sarajevo. Sarajevo, tvrdim da je jace od Hajduka, a za Siroki sam u sumnji, ali bih igro keca bez po muke. Hajduk trenutno nije ozbiljna ekipa, to je realno, saam to kazes, ali indirektno. Ispravi me ako grijesim u tumacenju tvojih postova.

Sto se tice prodaje igraca. Hajduk ima nadmoc u odnosu na klubove iz nase lige, to je ocigledno, ali zbog imena kojeg je steko i vrijednosti lige u kojoj igra taj isti Hajduk. Zasto nije uspio Avdiju i Tinu sad prodat, nego proda onog u Rijeku?? Cemu jacanje konkurenta iz vlastitog rostera??

Da te pita brat nesto, posto vjerujem da vise pratis HNL od mene, jel bi ga Hajduk dao za 800k€ kao onog sto su pustili u Rijeku?? Cini mi se da je rijec o 800k, ako nije, halali..

Ako ovaj igrac ne moze biti prevaga, saam kazes da je Hajduk nikad gori, u ovakvoj ekipi, ne znam sta trazi u reprezentaciji i cemu onda smaranje po medijima o transferima. Budi realan. Lakse je bit najbolji u losoj ekipi, nego sredina u najboljoj.

Ovoj tvrdnji je dokaz Gojko Cimirot dok je jos igro u Leotaru. Najbolji igrac bio, dodje u Sarajevo, saam se izborio za repku. Uspio je koliko-toliko. Ako Bog da, na ljeto ga uprava prodaje za fine pare. Sigurno nece za 5m ko ovog, ali vjerujem za pristojnu sumu.

@harixs nemoj se uvrijedit, ali mašNe mozga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 09 mar 2015, 00:34

amorovski je napisao/la:@dubrovnik Gdje si vidio da pise da bi ga samaro svaki ozbiljniji klub iz PLBiH? Ja ne vidim, iskreno. Naveo sam samo Listicu i Sarajevo. Sarajevo, tvrdim da je jace od Hajduka, a za Siroki sam u sumnji, ali bih igro keca bez po muke. Hajduk trenutno nije ozbiljna ekipa, to je realno, saam to kazes, ali indirektno. Ispravi me ako grijesim u tumacenju tvojih postova.

Sto se tice prodaje igraca. Hajduk ima nadmoc u odnosu na klubove iz nase lige, to je ocigledno, ali zbog imena kojeg je steko i vrijednosti lige u kojoj igra taj isti Hajduk. Zasto nije uspio Avdiju i Tinu sad prodat, nego proda onog u Rijeku?? Cemu jacanje konkurenta iz vlastitog rostera??

Da te pita brat nesto, posto vjerujem da vise pratis HNL od mene, jel bi ga Hajduk dao za 800k€ kao onog sto su pustili u Rijeku?? Cini mi se da je rijec o 800k, ako nije, halali..

Ako ovaj igrac ne moze biti prevaga, saam kazes da je Hajduk nikad gori, u ovakvoj ekipi, ne znam sta trazi u reprezentaciji i cemu onda smaranje po medijima o transferima. Budi realan. Lakse je bit najbolji u losoj ekipi, nego sredina u najboljoj.

Ovoj tvrdnji je dokaz Gojko Cimirot dok je jos igro u Leotaru. Najbolji igrac bio, dodje u Sarajevo, saam se izborio za repku. Uspio je koliko-toliko. Ako Bog da, na ljeto ga uprava prodaje za fine pare. Sigurno nece za 5m ko ovog, ali vjerujem za pristojnu sumu.

Svaki igrac iz premijer lige bi pjeske otisao u Split da ih Hajduk pozove, a ovi iz Listice i Sirokog Brijega bi i trcecim korakom. Mislim da je prije par godina cak i neki planinsko brdski tim iz Crne Gore izbacio Sarajevo a ti pricas o Hajduku???? Koliko je Hrvatske reprezentacija jaca od nase jos visa je razlika u domacim klubovima, htjeli mi to ili ne.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 mar 2015, 00:36

amorovski je napisao/la:@dubrovnik Gdje si vidio da pise da bi ga samaro svaki ozbiljniji klub iz PLBiH? Ja ne vidim, iskreno. Naveo sam samo Listicu i Sarajevo. Sarajevo, tvrdim da je jace od Hajduka, a za Siroki sam u sumnji, ali bih igro keca bez po muke. Hajduk trenutno nije ozbiljna ekipa, to je realno, saam to kazes, ali indirektno. Ispravi me ako grijesim u tumacenju tvojih postova.

Care ti si poceo sa Sirokim i Sarajevom, kasnije su se naslonili i Zrinjski pa i Zeljo. Ja ne zelim govoriti o naklapanjima jer takve su stvari neprovjerljive. Dalje igrac koji je prodan Rijeci je prodan iz razloga koji se ne moze osporiti. Stvar je cistog prezivljavanja. Dolazi na naplatu kredit a ljudi ne dobijaju placu i uopce nije bitno gdje ga prodajes kad si u takvoj situaciji. Ova stvar sa otplatama ide dobro i klub se izvlaci iz problema. Novi igraci ce doci kao i uvihek prije. Za malog Balica do neki dan niko od vas nije ni cuo. Ovaj zadnji dio tvog posta se vjerovatno odnosi na Tina i ne znam sta vise napisati sto vec nije napisano. Ja ipak mislim da je TSS bolji igrac od Cimirota. Ne zelim se svadjati oko toga a ne bi imao nista protiv da Gojko bude i 3. puta bolji od Tina dok igra za repku. Mozda si ti mene krivo shvatio Hajduk je klub koji trenutno ima problema ali nesumnjivo i klub slavne proslosti. Mozda i najslavnije na podrucju bivse Juge kad se sve uzme u obzir. Nas kontroverzni Tino je sada u njemu i neka igra malo bolje nego prethodnih par utakmica. A ako ga Mesa ne treba ja mu to nicim necu zamjeriti. Sto se prodaje tice Avdija je sjekira koju mogu kupiti samo kakvi drvosjece a za Tina se klub precjenio a boga mi su i njega precjenili. Ali prodat ce se i Tino prije ili kasnije. A i da ostane u Hajduku cijeli zivot nista mu falilo ne bi osim mozda novaca.Ali novci nisu problem dat ce mu Amidza kad preuzme Barcu. :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 mar 2015, 00:53

Feridagic je napisao/la:

Svaki igrac iz premijer lige bi pjeske otisao u Split da ih Hajduk pozove, a ovi iz Listice i Sirokog Brijega bi i trcecim korakom. Mislim da je prije par godina cak i neki planinsko brdski tim iz Crne Gore izbacio Sarajevo a ti pricas o Hajduku???? Koliko je Hrvatske reprezentacija jaca od nase jos visa je razlika u domacim klubovima, htjeli mi to ili ne.
Ima istine u ovom sto pises ali u danasnje vrijeme je novac ipak presudan. Hajduk je npr. zelio Jajala ali je Mate ipak dosao u Sarajevo. Lova je ipak presudna ali nje u BiH nema nigdje nego sada u Sarajevu. Hajduk nudi ipak igracima ono nesto vise. Puno se lakse prodati iz Hajduka nego recimo iz Zrinjskog. Nadam se da ce se nivo PL dici i da ce Zeljeznicar npr. poceti kapitalizirati ono sto dobro radi. Proizvodi igrace. Zeljeznicar mi je u neku ruku analogija Hajduku u BIH.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 09 mar 2015, 01:03

dubrovnik je napisao/la:

Care ti si poceo sa Sirokim i Sarajevom, kasnije su se naslonili i Zrinjski pa i Zeljo. Ja ne zelim govoriti o naklapanjima jer takve su stvari neprovjerljive. Dalje igrac koji je prodan Rijeci je prodan iz razloga koji se ne moze osporiti. Stvar je cistog prezivljavanja. Dolazi na naplatu kredit a ljudi ne dobijaju placu i uopce nije bitno gdje ga prodajes kad si u takvoj situaciji. Ova stvar sa otplatama ide dobro i klub se izvlaci iz problema. Novi igraci ce doci kao i uvihek prije. Za malog Balica do neki dan niko od vas nije ni cuo. Ovaj zadnji dio tvog posta se vjerovatno odnosi na Tina i ne znam sta vise napisati sto vec nije napisano. Ja ipak mislim da je TSS bolji igrac od Cimirota. Ne zelim se svadjati oko toga a ne bi imao nista protiv da Gojko bude i 3. puta bolji od Tina dok igra za repku. Mozda si ti mene krivo shvatio Hajduk je klub koji trenutno ima problema ali nesumnjivo i klub slavne proslosti. Mozda i najslavnije na podrucju bivse Juge kad se sve uzme u obzir. Nas kontroverzni Tino je sada u njemu i neka igra malo bolje nego prethodnih par utakmica. A ako ga Mesa ne treba ja mu to nicim necu zamjeriti. Sto se prodaje tice Avdija je sjekira koju mogu kupiti samo kakvi drvosjece a za Tina se klub precjenio a boga mi su i njega precjenili. Ali prodat ce se i Tino prije ili kasnije. A i da ostane u Hajduku cijeli zivot nista mu falilo ne bi osim mozda novaca.Ali novci nisu problem dat ce mu Amidza kad preuzme Barcu. :D
Nisi mi odgovorio kralju.
Da te pita brat nesto, posto vjerujem da vise pratis HNL od mene, jel bi ga Hajduk dao za 800k€ kao onog sto su pustili u Rijeku??

Ako je stvar prezivljavanja, mislis da ga ne bi pustili za onaj milion sto se spominjo od Sevilje? Daj budi realan.
I saam sam naveo da je Hajduk ime, ali CZ je najvece ime na ovim prostorima sto se tice Historije.

Ti sto mislis da je bolji od Gojka, tvoje je pravo, ne moze ti niko osporit.. Bezveze je poredit ta dva igraca, kad ne igraju istu poziciju. Ja sam Gojka spomeno u kontekstu, da je bio najbolji u losoj ekipi pa se uspio za nesto sto vrijedi izborit.

@Feridagic nemoj mi ti odgovarat na postove molim te. Kad uvidis da su Listica i SB jedno te isto, onda se ukljuci u diskusiju.

Superkup - 1996/1997

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 mar 2015, 01:19

@amorovski
Ja iskreno mislim da samo 2 igraca u Hajdukovu rosteru ne bi bila pustena za 1000000 Eura. To su Kalinic i TSS. Nisam siguran da je ponuda Sevile i postojala ali ako i jeste ta cifra ne bi bila dovoljna da se u onom trenutku taj igrac pusti. Makar po onom sto sam ja cuo. Uprava Hajduka od Tinovog transfera dobija 60 posto i taj novac koji ti spominjes zasigurno ih ne bi zadovoljio. A uz to iz nekog razloga oni vjeruju da na Tinu i Kali mogu zaraditi dobar novac. Da li su u pravu pojma nemam ali znam da je ovo sto ti pisem tocno.Jos nesto da ti kazem CZ je rezimski klub koji kao takav nije postojao prije 45. Klub je iz milionskog grada koji je gurala administracija mocne drzave. Hajduk je klub grada Splita koji je osnovan davno prije 45. a dolazi iz grada od 200000 ljudi. Kad to sve stavis na vagu onda vidis da je Hajduk u Jugi bio kudikamo uspjesniji. Ja sam rekao kad sve okolnosti uzmes u obzir. Zamisli Hajduk je nekad igrao kao predstavnik antihitlerovske koalicije a pola tima mu izginulo u partizanima. Pozz
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 09 mar 2015, 01:49, ukupno mijenjano 3 puta.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 09 mar 2015, 01:21

@Feridagic nemoj mi ti odgovarat na postove molim te. Kad uvidis da su Listica i SB jedno te isto, onda se ukljuci u diskusiju.
Hehe, dobra ti je ova bila konacno da kazes nesto a da ne bljujes otrov po porodici Susic. Radi se o Zrinjskom i Sirokom Brijegu, moja greska.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 09 mar 2015, 03:55

amorovski je napisao/la:

vidi se da si neki doslo po pretjerivanju sa tim nekim sarajevskim zargonom, tako da tebi i par ovih ostalih pljuvaca mogu samo :guz:

sad u vezi teme, Tino igra standardno i u ovakvoj situaciji je ispred Vrancica, Prcica a mozda I Medunjania koji je u istim gov...kao I prethodna dvojica.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 mar 2015, 07:17

harixs je napisao/la:
amorovski je napisao/la:

vidi se da si neki doslo po pretjerivanju sa tim nekim sarajevskim zargonom, tako da tebi i par ovih ostalih pljuvaca mogu samo :guz:

sad u vezi teme, Tino igra standardno i u ovakvoj situaciji je ispred Vrancica, Prcica a mozda I Medunjania koji je u istim gov...kao I prethodna dvojica.
Igra i Varupa standardno, mogli smo i njega u repku??

@dubrovnik Zasto onda guranje u repku preko wannabe prodaje po medijima ako on stvarno zasluzuje mjesto? Ljudi nisu sljepi.. Uzivaj

Superkup - 1996/1997

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 mar 2015, 08:33

Feridagic je napisao/la:
Svaki igrac iz premijer lige bi pjeske otisao u Split da ih Hajduk pozove, a ovi iz Listice i Sirokog Brijega bi i trcecim korakom. Mislim da je prije par godina cak i neki planinsko brdski tim iz Crne Gore izbacio Sarajevo a ti pricas o Hajduku???? Koliko je Hrvatske reprezentacija jaca od nase jos visa je razlika u domacim klubovima, htjeli mi to ili ne.[/quote]

Trenutno Sarajevo bi se popisalo po trenutnom Hajduku. O cemu pricas bekane, govori se o trenutnoj situaciji. Takodje trenutno Sarajevo je interesantnije od Hajduka. Takodje Hajduk je ispadao u zadnjim sezonama od mizernih ekipa, navedi to kada se vec prisjecas. I znas ko bi trceci u Hajduk iz nasih velikih klubova. Niko. Evo ih tu su im menadzeri i dan i noc nude ugovore, ali neozbiljno je to da bi igraci bas tako trcali dole. A Siroki financijski, je kraljevina Monako za Hajduka. Branite tu truhlu ekipu, koja niti jedniog igraca nema u ekipi da vrijedi, sve sami klocevi i promasaji na celu sa nasim dvojcem koji se progurao pomocu korupcije i nepotizma.
Ti ces meni na komsiju. Ako ko smije da ih kara to smo mi, a vi poltroni, sikter.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 09 mar 2015, 12:48

dubrovnik je napisao/la:
vest je napisao/la:
Maloku 17, Vukovic 22, Tino 23, Balic 18, Vlasic 17, Maglica 22. Tu je razlika izmedju Hajduka i ostalih. Ne mozes ocekivati velike rezultate od ovakvog tima. Ipak ja mislim da je u trenutnoj situaciji bolje igrati sa ovim momcima nego zaduzivati se i dalje. Sarajevo je dobilo investitora koji je donio novac i navijaci su ga podrzali. Po meni je to pametan potez. Navijaci Hajduka to ne zele i osobno mislim da grijese. Takvi su i klub ih treba ispostovati. Hajduk je odbio i Tita kad im je nudio da budu vojni klub. Tako sada odbijaju i potencionalne investitore. Po meni ponavljam grijese ali promatrati Hajduk kroz prizmu trenutne situacije je nerealno i mislim da bi i ovakav Hajduk bio ozbiljan kandidat za osvajanje PL mislim hipotetski kad bi igrao u njoj. E jos i ono najvaznije TSS danas nije bio los.
ma vratit ce se hajduk brzo na vrh u to ne sumjnam jer citava dalmacija zivi za taj klub, ima tradiciju i samo fale sposobni ljudi u upravi. tino susic zaista nije los igrac i nek prodaju njega i kalinica golmana za po 3-4 miliona eura i eto laksa situacija. na kraju krajeva najbolji put za klubove iz nase regije je ovaj put sarajeva koji proizvodi mlade igrace dok zadnjih 10 godina nismo dali 2-3 dobra igraca.
nazalost je plbih na niskom nivou ali nadajmo se da ce se popraviti pa makar sarajevo i nek jos 2-3 kluba kao zeljo, siroki i velez budu organizovani kako treba odmah je jaca liga.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 09 mar 2015, 12:59

Feridagic je napisao/la: Svaki igrac iz premijer lige bi pjeske otisao u Split da ih Hajduk pozove, a ovi iz Listice i Sirokog Brijega bi i trcecim korakom. Mislim da je prije par godina cak i neki planinsko brdski tim iz Crne Gore izbacio Sarajevo a ti pricas o Hajduku???? Koliko je Hrvatske reprezentacija jaca od nase jos visa je razlika u domacim klubovima, htjeli mi to ili ne.
:mrgreen:

Pa eto, doso je Vrsajevic pjeske, bio cisti prosjek u PL-u sada je medju zvijezdama Hajduka :mrgreen:

Nije ni Hajduk puno bolji od Sarajeva u Evropi, istina da je brdski tim iz Crne Gore izbacio Sarajevo ali kao branilac Hajduka tu temu nebi otvarao. Klub pod imenom Gila Gori iz Gruzije otrese Hajduka ko slinu, i na domacem i na gostujecem terenu.

To sto HNL puni Hrvatsku reprezentaciju nema apsolutno nikakve veze s Hajdukom, isto kao sto NK Travnik nema nikakve veze s Edinom Dzekom.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 mar 2015, 13:42

harixs je napisao/la:
amorovski je napisao/la:

Ti nastavljas biti konj i ne mjenjas se :facepalm:

Bas me zanima jel to jer stvarno si takav ili imaš neku ludu zelju pravit se debilom i kontrirat cijelom forumu ;)

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 09 mar 2015, 13:45

Neandertalac je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:
Trenutno Sarajevo bi se popisalo po trenutnom Hajduku. O cemu pricas bekane, govori se o trenutnoj situaciji. Takodje trenutno Sarajevo je interesantnije od Hajduka. Takodje Hajduk je ispadao u zadnjim sezonama od mizernih ekipa, navedi to kada se vec prisjecas. I znas ko bi trceci u Hajduk iz nasih velikih klubova. Niko. Evo ih tu su im menadzeri i dan i noc nude ugovore, ali neozbiljno je to da bi igraci bas tako trcali dole. A Siroki financijski, je kraljevina Monako za Hajduka. Branite tu truhlu ekipu, koja niti jedniog igraca nema u ekipi da vrijedi, sve sami klocevi i promasaji na celu sa nasim dvojcem koji se progurao pomocu korupcije i nepotizma.
Ti ces meni na komsiju. Ako ko smije da ih kara to smo mi, a vi poltroni, sikter.
[/quote]
U ovom cijelom postu imas par dobrih stvari a jedna od njih je nick. Trenutno bi Hajduk bez vecih problema dobio bilo koji tim iz nase lige, Avdija nije za reprezentacije ali je za sve bekove u nasoj ligi Philip Lahm. Toliko o trenutnoj situaciji. O proslosti, tradiciji pa i buducnosti i perspektive necemo ni pricati. Mislim ipak da smo malo predaleko otisli, poenta svega je da lesinari malo ohlade, da ostave ne miru giganta koji je u krizi jer nam je valjao i opet ce valjati. Nabrojao sam gore 7 igraca, neko reci da ih je bilo jos bruka, ja se mogu sjetiti jos Bartolovica i Hrgovica, znaci 9 do sada koji su bili u najvecem broju reprezentativci dok su igrali za Hajduk. I nikada im Hajduk nije osporio da dodju i na prijeteljske utakmice fan Fifinog termina, uvijek su podrzavali reprezentaciju BiH i nisu zasluzili da razni neandertalci ostre ku...cice na njima. SAFET SUSIC JE PROSLOST!!!!!!!!!!
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 mar 2015, 15:07

Feridagic je napisao/la: U ovom cijelom postu imas par dobrih stvari a jedna od njih je nick. Trenutno bi Hajduk bez vecih problema dobio bilo koji tim iz nase lige, Avdija nije za reprezentacije ali je za sve bekove u nasoj ligi Philip Lahm. Toliko o trenutnoj situaciji. O proslosti, tradiciji pa i buducnosti i perspektive necemo ni pricati. Mislim ipak da smo malo predaleko otisli, poenta svega je da lesinari malo ohlade, da ostave ne miru giganta koji je u krizi jer nam je valjao i opet ce valjati. Nabrojao sam gore 7 igraca, neko reci da ih je bilo jos bruka, ja se mogu sjetiti jos Bartolovica i Hrgovica, znaci 9 do sada koji su bili u najvecem broju reprezentativci dok su igrali za Hajduk. I nikada im Hajduk nije osporio da dodju i na prijeteljske utakmice fan Fifinog termina, uvijek su podrzavali reprezentaciju BiH i nisu zasluzili da razni neandertalci ostre ku...cice na njima. SAFET SUSIC JE PROSLOST!!!!!!!!!!
Svi igraci koji su igrali u rep, a dolazili iz Hajduka su prosjek, a neki i ispod tog. Taj Hajduk kojeg ti spominjes je proslost, trenutno stanje je prosjcan klub Hnl-a, htio to ti priznati ili ne. Znaci trenutno, citaj malo. Avdija, suvisno raspravljati, njega Lahmom moze nazvati ili troll, ili teska neznalica, pa makar ga poredili i sa igracima nase lige. Tin, sve vec receno kako je usao u reprezentaciju, a o kakvoj se kvaliteti radi pokazalo se u ovom bjesumucnom pokusaju priodaje preko placenih medija, dok je stvarno stanje razocaravajuce, sto svi koji prate fudbal i vide. Sasvim prosjecan igrac, taman za trenutnog Hajduka. Ako ce nam valjati kao sto su sa ovom dvojicom, ugasili se abd, iako nemam nista protiv njih, da se razumijemo, cak ih simpatisem ponajvise u Hrvatskoj.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 mar 2015, 11:21

Amidžin opet dobi poziv :rol:

Možda ima nešto u tom liku :hmmmmm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.