Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Ma imao sam taj patch, i opet probam sve što si napisao al' ništa i dalje isti problem.. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- prasovic89
- Kontakt:
Edine ubaci odma' Misketa 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Vidim svi igrate BiH ligu, kako ubacite to ?
btw napravio sam onaj error jednostavno sam iskljucio antivirus i proradilo

- prasovic89
- Kontakt:
Jel' mi može neki poznavalac editora pomoći i objasniti šta trebam da uradim da bi prebacio Misimovića u Sarajevo ? Drugo pitanje. Vidim po raznim grupama da dosta raje igra neki challenge tipa izbaviti BVB iz zone ispadanja ili pomoći Parmi u vezi finansija pa me interesuje gdje se nalaze ti izazovi ?
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
New Carrer Game > Challengeprasovic89 je napisao/la:Jel' mi može neki poznavalac editora pomoći i objasniti šta trebam da uradim da bi prebacio Misimovića u Sarajevo ? Drugo pitanje. Vidim po raznim grupama da dosta raje igra neki challenge tipa izbaviti BVB iz zone ispadanja ili pomoći Parmi u vezi finansija pa me interesuje gdje se nalaze ti izazovi ?
imas ponudeno nekoliko njih, odaberes koji zelis, uzmes klub i to je to

- franklampard8
- Kontakt:
Ima li neki update sa ovim transferima novim ? Hocu da pocnem igrati. 

1946
- FranckRibery
- Kontakt:
zna li neko kako iskljucit na visti antivirus ?MElloo je napisao/la:Vidim svi igrate BiH ligu, kako ubacite to ?
- thekoplegend
- Kontakt:
jel ima neki fix za povrede.. 2-3 puta klikno continue i odma 4 igraca povrijedjena
- franklampard8
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:Ima li neki update sa ovim transferima novim ? Hocu da pocnem igrati.
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Za Europu imaš pr0 update a za BiH ce biti ovih dana dok ga završimfranklampard8 je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ima li neki update sa ovim transferima novim ? Hocu da pocnem igrati.

- pintol_TM87
- Kontakt:
kakav je miske u Sarajevu ?prasovic89 je napisao/la:Jel' mi može neki poznavalac editora pomoći i objasniti šta trebam da uradim da bi prebacio Misimovića u Sarajevo ? Drugo pitanje. Vidim po raznim grupama da dosta raje igra neki challenge tipa izbaviti BVB iz zone ispadanja ili pomoći Parmi u vezi finansija pa me interesuje gdje se nalaze ti izazovi ?

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Da bacim SS transfera, iako je tek počela sezona i rok za realizaciju transfera je naravno još otvoren. Trenutno čekam utakmicu u 4. pretkolu LP sa Steauom. Tabelu lige mi crnjak da postavljam, Željezničar u zoni ispadanja.

- prasovic89
- Kontakt:
Kako ti je uspjelo da Cimi ode za dž 
štrumf : Jel ti loše toliko ?

štrumf : Jel ti loše toliko ?

- JoseMourinho
- Kontakt:
Mora da ugovor nije htjeo produzit, prodana dusa 

E upravo to, ali i ja tako lovim većinu igrača što se vidi iz priloženog... A inače ne bih ga prodao ni za 5M €, sad' ne mogu da nađem zamjenu u veznom redu nikako...JoseMourinho je napisao/la:Mora da ugovor nije htjeo produzit, prodana dusa

- fanatic1991
- Kontakt:
Level of Discipline na pocetku karijere nabi maximalno koliko mozes na svom nalogu menadzera i onda ti se nece javljati za svaku glupost nego samo bas kad "treba"BitiSrcemVezan je napisao/la:Samo imam problem sa stalnim zahtjevima igraca da idu, cim cuju da je dosla neka ponuda od 50.000 eura za njih eto ti ih kod mene na razgovor da ih pustim... I onda sam na belaju, ako im obecam da cu ih pustiti-ovi posalju nekakve mizerne ponude i ja naravno odbijem i onda mi se s vremenom poremeti atmosfera u svlacionici... nizem pobjede a moral los. A ako im kazem da ih necu pustiti iz bilo kojeg razloga onda nezadovoljni, nece na treninge, ekipa opet nesretna zbog mog "tretmana" njihovih kolega... I tako u nedogled.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- prasovic89
- Kontakt:
Nakon 10 sezona ja počeo sve ispočetka dok @JM ne reguliše ove transfere. Dosadilo mi da igram sa regenima. Inače, u prvom 'mandatu' Cimija sam prodao za 8 miliona €, Benka za 5 miliona.
Kakva crna prodana duša, čovjek Bog i batina
http://pokit.org/get/img/362313e4d99c3a ... 218537.jpg
Kakva crna prodana duša, čovjek Bog i batina

http://pokit.org/get/img/362313e4d99c3a ... 218537.jpg
jeli ima neko link ispravan za FM2015 da posalje u inbox itko ???
- franklampard8
- Kontakt:
- prasovic89
- Kontakt:
Jel' neko probao do sada ubaciti komentatore ? Ako jeste kakvi su utisci ?
franklampard : Da te napomenem da svaki dan naviješ alarm sa podsjetnikom da mi javiš za transfere 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.