Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ms bravo oladipo debilu onaj jedan maloumni
- plavipatriota
- Kontakt:
kakav meč raonić-nišikori, hajde zalizani
može li brooklyn da ne ubaci 52 poena u drugom poluvremenu ..

cirkusa danas u HNL-u
zapamtite suca g.Pejina naime pajdo je iskljucio krivog igraca na utakmici Zadar-Istra, sto je najbolje nije mu to prvi izlet a igrac Zadra koji je fauliran Zelimir Terkes kazu vidjen je oko 12h u kladionici, hm sta li je igrao?
zadar lagano dobio 2-0
samo i jedino kod nas, zivio HNL

zapamtite suca g.Pejina naime pajdo je iskljucio krivog igraca na utakmici Zadar-Istra, sto je najbolje nije mu to prvi izlet a igrac Zadra koji je fauliran Zelimir Terkes kazu vidjen je oko 12h u kladionici, hm sta li je igrao?

- Motokultivator
- Kontakt:
Nece ni 40orbit je napisao/la:može li brooklyn da ne ubaci 52 poena u drugom poluvremenu ..![]()

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- plavipatriota
- Kontakt:
onda ne pratiš BH liguzgmiky je napisao/la:cirkusa danas u HNL-u![]()
zapamtite suca g.Pejina naime pajdo je iskljucio krivog igraca na utakmici Zadar-Istra, sto je najbolje nije mu to prvi izlet a igrac Zadra koji je fauliran Zelimir Terkes kazu vidjen je oko 12h u kladionici, hm sta li je igrao?![]()
zadar lagano dobio 2-0

edit: **** ti sve raoniću
Cijelo vrijeme pratim La dodgers kontam njih imam keca gube 1:2 ...tek ugleda La angels imam vode 4:2 hahah naravno ovi prvi pobjedjuju a ovi moji gube hahaahahahaha ne mogu vjerovat
sistem 8/19

sistem 8/19

!
Pao samo na Riveru,e zivote 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende

hebem vam majku zabarsku klosari mrtvi

Znam da vise od jednog 'talijana ne mogu pogoditi na tiketu i ja opet ...

Ono kad odigras par na kladionici pa ti treba Interpol da nadjes gdje da ga pratis
http://scores.itftennis.com/?alias=itf& ... anguage=en" onclick="window.open(this.href);return false;

http://scores.itftennis.com/?alias=itf& ... anguage=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo Westbrook.

@Edin.-
Pa što ne nastavi niz na golove kad si sve igrao na 4+ oba daju itd.

@Lisac
A jesmo svi poletili na tu Parmu spasili je ljudi i sad će hladno okretati na kladari pare da namire silne uložene milione. Ne treba ih ove sezone ni stavljati na tiket(e).
Pa što ne nastavi niz na golove kad si sve igrao na 4+ oba daju itd.

@Lisac
A jesmo svi poletili na tu Parmu spasili je ljudi i sad će hladno okretati na kladari pare da namire silne uložene milione. Ne treba ih ove sezone ni stavljati na tiket(e).

@janez
ma ne znam, sto je najgore na drugim listicima pm3 i zx2 proslo gamad bio sam ubijedjen da ce dobit.
juce me milan obara u 96minuta, danas penal skoro kraj utakmice, sta sve necu dozivit od talijana fuj
ma ne znam, sto je najgore na drugim listicima pm3 i zx2 proslo gamad bio sam ubijedjen da ce dobit.
juce me milan obara u 96minuta, danas penal skoro kraj utakmice, sta sve necu dozivit od talijana fuj
Jbg. zakasnio na St.Etiene 1i D2+ i reko da dodam jos nestoJanez je napisao/la:
@Lisac

Mo Williams 11 poena u prvom u drugom 0 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
@Edin.-
A vidim šteta brate, ali eto ako može savjet kao što ja radim kad igram parove na golove onda ne igram na pobjedu nego samo golove, a kad je 1X2 onda bez golova.
@Lisac
Eh šteta to je najgore zakasniš i prođe, dodaš zamjenski padneš. Naredni put kad se desi povećaj ulog za tu kvotu što si zakasnio i biti će ti lakše, a možda i bude dobitno.
Glavu gore momci nije da nismo navikli od Talijana da nam glavobolju zadaju idemo sutra novi dan nova nafaka i gomila tiketa.

A vidim šteta brate, ali eto ako može savjet kao što ja radim kad igram parove na golove onda ne igram na pobjedu nego samo golove, a kad je 1X2 onda bez golova.

@Lisac
Eh šteta to je najgore zakasniš i prođe, dodaš zamjenski padneš. Naredni put kad se desi povećaj ulog za tu kvotu što si zakasnio i biti će ti lakše, a možda i bude dobitno.

Glavu gore momci nije da nismo navikli od Talijana da nam glavobolju zadaju idemo sutra novi dan nova nafaka i gomila tiketa.

Napkon stoja u dzepu. Hvala Vasco hvala sudija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- prasovic89
- Kontakt:
Pazi da ti je Emenike odmah ne spiskaSabinho je napisao/la:Napkon stoja u dzepu. Hvala Vasco hvala sudija.

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Hajde westbruce poludi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.