Forum
Re: Forum
Meni je na Operi u redu, tj. nema ovih bugova dok je forum u zadnjih sat vremena opet poceo usporavati 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uradio sam restart sad je ok.Virtu4l je napisao/la:Ja restartujem browser i to nestane, koristim Chrome.Saurman je napisao/la:I dalje zna zaštopati a sad su tu i neki bugovi poput :

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije do tebe. I dalje je sporo iako je admin rekao da bi se trebalo normalizovati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne otvara mi portal nešto. Forum normalno radi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Znam ja da je ono Zeljina tema za opste diskusije ali ono nije normalno navratite nekada, ako na ovom forumu uopste i ima moderatora.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Re: Odg: Forum
Ma i kod mene sporo otvara pogotovo aplikaciju, ono u početku ide fino ali kad otvaram temu treba malo više vremena...anell je napisao/la:Otvara li vama sporo forum ili je to nešto do mog neta ?
@zeljeznicar
Eee tako smo i mi molili tamo u periodu 2011. i 2012. godine...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Propast šta ste napravili s foruma, iritantno, nepodnošljivo, presporo, užas jedan.
E upravo to, i kada napišem neki post i kliknem "pošalji" ništa se ne dešava po 20 sekundi....hilmo je napisao/la:Ma i kod mene sporo otvara pogotovo aplikaciju, ono u početku ide fino ali kad otvaram temu treba malo više vremena...anell je napisao/la:Otvara li vama sporo forum ili je to nešto do mog neta ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kada ce biti popravljeno na forumu to da sta god se klikne da se otvori ne traje taj proces minimalno 20 sekundi ? 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kod mene frcera normala forum
- Illmatic09
- Kontakt:
Kod mene isto pretezno sve ok, samo nekad svako peto otvaranje neke teme traje nekih 10-20 sek.
također imam problema s forumom, sporo otvara podforume, teme, postanje 

Molio bi admine/moderatore da malo pripaze na pdf "Fudbal u regionu"... Zasto uopce postoji tema o Zdravku Mamicu? Zasto se dopusta toliko trolanje na toj temi i vrijedjanje jednog forumasa ka ostalima?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šta fali temi o Mamiću? Jedna od najvećih (sigurno najkontraverznija) figura na regionalnoj fudbalskoj sceni. Zašto ne bi bila tema o njemu?
A ako imamo temu o njemu, onda bismo temu o Dinamu mogli osloboditi za diskusije o igračima, utakmicama, rezultatima, jednako kako imamo za sve ostale klubove na cijelom forumu.
A ako imamo temu o njemu, onda bismo temu o Dinamu mogli osloboditi za diskusije o igračima, utakmicama, rezultatima, jednako kako imamo za sve ostale klubove na cijelom forumu.
Ako vec moze bit na forumu, onda bolje pripazite sta se pise u njoj. Inace je vec jednom bila tema o njemu al je odmah zakljucana.admin je napisao/la:Šta fali temi o Mamiću? Jedna od najvećih (sigurno najkontraverznija) figura na regionalnoj fudbalskoj sceni. Zašto ne bi bila tema o njemu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Morate shvatiti da ovo nije hrvatski forum i da se ovdje na temu o Dinamu gleda kao na temu o Manchester Cityju.
Ne interesuje nas mnogo da li je šeik lopov, krade li, je li laže, odakle mu lova, jel platio porez... Mi pratimo utakmice, igrače, posebno bh. igrače, pratimo rezultate...
Ako ćete smarati svojom borbom oko upravljanja klubom - bićete udaljeni sa foruma. Ako ćete smarati diskusijama o futsalu - bićete udaljeni s foruma, ako ćete k'o fol veličati Mamića i time nervirati navijače dinama (jer žive s druge strane rijeke) - bićete udaljeni s foruma...
Ne interesuje nas mnogo da li je šeik lopov, krade li, je li laže, odakle mu lova, jel platio porez... Mi pratimo utakmice, igrače, posebno bh. igrače, pratimo rezultate...
Ako ćete smarati svojom borbom oko upravljanja klubom - bićete udaljeni sa foruma. Ako ćete smarati diskusijama o futsalu - bićete udaljeni s foruma, ako ćete k'o fol veličati Mamića i time nervirati navijače dinama (jer žive s druge strane rijeke) - bićete udaljeni s foruma...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.