Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Da, igrao bi za Hajduk kao i Sven (i to preko stele)
- Motokultivator
- Kontakt:
Uglavnom oteli ga Belgiji i Hrvatskoj 

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
I onda ga ljudi jos pljuju. Sada kada je Modric povrijedjen bio bi prvotimac u Hrvatskoj, realnoMotokultivator je napisao/la:Uglavnom oteli ga Belgiji i Hrvatskoj
- Motokultivator
- Kontakt:
Talentirani Susic Tino Sven sa 24 g ce tek nadoci, steci iskustvo.PapeSusic je napisao/la:I onda ga ljudi jos pljuju. Sada kada je Modric povrijedjen bio bi prvotimac u Hrvatskoj, realnoMotokultivator je napisao/la:Uglavnom oteli ga Belgiji i Hrvatskoj
Nije ni Zizu u njegovim godinama igrao za Real.
You can take forum away from Ahmo.
x
x
- Neandertalac
- Kontakt:
Ocekivano medju losijim protiv osijeka trenutno. Skoro deset izgubljenih lopti...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nermin Jamak >> TSS ..
Osijek dosta konkretniji od Splićana. Inače otkako ih je Šušak preuzeo igraju vrlo dobro
Osijek dosta konkretniji od Splićana. Inače otkako ih je Šušak preuzeo igraju vrlo dobro
Jamala je Pirlo za antitalenta TSS.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tino danas jedan boljh hehehe
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Volio bi da je tako, ali nazalost nije ni blizu. Tipovao bi na srednjeplasiranog u hrvatskoj ligi protiv sampiona BiH. Tino po meni nije odigrao lose ono sto je igrao, a mislim da je zasluzeno dobio poziv jer je u tom periodu igrao odlicno u Hajduku. Talenat sigurno nije ali jednostavno nije ni toliko los koliko se zeli prikazati. Zanimljivo je sa psiholoske baze koliko u ljudima moze biti mrznje i negativnosti.AllGunsBlazing je napisao/la:Koje gluposti. Ovaj Hajduk nije nista bolji od prvih ekipa nase lige. I nije poenta u tome. Poenta je da Tino u svojim godinama vise ni talenat nije, a ni iskorak nije napravio, zbog cega ga zvati?
Pozvati igrace iz Celika. Bolic, Hibic, Sabic, Spahic, Zahirovic, Avdija(:-P). Osim Sliskovica ova prva cetiri su igracine za te iz Hajduka.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Cak si i brojio da bi nam to mogao reci? Iscrpan izvjestaj, svaka cast! Osjecas li se bolje sada?Neandertalac je napisao/la:Ocekivano medju losijim protiv osijeka trenutno. Skoro deset izgubljenih lopti...
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Zasluzeno? Poslije 5-6 solidnih utakmica protiv razni Lokomotiva i Hrvatskih Padobranaca dobi poziv i postade prvotimac u reprezentaciji? Sta je to tocno mali Sven uradio da dobije prednost nad Zukanovicem, Rahimicem i Cocalicem (koji su svi **** da bi se stvorio prostor germancim)? Sta je to uradio da dobije prednost nad Misimovicem, Salihovicem, Vrancicem i Medunjaninom koji su svi bili manje standardni od svena?Feridagic je napisao/la:Volio bi da je tako, ali nazalost nije ni blizu. Tipovao bi na srednjeplasiranog u hrvatskoj ligi protiv sampiona BiH. Tino po meni nije odigrao lose ono sto je igrao, a mislim da je zasluzeno dobio poziv jer je u tom periodu igrao odlicno u Hajduku. Talenat sigurno nije ali jednostavno nije ni toliko los koliko se zeli prikazati. Zanimljivo je sa psiholoske baze koliko u ljudima moze biti mrznje i negativnosti.AllGunsBlazing je napisao/la:Koje gluposti. Ovaj Hajduk nije nista bolji od prvih ekipa nase lige. I nije poenta u tome. Poenta je da Tino u svojim godinama vise ni talenat nije, a ni iskorak nije napravio, zbog cega ga zvati?
Pozvati igrace iz Celika. Bolic, Hibic, Sabic, Spahic, Zahirovic, Avdija(:-P). Osim Sliskovica ova prva cetiri su igracine za te iz Hajduka.
Ovaj Hajduk trenutno nebi mogao meda protiv Sarajeva, a protiv Sirokog, Zelje i Zrinjskog bi bili bara bara. Pa hebote HNL, ako danas Hajduk dobije imat ce 36 boda, a Dinamo 65.

Da, mrzim i safveta i Svena i to nije nista cudno. Oni su fudbalski Brankovici, Alije Budnje i nista drugo. Mada su toliko glupi da su sebi usrali sve. Hajduk Split je vrh vrhova tinu svenu.
Dovoljno je da procitam ovo podvuceno pa da te diskvalifikujem kao sagovornika, zato sto si ili neznalica ili zloban a ja i jednu i drugu vrstu ljudi prezirem.PapeSusic je napisao/la:Zasluzeno? Poslije 5-6 solidnih utakmica protiv razni Lokomotiva i Hrvatskih Padobranaca dobi poziv i postade prvotimac u reprezentaciji? Sta je to tocno mali Sven uradio da dobije prednost nad Zukanovicem, Rahimicem i Cocalicem (koji su svi **** da bi se stvorio prostor germancim)? Sta je to uradio da dobije prednost nad Misimovicem, Salihovicem, Vrancicem i Medunjaninom koji su svi bili manje standardni od svena?Feridagic je napisao/la:Volio bi da je tako, ali nazalost nije ni blizu. Tipovao bi na srednjeplasiranog u hrvatskoj ligi protiv sampiona BiH. Tino po meni nije odigrao lose ono sto je igrao, a mislim da je zasluzeno dobio poziv jer je u tom periodu igrao odlicno u Hajduku. Talenat sigurno nije ali jednostavno nije ni toliko los koliko se zeli prikazati. Zanimljivo je sa psiholoske baze koliko u ljudima moze biti mrznje i negativnosti.AllGunsBlazing je napisao/la:Koje gluposti. Ovaj Hajduk nije nista bolji od prvih ekipa nase lige. I nije poenta u tome. Poenta je da Tino u svojim godinama vise ni talenat nije, a ni iskorak nije napravio, zbog cega ga zvati?
Ovaj Hajduk trenutno nebi mogao meda protiv Sarajeva, a protiv Sirokog, Zelje i Zrinjskog bi bili bara bara. Pa hebote HNL, ako danas Hajduk dobije imat ce 36 boda, a Dinamo 65.![]()
Da, mrzim i safveta i Svena i to nije nista cudno. Oni su fudbalski Brankovici, Alije Budnje i nista drugo. Mada su toliko glupi da su sebi usrali sve. Hajduk Split je vrh vrhova tinu svenu.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Nije bio los danas. Prestao je mahati rukama, mora da je upozoren.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne, svejedno mi, ali u inat suporterima doticne krampe samo dokazujem tezu da je preko stele, a ne zbog kvaliteta uguran u reprezentaciju. I ne slazem se ni za konstataciju jacine liga. Prvih pet nase lige bi min bilo ravnopravno sa Hajdukom, cak i sa vecim sansama pobijedu.Feridagic je napisao/la:Cak si i brojio da bi nam to mogao reci? Iscrpan izvjestaj, svaka cast! Osjecas li se bolje sada?Neandertalac je napisao/la:Ocekivano medju losijim protiv osijeka trenutno. Skoro deset izgubljenih lopti...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ja sam to primjetiodubrovnik je napisao/la:Nije bio los danas. Prestao je mahati rukama, mora da je upozoren.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa Siroki i Sarajvo bi rastavilo Hajduka na proste faktore. Ime ne moze igrat, dokaz je Liverpool.Neandertalac je napisao/la:Ne, svejedno mi, ali u inat suporterima doticne krampe samo dokazujem tezu da je preko stele, a ne zbog kvaliteta uguran u reprezentaciju. I ne slazem se ni za konstataciju jacine liga. Prvih pet nase lige bi min bilo ravnopravno sa Hajdukom, cak i sa vecim sansama pobijedu.Feridagic je napisao/la:Cak si i brojio da bi nam to mogao reci? Iscrpan izvjestaj, svaka cast! Osjecas li se bolje sada?Neandertalac je napisao/la:Ocekivano medju losijim protiv osijeka trenutno. Skoro deset izgubljenih lopti...
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Neandertalac
- Kontakt:
Eto recimo da se slazem kako su Siroki i Sarajevo u ovom trenutku najkvalitetnije ekipe, i takodje misljenja sam kako bi hladno dobili Hajduka. Zeljo i Zrinjski min bare bare.amorovski je napisao/la:Pa Siroki i Sarajvo bi rastavilo Hajduka na proste faktore. Ime ne moze igrat, dokaz je Liverpool.Neandertalac je napisao/la:Ne, svejedno mi, ali u inat suporterima doticne krampe samo dokazujem tezu da je preko stele, a ne zbog kvaliteta uguran u reprezentaciju. I ne slazem se ni za konstataciju jacine liga. Prvih pet nase lige bi min bilo ravnopravno sa Hajdukom, cak i sa vecim sansama pobijedu.Feridagic je napisao/la: Cak si i brojio da bi nam to mogao reci? Iscrpan izvjestaj, svaka cast! Osjecas li se bolje sada?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@Vedatore
@pacijenti
jedan igrac Hajduka vrijedi kao cijeli tim Fk USKog, tako da je suvisno porediti

@pacijenti
jedan igrac Hajduka vrijedi kao cijeli tim Fk USKog, tako da je suvisno porediti
Neandertalac je napisao/la: Eto recimo da se slazem kako su Siroki i Sarajevo u ovom trenutku najkvalitetnije ekipe, i takodje misljenja sam kako bi hladno dobili Hajduka. Zeljo i Zrinjski min bare bare.

1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković