Ova stranica će biti poput foruma,znači otvorenog tipa s tim da će se trebati regitrovati i čekati da se odobri registracija.Biće forum,ali i podforum za one koji imaju člansku kartu RA ili godišnju i tu neće moći ući niko ko nema to navedeno.Stranicu je čovjek napravio iznova i veoma kvalitetno samo se čeka da banka odobri novac sa paypal računa!Znači biće poput ovog foruma jedan dio,a drugi dio samo za one koji su članovi RA ili imaju godišnju i to je po meni OK!Adma je napisao/la:Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.
Ovo nam fali pravo i treba vidjeti koliko bi to kostalo godisnje i da nekako napravimo akciju i da se unaprijed imaju sredstva i da to bude samo dostupno za clanove Veleza.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Jos nam samo fali da pođemo pratit Velez preko stream-a. Ako to docekam odo se zitgu u pakasAdma je napisao/la:Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.
Ovo nam fali pravo i treba vidjeti koliko bi to kostalo godisnje i da nekako napravimo akciju i da se unaprijed imaju sredstva i da to bude samo dostupno za clanove Veleza.
From father to son
Evo izgleda da još neke uplate nisu legle za stranicu, tako da ćemo pričekati još neko vrijeme. Ali nema veze, vjerovatno je u pitanju max. mjesec dana, s obzirom da je stranica odrađena, iskodirana, tako da to već možemo smatrati gotovim i da samo treba strpljenja
P.S. Pobjeda rukometaša u Konjicu protiv Turbine 25:37 . Utakmici prisustvovao RA Konjic uz podršku par momaka iz Mostara, sve u svemu jedna lijepa priča i druženje igrača i navijača

P.S. Pobjeda rukometaša u Konjicu protiv Turbine 25:37 . Utakmici prisustvovao RA Konjic uz podršku par momaka iz Mostara, sve u svemu jedna lijepa priča i druženje igrača i navijača

Re: Odg: RSD Velež Mostar
Pare su na PayPal racunu, samo se ceka da banka omoguci pristup novcu, a novca ima vise vec sto trebashaman7 je napisao/la:Evo izgleda da još neke uplate nisu legle za stranicu, tako da ćemo pričekati još neko vrijeme. Ali nema veze, vjerovatno je u pitanju max. mjesec dana, s obzirom da je stranica odrađena, iskodirana, tako da to već možemo smatrati gotovim i da samo treba strpljenja![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam baš na najbolji način shvatio ovo što je napisao tamo u grupi, moja greška ondaemil02in je napisao/la: Pare su na PayPal racunu, samo se ceka da banka omoguci pristup novcu, a novca ima vise vec sto treba

Ma procedura banke je takva da mogu držati novac zamrznut 21 dan dok ne provjere da li će biti problema s tim novcem ili lično vlasnika paypal računa.Hebiga balkan smo pa je sve sumnjivo,u glavnom 95% posla je gotovo i ako ne odobre do petka momak će uplatiti svoj novac dok ovi ne puste preko paypal-a.Uglavnom dobit ćemo sasvim novu stranicu koja je vrlo visoke kvalitete i mirni smo godinu dana pa onda opet uplatiti itd.shaman7 je napisao/la:Nisam baš na najbolji način shvatio ovo što je napisao tamo u grupi, moja greška ondaemil02in je napisao/la: Pare su na PayPal racunu, samo se ceka da banka omoguci pristup novcu, a novca ima vise vec sto treba
Čstitam na pobjedi nad mojim sugrađanima

Goražde samo jedan bod bježi, a dolazi nam u zadnjem kolu i to kućiCernica je napisao/la:Cestitke rukometašima. Šaman ima li sanse da upanemo u PL

rodjenisa je napisao/la:Hajde neko nam ovo odradiAlemC85 je napisao/la:može li neko postaviti emisiju rodjeni, rodjeni od 5 marta 2015, znači u četvrtak što je bila?![]()
ps Pastrmka brate tek ti vidjeh potpis....![]()
pozdrav za naseg brata i cekamo ga
Danas sam u Konjicu upratio jedno 30-tak navijača Veleža sa šalovima ispred dvorane većinom iz Konjica raja , kako sam čuo bila je utakmica rukomet ili košarka . Pozz .
Brkica
morat ce mo se dogovoriti sa rajom da i ovo obezbjedimo.One 3 godine kad je bio stream sa Velezovih utakmica iz Vrapcica svaku sam gledao i pravo mi nedostaju.Koliko sam upoznat kao neki minimalac da bi se pravio stream trebalo bi da ima 100+ raje na svakoj utakmici a nekad nas gledalo samo 5-6.Trebalo bi do pocetka naredne sezone opet probati okupiti raju da odradiomo i ovu akciju.Svi zugaju na klub i upravuAdma je napisao/la:Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Rukomet je u pitanju, pobjeda Veleža nad TurbinomChoks je napisao/la:Danas sam u Konjicu upratio jedno 30-tak navijača Veleža sa šalovima ispred dvorane većinom iz Konjica raja , kako sam čuo bila je utakmica rukomet ili košarka . Pozz .

- pravnik1981
- Kontakt:

SVI SVI SVI

forza velezCernica je napisao/la:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
idemo porusiti ono malo stolica sto imaju
gazi okupatore iz Medjugorja
- pravnik1981
- Kontakt:
Mrs sa teme !fanaticoszg je napisao/la:idemo porusiti ono malo stolica sto imaju
Rodjeni sretno vam, dabogda ih deklasirali..
Izvinjavam se ako krsim pravila, teme i ta njasra. Pozdrav za sve rodjene na planeti, uz vas smo. Yebo novopecenu stoku..
Izvinjavam se ako krsim pravila, teme i ta njasra. Pozdrav za sve rodjene na planeti, uz vas smo. Yebo novopecenu stoku..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
RAja ignorisite domicilnog brnju na prisilnom radu u nekoj zagrebackoj autopraoni
samo FORZA

From father to son
Brato tebi i ostaloj normala raji ako treba prostrijet i crveni tepih. Zivio tebra i hvala. Akobogdaamorovski je napisao/la:Rodjeni sretno vam, dabogda ih deklasirali..

From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.