Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja se nasekiram kad padnem cenera hahah ovo ne bih prezivio kako godluis enrique je napisao/la:@ minjore svaka cast, ja se danas nervizio za 45km i cekao bih Villareal da je Lpool dobio, a mogi misliti kroz sta si prosao, svaka cast jos jednom!
Ista pricaharisbokii je napisao/la:Haha jbt raja uzima 4500 ja se citav dan guzim da uzmem petobu na hiljade nacina
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Isto isto isto...tajger je napisao/la:pa hljeb ga je.. ja odigram thompsona onaj bolid cury prebaci sad odigram curya on ne moze kos da pogodi a ovaj dr za cetvrtinu vec 12 pa ti krv i majkuu
harisbokii je napisao/la:Isto isto isto...tajger je napisao/la:pa hljeb ga je.. ja odigram thompsona onaj bolid cury prebaci sad odigram curya on ne moze kos da pogodi a ovaj dr za cetvrtinu vec 12 pa ti krv i majkuu
*prokockosamsvealidanisam*whitesnake je napisao/la:harisbokii je napisao/la:Isto isto isto...tajger je napisao/la:pa hljeb ga je.. ja odigram thompsona onaj bolid cury prebaci sad odigram curya on ne moze kos da pogodi a ovaj dr za cetvrtinu vec 12 pa ti krv i majkuu
isto isto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.