pogleda i ja snimak tekme ,dobra utakmica otvorena ,prvo pol puno promasenih prilika barce da odma dokrajce rayo ,sva sreca nije im se osvetilo u drugom.suarez ubica nastavlja sa odlicnim partijama ,mogo je jos jedan dva gola dat lagano ,messi 3 gola nije se ni oznojio kako treba ,pedro flop of the match a nije daleko ni alves ,koliki je to glupan majko draga .5:0 i on ide u covjeka ko mazga i to bezze, cist crveni po pravilima ,zadnji igrac u odbrani nema tu puno price ,crveni ko kuca, mogo je uzet loptu i dat sam sebi gol nista ne bi bilo al hajd i bolje bez njega (ako bude dvije utakmice ,prije ce biti jedna samo ) ja bi i radije adriana na toj strani bolji je u defanzivi ,u skoku a u napadu ima i previse igraca ko ce igrat .
rafa kad udje u drugom dosta je bolje vezni red izgledo,vise ritma i pokretljivosti je dobio vezni red.
iniesta kad uzme da davi loptu dok ga ne obore
dobro je eto sad su vodeci imaju opet sve u svojim rukama

,sljedecu utakmicu odmoriti mascha ,ne smije ni minute igrat jer bi bilo ravno katastrofi igrat bez njega el clasico,raketu na zadnjeg veznog i to je to.
znaci za elche
montoya pique mathieu adriano
rafa raketa xavi
suarez messi neymar
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA